Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
Irodai munka alatt nem azt értem, hogy ezen dolgoznék, hanem azokat a feladatokat, amit az ilyen típusú munka során el szoktak végezni: Office, böngészés, desktop programok futtatása, ilyesmi...
Van másik gépem, ez arra kellene igazából, hogy mindig legyen nálam egy normális, de mobil gép, ne telefonon kelljen mindent intéznem, mert azon azért macerás. Ilyen szempontból a 8 giga elég is lehet, főleg, ha mondjuk feldobok rá egy Linuxot, valamilyen Windows emulátorral. Feltételezem, hogy van ilyen.
A tablet tudása ilyen szempontból elég lenne, de az gondolom, hogy a Windows platform miatt jóval szélesebb szoftverskála, mint mondjuk az Android esetében. Meglátjuk...
-
chop
őstag
Ami igy mar egybol 65 000 Ft kornyeken lesz - ha nem tobb -, azaz elveszti a legnagyobb elonyet: az arat. A kerdes igazabol az, hogy a nevetségesen alacsony hattertaron kivul van-e meg valami komoly hatranya a gepnek, mert ha nincs, akkor szerintem meg igy is best buy. Nekem pl. egy mobil es konnyu netbookra lenne szuksegem, de ezert nem szivesen adok ki 80-100 ezer Ft-okat, mert annyit nekem nem er a dolog. Ez a 45 pont ott van, amennyiert meg erdekes lehet mindez. A kerdes igazabol az, hogy mondjuk egy Ubuntut vagy XP-t radobva milyen teljesitmenyt nyujt. Hattertaram van eleg, 8 gigara meg azert boven elfer egy kopasz XP plusz a dokumentumok. Ugyis minden a cloudra van kihegyezve...
Mit gondoltok errol? Irodai munkara azert ez is hasznalhato, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged