Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
válasz
SECTORnooB #1119 üzenetére
Ja van vagy 30 zero IQ-ra tervezett techdemo játék amit érdekel és 30000 amit nem
De megertem ha egy 10 evesnek csak elmult par ev jatekai erdekesek, mert csak par eve tanult meg olvasni.
Szerintem az atlag 10 eves elvan egy 70 dollaros Ryzen 3-al is es multiban levadassza Jancsikat a 9900k-javal egyutt Fortnite-ban, mert nem hulye es inkabb GPU-ra koltotte a penzt, amivel aktualisan szepen skalazodnak is a jatekok. Tudom a Fortnite az vmi szar indie cim amivel senki se jatszik es szazeves, ahogy a tobbi nepszeru jatek amivel tobbszazmillioan jatszanak, mig az 50 teszter benchmarkol mindennap a sufniban techdemo jatekokat mert azert fizeti a hardvergyarto [link]
YT tele van hogyan skalazodnak magokkal a jatekok tesztekkel. Gyakorlatilag sehogy, 1-2-4 mag 5 ghz-en azt hasit mint a fene. Es akkor meg jo fej vagyok mert a 4K jatekot nem is emlitettem, ami a 8-16 magos csodaknal olcsobb 4K TV-ken zajlik.
Erdekes mod a CPU/GPU reklamozasra fejlesztett nehany cimben szamit valamit nahat ki hinne...
Ja ha a hatterban renderelsz, enkodolsz, es szerinted az az atlag gamer CPU felhasznalasa akkor elnezest. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
SECTORnooB #988 üzenetére
969-ben linkelték [link]
-
novakalex
aktív tag
válasz
SECTORnooB #988 üzenetére
-
kolopele
nagyúr
válasz
SECTORnooB #818 üzenetére
Gyerekes, mit ne mondjak........
-
bil
tag
válasz
SECTORnooB #798 üzenetére
Gondoltam, TX. Tehát őket is lefizette az AMD.
Egyre jobban megy nekik, hogy ilyenek beleférnek. -
Altair77
tag
válasz
SECTORnooB #760 üzenetére
Ryzen 5 3600
-
rambustibi
őstag
válasz
SECTORnooB #753 üzenetére
-
Altair77
tag
válasz
SECTORnooB #732 üzenetére
Nálam úgy sikerült a 3200Mhz,hogy belőttem az XMP-t ami 3400 lenne de úgy POST screen sem volt,fogtam 3200Mhz-et kiválasztottam az AI tweakerben a 3200-at és elindult,most jó is lesz így majd játszom vele de mára elég volt
-
ttwepinefrin
tag
válasz
SECTORnooB #730 üzenetére
Hát nem csodálom, hogy elfogyott.😀
-
joysefke
veterán
válasz
SECTORnooB #746 üzenetére
A Computerbase is 197-et kapott Cinebench R15 single-ben a pult alatti R5 3600-zal...
-
rambustibi
őstag
válasz
Windows 8?
Inkább CB R20-t futtass -
Leon77
őstag
válasz
-
SECTORnooB
addikt
válasz
SECTORnooB #740 üzenetére
Itt a memóriák 3200 rötyihertzen mentek, első mérés 190, de itt rájöttem,hogy nincs fent a csipszet drájvör így feltettem. Itt még megjegyzem,hogy anno a 2600X esetében úgy mértem 176-ot,ha full az újrahúzott rendszer alatt kábé a hanggerjesztő drivere se tevékenykedett.
A mai tuning az ASUS vélhető inkompetenciája miatt elmarad.
Ugyanis kb képtelenség bármit is csinálni a BIOS-ba, annyira szaggat -
törölt tag
válasz
Tudom nélkülözni az r5 2600-at, ha esetleg valami összehasonlítós teszten törnéd a fejed, addig kipróbálom én is a 200GE-t dedikált kártyával. Csak maroshegyre kell jönni a prociért
-
Leon77
őstag
válasz
SECTORnooB #735 üzenetére
prime x370 pro lapban tervezek majd egy 1700-at 3700x-re cserélni... remélem ebben a lapban is minden simán megy majd, lap+cpu cserére most nem költenék...
-
rambustibi
őstag
válasz
Windows 10, az 1903-as verzió? Ha nem, akkor frissítsd és meglepődsz majd mennyivel több pontot fog adni
-
válasz
Milyen lapod van? Milyen Biosal?
-
Leon77
őstag
válasz
Úgy látom tényleg nem kamuztak, ipc-ben komolyat sikerült előre lépni.
-
Kroni1
veterán
válasz
SECTORnooB #730 üzenetére
Gratula!
Elképesztő, emléxem még a 86 meg 65nm gyártástechnológiás cuccaimra, most meg 7nm-nél járunk..
-
galaktikus
aktív tag
válasz
SECTORnooB #620 üzenetére
Mindenképp szeretném ha leírnád majd róla a tapasztalataidat, mert nekem is arra fáj a fogam.
-
joysefke
veterán
válasz
SECTORnooB #688 üzenetére
Ezt a "Collaborative Power and Performance Control (CPPC2) 1.7.7.725 chipset drivert" lehet telepíteni az X470-es lapodra, vagy aktiválni a funkciót vagy ez egyelőre X570 only?
-
válasz
SECTORnooB #688 üzenetére
Köszi, de 3600X-et is vettél a sima mellett?
Sok teszt van már a 3600-ról, X-ről egyet sem találtam, pláne nem olyat, amiben mindkettő változat szerepel. Vagy kétszer mérsz, egyszer az alapórajelen, aztán pedig a +200 MHz-en?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
SECTORnooB #546 üzenetére
15%-os price cut alapból lesz, az lefelé nyomja a használtpiaci árakat is (bár az Intelek még akkor sem igazán lesznek kompetitívek). Már most sem ritka a 75-80 körüli 8700k aprón. Szóval szerintem simán lesznek itt 60 körül is hamarosan..
-
Whysperer
addikt
válasz
SECTORnooB #625 üzenetére
Már megyek is majd nézni..!!! 3600/3700x között agyalok Fene add ki több pénzt ,ha nem kell!
(#624) Noukoum : I7 + NV vagyok én is ,de AMD most király. Egész server farmot most cseréltük EPYC-re és valami brutálisan gyorsabb lett . 2 EPYC-et tettünk be 1 XEOn árából és 1-1be párba vannak. most meg így 2 van egy helyett. úgy mennek a renderek mint a kisangyalok
-
Whysperer
addikt
válasz
SECTORnooB #620 üzenetére
Várjuk várjuk kíváncsi vagyok rá oszd meg milyen légyszi 8)
-
Chaser
legenda
válasz
SECTORnooB #550 üzenetére
láttam vmelyik nap gammmmmer' alaplapot asustól a320-ra építve, hát izé
akinek nem esik le, h a 16 mag az picit sok, majd leesik akkor amikor belepróbálja
-
válasz
SECTORnooB #471 üzenetére
Nem voltam ilyen bátor am3+ lappal a fedélzeten
Nekem komplett konfig kell, de lapot sem látok.
-
edari
őstag
válasz
SECTORnooB #471 üzenetére
Nekem holnap hozzák ki.
-
koko52
nagyúr
válasz
SECTORnooB #460 üzenetére
Csak elfogult, mindenhol ezt tolja és megtévesztő. Ezért mindenhol kontrázok én is. Hogy nehogy valaki elhiggye, hogy jobb vétel a 9400f. Az viszont tény, hogy Intel vonalon a legnormálisabban árazott proci.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
SECTORnooB #138 üzenetére
+50k marad egy jobb dVGA-ra
-
fauv
őstag
válasz
SECTORnooB #233 üzenetére
Én arra lennék a legjobban kíváncsi , hogy az a bizonyos " X " megéri e a közel 20 k felárat.
-
Csaber
senior tag
válasz
jó volna valami olcsó 30-35000 Ft-os alaplapban na meg max 3200 MHz-es ram mellett
-
Gyuri27
félisten
válasz
-
- = Zk = -
félisten
válasz
kell neked kapálózni jobbra-balra.... maradj a parton, vagy az úszómester mellett, az biztonságos
-
kolopele
nagyúr
válasz
SECTORnooB #188 üzenetére
Ezt én értem, de akárhogyan is nézem a teszteket számomra megint nem az jön le hogy most rohanni kell Ryzent venni mindenkinek, főleg nem azoknak akiknek már eleve ott dohog a gépében egy 8. 9. genes proci.
Részemről az újabb AMD történet itt le is zárult. -
FeRRaR1
őstag
válasz
SECTORnooB #184 üzenetére
Akkor várok még pár tesztet, hogy ez mennyit is jelent valós alkalmazásoknál, illetve hogy manuális tuninggal áthidalható e.
-
kolopele
nagyúr
válasz
SECTORnooB #182 üzenetére
70 - ért már kapni komoly Intel lapokat is, amibe mehet egy 9900k nyugodtan, szóval mi is az a nagy durranás az új gennel kapcsolatosan? Vegyük figyelembe azt is persze, hogy minek kell egy 12 magos proci pl. egy olyan gépbe, amelyik csak játékra van használva? Amúgy meg munkára is elég bőven a 9900k, és még olcsóbb is az AMD új szuper procijánál, mag ide mag oda
-
FeRRaR1
őstag
válasz
SECTORnooB #179 üzenetére
Köszönöm, elvileg mindegyikkel a táblázat szerint. Viszont ami inkább érdekelne hogy mennyit megy egy 3700X vagy 3800X chipset ügyileg összehasonlítva. Magyarán hogy nem e fogná vissza nagyon az X370.
Gondolom majd lesz ilyen teszt is valahol előbb utóbb.
-
Locutus
veterán
válasz
SECTORnooB #171 üzenetére
Ezért kérdezem. Ha ennyire biztos vagy benne, bizonyára be is tudod linkelni.
-
Locutus
veterán
válasz
SECTORnooB #164 üzenetére
Hol, miben tudja ugyanazt?
-
Sirandrish
legenda
válasz
SECTORnooB #156 üzenetére
Nem..olvastam Abu hsz-ét is ami pont erre vonatkozott, kicsivel fentebb
Hja és még videókat is nézek
-
Walter_White
senior tag
válasz
SECTORnooB #94 üzenetére
ASROCK X570 Taichi - 110eFt
vicc kategoria, csak a PCI-E 4.0 miatt, közben meg ugyan olyan erős a VRM rész is a X470 Taichin - ami 60-65eFt
-
lemusz
addikt
válasz
SECTORnooB #77 üzenetére
De azt ugye vágod, hogy az említett két intel proci egyike sincs olyan órajelen, mint a ryzen 3700X? IPC meg mostantól kb egyenértékű, amd-nél még talán picit jobb is, szóval ennek tükrében fura ez nekem... a sokmagosságra meg nem tudok mit mondani, ma mindenki csak 3700x 3900x teszteket tudott kihozni, 3600 el van dugva úgy látszik
-
Sirandrish
legenda
válasz
SECTORnooB #32 üzenetére
Alzatól? A többiek mi a francra várnak?
-
Sirandrish
legenda
válasz
SECTORnooB #28 üzenetére
PCX, vagy Ipon kell nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Ryzen sikerét továbbvíve az AMD most megmutatta az Intelnek, hogy mitől döglik a légy!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest