Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #61666560 #65 üzenetére

Most is külföldön vagyok, úgyhogy mellélöttél. A rendezettség meg álom, mese, és rajta a hab.

Nem a kedvezményekkel van a probléma, azok egy idö után kifutnak úgyis, utána nem adható, s a jelenlegi rendszerben is csak a helyi adók alól tudnak mentességet kapni a cégek. A multiellenesség, ami a fideszben is megjelent már jópárszor, s hagnoskodott lehet az elüsö. amúgy kérlek a nyírségben adj valami munkát az ottélöknek, vagy Békés megye északi határán, Zsadányban, Geszten, stb. A multik böven pozitívban hozzák magukat az állam felöl nézve, munkát adva, a szolgáltatóipart is megtartva, erösítve. A kedvezmények amúgy uniós szinten szabályozottak, már nem lehet felémenni mindennek, így nem tudunk többet adni, mint a lengyelek, szlovákok. A multi nem fog önmagában a kedvezmény megszünése miatt elhúzni, ahhoz az is kell, hogy politikailag is ellehetetlenítsék. Ez nem a munkaügyi, egyéb jogszabályok kijátszásának engedélyezését jelenti, hanem az ellenük hozott jogszabályokkat.

Devid: azért foglalat, ház, tervezés, itt a hütés, höfejlödés kérdéskör is képbe jön, élettartam, fényerö is beleszól az árba, a darabszám mellé. Nem lehet csak annyiból megállapítani, hogy 30 db led darabonként tíz eurocent, akkor a készterméknek 3€ kell lennie. ugye most nem modntam újat a világról?

Új hozzászólás Aktív témák