- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#06658560 #67 üzenetére
"Most is külföldön vagyok, úgyhogy mellélöttél. A rendezettség meg álom, mese, és rajta a hab."
"kérlek a nyírségben adj valami munkát az ottélöknek, vagy Békés megye északi határán, Zsadányban, Geszten, stb"Ahogy látom nem néztél utána amikor azt írtam, hogy Garbolcon is lenne munka... hol is van Garbolc?
De miért is álom a rendezettség, mese és rajta hab?Belecskán nincsenek munkanélküliek azért ez elgondolkodtató nem? Ja és multi sincs a környéken...
Javaslom hogy keress rá ezekre a szavakra: "Belecskai idill" a google-ban...+ Ne nekem hirdesse a TV hogy segítsek a parlagfű irtásban... mert van elég munkanélküli.
Ahogy látod fentebb lehetne gazdálkodni is hidd el sokan szívesebben vennék a boltból a magyar paradicsomot mint a lengyelt vagy a napsütötte hollandit, köztük én is.
"A kedvezmények amúgy uniós szinten szabályozottak, már nem lehet felémenni mindennek, így nem tudunk többet adni, mint a lengyelek, szlovákok."
Nem megyünk fölé semminek, hanem levesebbet kérünk tőlük. :-) Ha ez a megfogalmazás jobban tetszik.
p.s.: Az a baj ebben az országban, hogy itt már alig vannak páran akik dolgozni akarnak a mezőgazdaságban... pedig mi valójában ha tetszik ha nem egy agrárország lennénk elsősorban.
-
törölt tag
válasz
#06658560 #40 üzenetére
Miért húznának el a multik? A kedvezményük 5x akkora Magyarországon mint Lengyelországban és 2,5x akkora mint Szlovákiában. Szerinted elhúznának? akkor azokból az országokból miért nem húztak el?
Ebben az országban nagyon sok munka lenne, nem segély kellene hanem munka az embereknek és hidd el mindenhol lenne munka bőven még Garbolcon is lehetne munkát adni... ha kételkedsz ebben akkor menj el külföldre és nézz meg ott egy falút és gondolkodjál el rajta, hogy miért olyan rendezett?
Nah de erről ennyit és nem többet. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A hazánkban két évtizede jelen lévő cég idén megkezdte a LED TV-k előállítását is a magyarországi üzemben.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest