- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
Döglött Róka #175 üzenetére
Vagy mégis van. Ennek amúgy mi köze ehhez a topikhoz?
-
Expendable
aktív tag
válasz
Döglött Róka #119 üzenetére
Hát én nem ezt vártam, ezért nekem csalódás. Nem kell meggyőznöd, nem kell megmondanod, hogy mi miatt sírjak, szimplán csak fogadd el, hogy nekem csalódás. Én buktam rajta pénzt, úgyhogy ez csak nekem fáj. Ettől függetlenül nem rossz játék, én vártam mást. (a pályák meg majd jönnek a season passal +15e-ért)
-
Expendable
aktív tag
válasz
Döglött Róka #112 üzenetére
Az hittem, hogy kicsit talán "Battlefieldesebb" lesz, összetettebb, taktikusabb, nem ilyen agyatlan lövölde. Valószínű, hogy az én elvárásaim voltak mások, de én nem erre számítottam, ezért csalódtam.
-
.LnB
titán
válasz
Döglött Róka #112 üzenetére
@Douwd kommentjébe oda van írva az indok is.
Nem azt mondom, hogy egyetértek vele, főleg nem azokkal a játékokkal kapcsolatban, de oda írta.
-
mike1334
veterán
válasz
Döglött Róka #79 üzenetére
Fallout 4 elmegy a gépen, ha a fallout 3 is fut? Nem vmi combos a masina, de évi 1-2 hét játékért én nem újítok...(Intel Core 6700 CPU, Nvidia 7600gt 256mb, meg 2 gb 667-es ddr2, jah és xp van a gépen...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Renault, Dacia topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honda topik
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest