- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Projektor topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
"azt mondták többen is, hogy az is hangos, aogy áramlik a folyadék.."
Ezt a marhaságot ki mondta neked?Vízhűtésban ami hangos lehet a szivattyú és a ventilátorok. CPU-t elég jól lehet egy jó léghűtővel halkan hűteni, a VGA miatt érdemes inkább vizes rendszert építeni. Illetve ha olyan házad van amiben nem megfelelő a szellőzés, de olyankor jobb másik házat venni.
Léggel is elég halkan lehet tartani a rendszert negyed áron. Vízhűtés inkább hobbi. -
tecsu
addikt
Egyszer régen, amikor vízhűtést akartam új gépbe, azt mondták többen is, hogy az is hangos, aogy áramlik a folyadék... úgyhogy letettem róla.
Azóta másként van? Egy csendes nagyventis géphez hasonlítva hogy áll a zaja? -
IamMenyus
tag
Szeretem és használom az alphacool 180-as radiátorait, de ezek szegények valahogy se nem praktikusak, se nem szépek, könyörögnek a dremel-ért hogy valaki kiszabadítsa őket ebből a vacak alu műszerdobozból, és kapjanak valami rendesebben összerakott kalitkát, péládul egy Fisher dobozt:
-
ledgeri
nagyúr
-
törölt tag
Pont erről beszéltünk a vizes topikban. Egy humbuk az egész, mezei Alpha radi van benne, a körítés az extra semmi más, nem hűt jobban, semmit se tud jobban, de legalább értelmetlen. Ha beleférne a venti is és úgy lenne boxban, a vezetékről pedig a ventik is mehetnének, úgy lenne értelme, de ekkora méretben slim radi férne csak bele a ventik mellé, az meg még tripla méretben se nagy cucc egy gép hűtéséhez. Ha vastagabbra gyártják meg ocsmány durung lesz.
Ez egy ilyet is tudunk csinálni termék, semmi más. -
Killer01
őstag
Oké, lassan forog a venti ezért halk..és mi a helyzet a pumpával? A legtöbb "játékvíz" hangosabb pumpával bír mint a ventik
-
Akula
őstag
Bocs, hogy ilyen láma vagyok, de ez mire is való? Ez vízhűtéshez csatlakoztatható? Mert nekem nem derült ki.
-
rottenbull
senior tag
A vezetek az valami vilagitast lat el arammal ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Eisbrecher Pro XT45 termékcsaládot a csendes működést szem előtt tartva tervezte meg a cég.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Trollok komolyan
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- Gitáros topic
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest