- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
boheman89
újonc
2m-es hosszabító kábellel megoldva
-
Teszla_
senior tag
Megnéztem a saját rMBP-met és nincs rajta semmilyen jelzés. Szerencsére a nyíregyházi Media Markt hivatalos viszonteladó, ott is vettem a gépet. Délután el is megyek és megkérdezem, hogy zajlik náluk a csere.
A kábel szétnyílást én is megerősíthetem, nekem az iPhone 5 kábele ment tönkre, igaz, több mint 2 évet bírt. Vettem egy utángyártottat, azóta az működik. -
Matada2.3
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Matada2.3 #72 üzenetére
Az iStyle szervizben az Andrássy úton.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Matada2.3
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #71 üzenetére
Merre voltál? Mert egy resellernél min. 3 napot mondtak, ami nekem eléggé gáz..
Finn the human
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Matada2.3 #63 üzenetére
Ha van olyan villás töltőfejed, amin nem EUR jelzés van, akkor szerintem simán kicserélik. Én négyet cseréltettem mindenféle forrásokból (Macbook Pro töltő, iPad töltő, 3GS töltő, universal dock), gyorsan megnézték mindegyik belsején a számokat, majd hozták az új fejeket. Semmilyen sorozatszámot nem kértek, kb. 1 percet töltöttem a szervizben.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Daywalker #68 üzenetére
Itt egy válasz, Apple support:
Regarding your concern with AC wall plug adapter exchange issues, I have verified that only the wall plug adapters are needed to be replaced.For further assistance, you may refer to the page below to check on how to request for replacement process.
Apple AC Wall Plug Adapter Exchange Program
http://www.apple.com/support/ac-wallplug-adapter/I hope this helps. Should there be anything else I can assist you with, don’t hesitate to let me know.
Vagyis csak a villa, a többi marad.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
-
Daywalker
addikt
válasz Tikakukac #67 üzenetére
Sajnos ezért is lett ilyen kaotikus ez a hír is. Tegnap már senki sem tudott nyilatkozni az ügyben, mert hát ki az aki 5 után dolgozik?!
Amúgy a nagy gyártók (nem írok neveket, de mindenki ismerni a nagyokat - és nem, nem a koreaiak és japánok, hanem a többi) olyanokat szoktak kiadni, hogy csak sírunk. Sokszor az egésznek a kibogozása nem éri meg a melót, mert azalatt két másik értelmeset meg lehet írni. A külföldiek sem veszik a fáradtságot, copy-paste oszt viszhall."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Tikakukac
titán
válasz Daywalker #66 üzenetére
Akartam is kérdezni: az Apple be van oltva értelmes közlemények ellen? Mert amit kiraktak az oldalukra az kb. annyival egyenértékű, mintha a rossz dugójuk mellé még bele is csorgattam volna kicsit a konnektorba, na annyira is érthető, hogy mi a tököt akarnak és mivel.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Daywalker
addikt
válasz Matada2.3 #63 üzenetére
Jó kérdés, ha eredeti, akkor szerintem igen.
bLaCkDoGoNe: aha! De hogy ezt nem voltak képesek leírni ,vagy épp elmondani rendesen Az a jó, hogy még az official szerviz sem tudta reggel, amikor hívtam Egyébként más okból erre a tápra tavaly volt egy visszahívás [link] Szóval érvényes rá, csak nem ez a program, amiről itt a hírben szó van
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
ROBOTER
addikt
válasz Ed Parker #60 üzenetére
A sárgulás biztosan nem annak köszönhető, hogy dohányzom, mert még a kezemben sem volt 42 év alatt semmi, ami dohánnyal kapcsolatos.
A 3G kábele szó szerint hónapok alatt kezdett megnyílni, talán a fél évet sem érte el.
Valószínűleg az lehet a magyarázat, hogy ezeket nem egy beszállító gyártja.
-
Daywalker
addikt
UPDATE: Sikerült felvenni a kapcsolatot, válaszoltak a kérdéseimre. Nem definiálták továbbra sem mit értenek USB adapter alatt, de MINDEN eszköz töltőjére vonatkozik, aminek a villás részén nem EUR vagy más ország felirata van, hanem 4-5 számjegy vagy semmi. Tehát Macbook, iPad stb minden játszik és csak a villás részt cserélik.
-
Ed Parker
nagyúr
Első szériás rMBP-m van, ha gondolod lefotózom este.
Ugye az asszem 2012 early.Roboter: nekem még hófehér a Mac kábele, nem tudom hogy megy szét nektek, de nálam mind jó, komolyan mondom ha igény van rá az összeset lefotózom, de mind makulátlan.
Sztem ez függ valamennyire a klimától is.
Ettől persze elhiszem hogy létezik a jelenség, csak fura volt olvasva, mikor nekem meg mind tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
Én még csak nem is hordom magammal a töltőket, otthon hagyom mindig. Csak több napos utakra viszem magammal. Azért sejtheted, hogy emiatt nem tekerem fel naponta háromszor....
Ez egy külföldi fórumról van. De tipikus, elkezd sárgulni, és kettényílik. A bal oldali az első iPhone kábele, a többi 4, 5s-hez adott Apple gyári kábel.
MagSafe tipikus:
[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
válasz Ed Parker #54 üzenetére
saját tapasztalat (nálam lévő céges, vagy családtag cuccaiból):
iPhone 3G: kábel szétnyílt mindkét végén hónapokon belül
iPad 1: nem volt vele gond, amíg nálam volt (1 év)
MBP 2010 MagSafe: a csatlakozó mellett régesrég teljesen szétnyílt, ragasztanom kellett (pedig mozgatva ez volt a legkevesebbet)
iPad 3: ha nem vigyáznék rá, ez is szétnyílna, gyenguska burkolat
iPhone 5s: bő 1 éves, eddig ok
iPad Pro: eddig ok[ Szerkesztve ]
-
gmaci78
tag
Van kb 4db ilyen töltőm, de hogy emiatt nem viszem be cserére az tuti.
Lehet, hogy ha hetente cserélgetném a fejet, akkor 12 év alatt eltörne, de mivel nem cserélgetem, így kb soha nem fog eltörni. Megrázni meg végképp nem fog.Ez is csak azért van, hogy nehogymár amerikéba pereljen évente az az 1 ember, akit kicsit megcsap az áram egy 12 éves töltőből.
Geri
-
Daywalker
addikt
Frissítés: Az EMEA régiós Pr-ostól még nem kaptam választ továbbra sem (hiába, no, csak itthon nincs vége a munkaidőnek f5-kor, de már kezdődik 7-f8-kor...), így az iOS dolog továbbra is ködös, de a hivatalos számon annyit sikerült kideríteni, hogy a cserélhető villával van gond, tehát csak a villát cserélik. Mindenesetre nem volt 100%-os a felvilágosítás, így várom a választ mailben továbbra is.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
Sztem itt inkább arról van szó hogy volt egy tucat eset és olcsóbb ezeket a filléres villákat cserélni, mint hogy valakit agyonvágjon az áram teljesen és szétkürtöli a sajtó hogy az Apple tápok életveszélyesek.
Teljesen korrekt lépés.
Az viszont nekem is fura hogy miért csak most derült erre fény. -
Tigerclaw
nagyúr
Bezzeg az nem érdekli őket hogy a kábel külső burkolata hulladék, színeződik pár hónap és, foszlik már egy év után.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
hallador
addikt
Ohhh 12 év alatt nem sikerült erre rájönni, Te ezt komolyan gondoltad? Vagy csak előjött az apple-s műnaivitás?
Ez kb olyan, mint amikor a Dell notebookok, felgyulladtak a szar akksik 5 - 7 éve és emiatt majd a Dell fog jelentkezni, hogy bocs rájöttünk hogy tényleg felgyullad a notebook, kicseréljük az eladott 100 000 notebookba, amiből működik 30 az akkumulátort, de jó fejek vagyunk....Te ezt komolyan gondoltad?
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Vasinger! #41 üzenetére
Mivel egyetlen oldalon sem említik magát az USB-s egységet vagyis magát a tápot, így valszeg csak a különböző villákat.
Minden oldal ezeket a travel adaptereket mutatja.Flx:neten kell rendelni az újat, beírod az eszköz széria számát, Apple id, jelszó,oszt meg is vagy.
[ Szerkesztve ]
-
shiftac
aktív tag
12 éve spóroltak az Apple-nél a filléres hálózati adapteren vagy wtf?
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
Vasinger!
nagyúr
Tehát ha jól értem, akkor csak ezt a villás részét cserélik, magát az adaptert nem? Ha beviszem akkor egyből kicserélik, vagy ott kell hagynom?
-
Ed Parker
nagyúr
Itt most a komplett adaptert kell visszavinni vagy csak a képen látható villát?
-
zimi1991
aktív tag
Nesze neked alma
Annyit is ér mint egy félbe harapot alma xdA privátokra illik válaszolni!
-
rootkiller
őstag
2007-ben az első iPhone megjelenésének idején jártam az USA-ba, ekkor vásároltam ott egy Apple USB töltőt az iPodomhoz ami ugyanúgy néz ki mint a mostani iPad töltők, csak 1A és nem 2.1A. Ezt adták szerintem talán az iPhone 3GS-ig bezárólag a telefonok mellé.
Artengo TR 990 Pro
-
Tikakukac
titán
Akkor most mi is megy tönkre ezeknél a töltőknél? A kiszedhető fej vagy a kábel törik meg ahol kijön? Utóbbinál okay, hogy nem hívják vissza az USB-s iPad töltőket. Előbbinél meg wtf.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Daywalker
addikt
Nézd. Mivel nem csak hazánkra vonatkozik, hanem egy rakás más országra is (többek között Argentína és társai), ráadásul ~13 évre visszamenőleg, hadd ne nézzem már végig, hogy pontosan hol milyen töltők voltak. Ez az egyik. A másik, hogy nem tudhatom, kinél milyen eszköz van, így leírtam mindent, ami lehet tudni.
[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
válasz Daywalker #24 üzenetére
Mondjuk ha a te feladatod volt a cikkel, hogy hasznos információt adj át a közönségednek, akkor értelmezhetted is volna a puffogás helyett, és talán segíthetnél is az olvasóidnak.
Magyarországon biztosan hemzsegnek a iOS eszközökhöz adott, nem USB-s adapterek...
[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
válasz rootkiller #11 üzenetére
Az Apple-lel vitatkozz. Ők írták a közleményben, és nem véletlenül, tehát lehetne arról vitázni ki nem olvasta el.
BE4GLE: nem tök mindegy?
[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
Ha USB adapter, akkor nem.
Megjegyzés: A program nem vonatkozik egyéb hálózati csatlakozóadapterekre, így például az Amerikai Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, a Kínában és a Japánban értékesített adapterekre, valamint az Apple USB hálózati adapterekre.
Do You Dream?
-
pinkcc
tag
Egy ipad mini 2 vettem még 2015-ben, és most megnéztem, és nem EUR van hanem számok... Akkor igényeljem a cserét?
-
megema
őstag
válasz rootkiller #11 üzenetére
Szerintem ezzel csak arra utalnak, hogy a slim iPhone töltőre nem érvényes. Viszont a Mac és az iPad töltőkön ugyanaz a cserélhető adapter van.
"A hálózati csatlakozóadapterek 2003-tól 2015-ig voltak a Mac számítógépek és bizonyos iOS-készülékek tartozékai, ..."
hyperspace: Nem a komplett töltőről van szó!
-
törölt tag
Bullshit
-
Matada2.3
veterán
Akkor ez a külön vett mac fejre is vonatkozik?
Finn the human
-
oraihunter
aktív tag
Gyanítom, hogy inkább a második.
Az első lehetőségből biztosan sokkal több akad 2003 óta.oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
rootkiller
őstag
Ha a cikk írója elolvasta volna a közleményt akkor tudhatná hogy az iOS eszközök nem játszanak mivel " A program nem vonatkozik...az Apple USB hálózati adapterekre."
Artengo TR 990 Pro
-
Tikakukac
titán
Felkészül: Hardverapró.
-
BE4GLE
aktív tag
"Eddig a vállalatnak 12 esetről van tudomása."
Milyen 12 eset? 12 törött adapter, vagy 12 áramütés?Redmi Note 9 Pro
-
hallador
addikt
Mekkora arc ez az epple, mennyi gépet vághatott tönkre a szar adapter. Meg persze ha még esetleg valahol zárlat lennem akkor mást is.
És még ki is emeltétek, hogy 2003 óta, na ez igen
És komolyan csak most tudta meg? Na ne ba.....
komolyan ennyire nem megy PC az apple-nél, hogy ekkora reklámok kellenek az eladásokhoz?
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
kiki22
senior tag
Vezeteket is cserelik a toltovel egyutt?:-)
-
pengwin
addikt
"számos országban használhatóak, köztük (angliát leszámítva) a kontinentális Európa országaiban"
1. Angliát nem kell leszámítani, mert nem része a kontinentális Európának.
2. Anglia nagybetű, még így világbirodalom nélkül is...Üdv, pengwin
-
hyperspace
őstag
már majdnem 2 éves, örülök, hogy kicserélik.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
törölt tag
12 év után most lett belőle probléma?
Az nem volt eddig feltűnő, hogy az euro dugóval használva ezeket a töltőket, rajta van a 1/2 hálózati fesz a készülék házon? igaz hogy csak 1-2mA de akkor is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Be Quiet 850W Moduláris Tápegység
- AKCIÓ! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- AKCIÓ! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest