- AI a játékokban és azon túl
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Ok bedőlhet, csak előtte frissítek egy utcsót
Én úgy voltam a téma 2400-asával amikor vettem 2011 juniusára, hogy frisset, hogy kitartson...(túl is lőttem a későbbi igényeimen de legalább van tartalékom!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Traxx
őstag
A gépem lényegi része (lap-proci-RAM-HDD) 4,5 éves, a VGA-t használtan vettem, így az 5,5-6 kb. Amivel játszok, annak elég, ha konvertálok, arra is elég. Max. egy SSD-t tennék most bele, vagy 20 rugó körül (használt) VGA-t, ha jön valami olyasmi játék, ami nagyon kellene, de nem, vagy csak jelentős megkötésekkel vinné a jelenlegi cucc.
Egyébként szerintem is maradnak még az 1155-ösök kb. 1-1,5 évig a boltok polcain. Elavult nem lesz, mert a benne lévő erő a felhasználók nagy részének bőven elég.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
GypsFulvus2
őstag
A hozzád hasonló antikapitalista antifogyasztókat Huxley Szép Új Világ -ában már rég átnevelő táborba küldték volna... Persze ne vegyél rá mérget, hogy felforgató tevékenységedet jelenkori társadalmunkban is sokáig tolerálják... Fogyasszá'! Gyorsabban! Dobd ki! Még gyorsabban! Újabbat! Elavult! Fogyasszá'! FOGYASSZÁ!!
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
TESCO-Zsömle
félisten
a 3-6 hónapos cucc már nem jó meg kell venni mindig az újat mert akkor nem vagy trendi
A trend-et pont arra találták ki, hogy az efféle barmokat jól megkoppasszák. Szvsz meg is érdemlik bőnyállal.
Évente jön ki új cucc, mert a fejlesztés árát ki kell termelni. És hiába mondjátok, hogy bezzeg 3 évente... Tegye fel a kezét, aki megvenne egy ma 200k-ba kerülő képet 600k-ért, ha cserébe utána 3 évig nem jönne semmi.
Kíváncsi lennék hányan vettek volna 2500k-t 150k-ért ha tudnák meg hozzá alaplapot 100-300k-ért... GTX660-ast 250k-ért, stb...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
margithid
veterán
Azért ehhez az is kell, hogy az emberek hagyják magukat "terelni".
Sok múlik a reklámokon, nem azt mondom, hogy rám nincsen hatással, minden emberre aki a nyugati világban él, hatásal van, de mi döntünk, hogy mi kell mi nem.
Azt hiszem ez megveszem, használom egy kicsit, eldobom efektus kicsit pótcselekvés is, sok ember valami helyett ebben éli ki magát.
Én azt mondom józan paraszti ésszel kell gondolkodni és a divatnak ne mbedölni. Amúgy is a divat nem csak önkifejezést jelent, hanem azt is, hogy hasznos valami.
Márpedig a kihasználatlanság nem az. -
Graphics
Jómunkásember
Persze hogy az, ezért is mondtam, hogy amíg lehet kisajtolnak minden dollárt a Sandyből is, hát nemrég volt ,hogy bejelentették a Sandy Bridge Pentiumokból az erősebbeket...
+100Mhz, mert voltak olyan gyári példányok a G840-ből, meg G850-ből amik bírtak még egy szorzót , és kész...
Aztán mivel a nagyobb jobb elv jön elő, és a nagyobb már drágább is így dől a lé
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- INGYEN FoxPost! Intel Core i9-14900 LGA1700 processzor - 12 hó magyar bolti garival! -
- I5 6400 Processzor eladó 3db
- AMD A10-7800 4-Core 3.5GHz FM2+ Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!