Új hozzászólás Aktív témák
-
mongi
senior tag
"Aki pedig nem ért a géphez szakembert keres, a szakember pedig jó helyekről is tud vásárolni"
Kivéve ha gazdaságilak a szagértőnek is büdös a biznisz, mert többe kerül az út budapestre mint amennyiért hajlandók megjavíttatni a gépet nyereségestül...
Ja ide (felvidék, Budapest 100Km-re) rendeltem Pestről nagykerből és a következő úton ért el hozzám:
BP nagyker--->BP vám (0%)--->futárcég központ---->Bécs futárközpont/szortírozó---->Pozsony futárcég központ/szortírozó---->Besztercebánya/szortírozó----->Rimaszombat/kiszállítás átrakodás----->Én
Mindez alig 8 munkanap (ami barátok között is 10 nap a hétvégével), és nem kis értékű rendelés volt hanem több milliós. Így ki fog neked szervizelni? Te kivárnád? Ha itt rendelek, a lengyelek 2 nap alatt idehozzák... Na ennyit erről. Ez egy másik topic témája lehetne.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
mongi
senior tag
Itt sokan vettek "szakértő boltokban", akik ugye a nagy haszonkulcs reményében az előre összetákolt sz@rt árulták heroin áron. Nem vargánya, de colorshit, deer és tsa-i
[ Szerkesztve ]
.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
M107
addikt
Álomvilágban élsz, ki kell dobni van újabb és 5 hónap múlva megint lesz újabb.
Akkor, az én 2 éves és 5 hónapos gépem már őskővület.
Az a nagy F...t, most azért vegyek újat mer nyugdíjazzák 1-2 év alatt hol vannak a régi szép idők.
Lehúzás az egész, aki hülye meg dőljön be.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN FoxPost! Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó garival! -
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 88.000.-