Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Magyar árazásról tudni valamit?
-
odorgg
addikt
Gigához mit adnak abban a szerszámos táskában? Tán hőlégfúvót, meg forrasztó pákát, és néhány pót alkatrészt, hogy tudjunk mihez nyúlni, ha a driver-es védelem mégsem a legjobban szuperálna?
Vagy esetleg még a poroltó is ott figyel a táska alján, biztos ami biztos?
Amugy tetszenek a karik, de szerntem még csiszolhattak vólna rajta, ilyen hibával felesleges vólt kiadni, ráadásul teljesítményben a 6990-et illet vólna lenyomnia.
Azért a PH-s tesztre kiváncsi leszek ha lessz, mert a külföldi oldalak elég részrehajlónak biznyúlnak a legtöbb esetben
-
KYZRR
őstag
Ehh. Szép kis mondat hallható a videóban, pukkanáskor...
X1650nel is hasonló módon végeztemNálam a giga viszi a pálmát a sörösládával, (Bár még fiatal vagyok az acoholhoz
)
DE a PoW szerintetek a SP az el fog pukkani ilyen órajelekkel? Szerintem meglehet... -
ch003067
addikt
válasz
Cybertrone #34 üzenetére
Háth, az lehet, hogy külön kategóriát képviselnek, de attól még lenyomhatnák az árakat...
Lehet, hogy nem lesz így, de remélem -
zazahoho
őstag
kíváncsi leszek az egyedi hűtéssel szerelt kártyákra pl:zotac amp
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Köszi a felhomályosítást a többiek nevében is. Én ki nem találtam volna, hogy multiszerszám.
(#39) Gergosz2: Igen, de a hivatalos indoklás szerint az NV akkor még úgy tudta, hogy a beta driverben aktív a védelem, míg a hírek szerint nem volt az. Ha ez igaz, akkor elméletben valóban borzalmasan kicsi a valószínűsége, hogy a termék megpusztul.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Cybertrone #38 üzenetére
csak az nvidia azt állította , hogy tuning esetén sem szikrázhat a kártya.
-
Apone33
őstag
válasz
Cybertrone #32 üzenetére
Akkor én sem csodálkozom rajta, bár feszt szvzs nem emelnék rajta, a legelső kártyám amin feszt emeltem az még a 3870 x2-es volt, ami igen rövid életű volt, kb 10 percig bírta.
-
Gergosz2
veterán
lol azért az a szikra nem volt semmi.
Nem nagyon örülnék neki ha igy szállna el egy 140k+ -os kártyám.
Ugye gar azonnal ugrik, mondván nem megfelelő használat.Itt a videóbizonyíték, most meg megy a magyarázkodás a gyártó részéről..........
-
BlackPriest
őstag
nem lenne aki legariztatja az így megpusztult kártyámat, mert vele halnék
mázli, hogy nincs pénzem ilyesmire
-
ch003067
addikt
Nem semmi kártyák.
Remélem lenyomják majd az árakat rendesenA Gigabyte néz ki a legjobban, meg nagyon tetszik az a nagy katonai dobozt imitáló tartó
-
Cybertrone
veterán
-
--HARDCORE--
senior tag
Nem is tudom, mi volt az a kis darálás az 5970-en.. ehhez képest semmi.
-
DigitXT
félisten
A kesztyűt első ránézésre kötélnek nézem: arra gondoltam, azért
kell, hogy ha elfüstölne a kari, a usernek legyen mivel felkötnie ...
a gatyáját.Btw. kellemetlen, ha eldurran egy ilyen drága cucc*, de ha ez épp
gyártói hiba miatt történik, akkor gariban simán cserélniük kellene.*: ill. ebből a szempontból mindegy az ár, a kellemetlenség adott.
Apone33: mondjuk nem értem, miért tuningolnád szerencsétlent.
-
Angel1981
veterán
EVGA Quad SLI, vízhűtéssel!
Na, oda aztán tényleg kell az 1KW-os táp! -
Gude
senior tag
Gigabyte GeForce GTX 590 tetszik a láda miatt(beleférne pár sör)De megint csak a point of view viszi a pálmát
-
Apone33
őstag
Milyen szépek, én ha ilyen kártyát vennék és lefüstölne mert nem bírja a tuningot szinte biztos hogy darabokra törném.
-
proci985
MODERÁTOR
nyugati bérek mellett ezek nem elérhetetlenek dolgozó embereknek. azért, mert valakinek van erre pénze még nem biztos, hogy egy vállrándítással túllépne egy leégő kártyán.
a mennyit fogyaszt meg lehet mindegy, csak amikor a proci hőfokán nyom egy 10est a videokártya, és emiatt 2-400mhzvel downclockloni kell, az úgy már mindjárt nem a fogyasztásról szól.
bevizezés megoldás, de akkor már mindjárt nem "csak" 700 usdbe kerül a kártya... mindenestül inkább 1000 körül lesz.
és azért mert valaki nem átlag user, még nem biztos, hogy 1000 usd egy vidkarira játszik neki.
22re: a fogyasztás nem minden. a HardOCPn volt remek illusztráció a járulékos problémákkal kapcsolatban, egy GTX480 SLI kapcsán.
-
-
Oliverda
félisten
A hír tartalmának ismeretében kétértelmű a cím.
-
Vasinger!
nagyúr
Hát szerintem aki egy ilyen kártyát vesz, nem hinném, hogy elkönnyezne, ha bármi baja lenne vele. Visszavinné, vagy vesz újat.
Nem értem, egyébként meddig képzelik feltornászni a kártyák fogyasztását. Pedig pont, hogy csökkennie, vagy megállnia kéne. A végtelenig nem mehet ez sem.
-
törölt tag
Hát a Giga elég gagyi azzal a szerszámosláda dobozzal szvsz.
Az EVGA a legigényesebb minden tekintetben. -
mpierre
veterán
Multiszerszám szép magyarszkiul. Talán azért adják hozzá, hogy a leégett alkatrészeket könnyebben lehessen cserélni a gari lejárta után.
Szerk: Inkább pákát adnának hozzá...
-
vinibali
őstag
az AMD PWM áramköri komponenseket válogat és powertunet épít, az nVidia meg chipeket válogat. hogy melyik a jobb megoldás döntse el mindenki maga. ezek szerint ha a driver a hibás akkor ezek a karik garban cseréltek lesznek?
-
Xaels
félisten
Lesz@rom a dobozt meg a matricát. Szivacsba tekerve adjon valaki egyet ajándékba nekem úgy is megfelel
-
mghltm
addikt
evga-bol is csak a vizes: ekkora erteku kartyanal es ilyen hotermeles/fogyasztas mellett, en mas megoldasnak nem latom ertelmet
(#10) Abu85 ilyesmi lehet
-
Gyuri27
félisten
válasz
Cybertrone #9 üzenetére
Mert az amd egy troll cég. Fuj.
-
adorjant
őstag
Találó a cím,először azt hittem,csak pozitív értelemben
Azért elég gáz,főleg,hogy ATI kártyáknál jól működik a dolog. -
zoltanz
nagyúr
Akkor legalább küldenének ingyenesen jó driver CD-ket.
A Colorful -hoz mit adnak ajándékba, dugóhúzót?
-
proci985
MODERÁTOR
hát, ezek után Te mernéd tuningolni? 700 usd nem kevés pénz ám...
arról nem is beszélve, hogy ha meg működik az OCP, akkor a kártyának eléggé gyorsan throttlingolnia kéne. lehet akármilyen plusszhűtést rárakni, de magát a PCBt nem igazán lehet erősebbre cserélni, és itt most az a szűk.
nem lesz itt semmilyen kemény tuning, ha ennyit bírnak az áramköri elemek a kártyán.
Cybertrone: a 6990 tényleg jobban sikerült kártya ebből a szemszögből, digis pwm >> 2x5 fázis. mondjuk azt meg a hangja és a fűtési teljesítménye miatt nem ajánlott OC állásban használni
.
-
sniper elite
senior tag
Bátor ember aki ilyen karit vesz most, elég sok elpukkan ebből az alig gyártót csodából
-
tomic
addikt
Egyiket elfogadnám.
De most pénzt nem adnák értük. -
kpal
nagyúr
Giga csomagolása a legjobba de ha márka szerint kéne választani akkor EVGA.
Lesz itt PH-n jó pár amit keményen tuningolnak majd
Még azt mondták hogy csak Evga és Asus lesz
-
Barátom, nem elég durva ez a szörny alap órajelen, még tuningolják is. Meg quad sli-ben árulni őket? Úristen. Amit egy ilyen kártya nem számol ki HD felbontásban, akkor semelyik kártya sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A termékek mellett egy figyelmezetést is közzétettek a gyártók, mely a legfrissebb driver használatára hívja fel a figyelmet.
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest