- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
szgombos
csendes tag
Szerintem az alaplapok között is a Gigabyte gyártja a jobb minőségű AMD chipsetes vasakat, és egyre több VGA-jára kerülnek a "vörösökből", ráadásul többnyire Ultra Durable tehnológiával, miközben a "zöld" vga-kra ilyet nem alkalmaznak, és bár megjelenik egy-egy Gtx modell, már szinte csak raktársöpredéket kapni.
Ezzel ellentétben Asus gyártja a minőségibb nv-s (és inteles) alaplapokat, sokkal több új nv-s vga-val rukkonak elő, amit nem csak nagy mennyiségben gyártanak le, de fejlettebb energiagazdálkodási tehnológiával fel is vérteznek.
Arra a történelmi helyzetre emlékeztet, amikor Spanyolország és Portugália felosztották egymás között a világot, hogy ne zavarják egymás vizeit.
Erre azért lesz szükség, mert általános tendenciává lesz a vásárlók márkaazonos választása. Aki AMD mellett dönt, AMD-s alaplapot akar (és akkor már ugyi Gagyibájt esetleg MSI), és hozzá exati vga-t, és legyen az is gigabyte vagy MSI... Aki pedig megrögzött nv vagy intel párti, az Asus mellett fog dönteni egy gép összerakásakor, akár még a házat/tápot/hűtőt illetően is.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
úgy tűnik az nvidia "intelesen" beárazott a gainward-nak?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
schwartz
addikt
-
leviske
veterán
Miért? Tulajdonképpen mennyivel olcsóbb a HD4890 a GTX275-nél? És az mennyit számít ebben az árkategóriában? Csak mert nekem úgy rémlik, hogy a hivatalos áruk ~azonos.
Az meg, hogy az ár/érték aránnyal foglalkoznak,az szerintem érthető. Itt nagyrészt dolgozó emberek vannak, akiknek nem csak saját magukat kell eltartani. Még szép, hogy adott összegből a legjobbat akarják kihozni. Te megvennél egy 9400GT-t, ha 120k-ra áraznák be Magyarországon? Vagy annyira az olcsóságra hajtasz, hogy képes volnál a 10k-s változatát megvenni?
(#107) Integra: Azért ez nem feltétlen ugyan az. Az exkluzivitás nyilvános... és ha több AMD vásárló lenne arra, akkor az nV nem nagyon tudott volna milyen kedvezményeket adni. Így viszont, hogy az nVIDIA a népszerűbb...
-
_Toka_
senior tag
válasz schwartz #109 üzenetére
Nem érzem az ellentmondást... Ha hiszed, ha nem az értelmes ember is tesz magasrol a jo arertekes kozepkategoriara ha nem elegiti ki az igényeit. Többek között ezért értelmes ember. Viszont az igényeit kielégítő kártyák közül ő azt válassza, amelyik közel a legjobb ár/érték arányú. A "szemüvegesek" nem feltétlenül. Nekik fontos még egy paraméter. Nevezetesen a GPU gyártója...
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
NV dobalja a penzt minden fele, gondolod nincs nekik eleg ahoz, hogy megtartsak a legfontosabb partneruket?
Amig az NV a diszkret VGA-k piacan jelen van nem valoszinu az EVGA fog arulni AMD GPU-ira epulo termekeket.
Eszak-Amerikai piacon elso szamu VGA brand az EVGA (ez az NV legfontosabb piaca), de europaban jopar brand elottuk jar NV vonalon, elkezdenenek AMD termekeket is arulni, a Sapphire/Powercolor/HIS is elottuk lenne.Nem ertem ezt a nagy EVGA hypeot, supporton kivul (azt is csak Eszak-Amerikaban) semmi extrat nem tud nyujtani az EVGA a HIS/Sapphire/Powercolor triohoz kepest.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
_Toka_
senior tag
válasz schwartz #113 üzenetére
Kattintgass az elejére, kinek, milyen post-jára született az első reakció, amire te is reagáltál, aztán súgd meg, szerinted miért én "erőltettem bele az NV vs. ATI"-t ! Segítek, onnan indult, hogy az ATi-t azért veszik, mert olcsóbb.
A 'szajkozza tovabb az "igazát"' meg egy cinikus, buta megjegyzés... Mondj egy embert, akinek a döntéseit abszolót nem befolyásolja az ár/érték!A kérdéseim csak költőiek...
-
lsc
nagyúr
válasz schwartz #113 üzenetére
Amennyiben soványabb a keret akkor mindenütt kompromisszumokat köt, de gondolom ezzel nem mondtam újat . Hiába van igényed mondjuk egy x2-re ha a kereted 30e, akkor az "igényességed" kútba esett, de ha felnősz majd rájössz . Ráadásul értelmes ember fel tudja mérni a szükségleteit és a keretet, majd ennek figyelembevételével dönt . Mondjuk a politikát sem kellene ide keverni, az meg főleg nem ide való .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
ez_meg_emaz
őstag
Miért mi a bajod velük? Én pont hogy attól tartok hogy Palit se lesz többé ATI partner. Most is csak meg kell nézni hogy mennyibe kerül az ánusz meg a többi nagy név és mennyibe a Palit/Gainward. Akinek van rá vagy márkab*zi az vegye meg. Lehet hogy vmeik nagynév 1-2 terméke tényleg halkabb vagy kicsivel hüvösebb de azok meg még drágábbak mint ugyanabbol a márkábol a ref. Ha csak a ref modelleket hasonlítjuk akkor palit/gainward joval olcsobban adja ugyanazt. Én legalábbis így látom.
Anno a Palit 4870 OC-t olcsobban vettem mint amennyibe a Sapphire ref.kari került volna. És mire fel? Csak mert más a matrica? Mert a hűtése is szarabb volt a sapphirenak mivel refhűtés volt. Ezzel a 2 ventis megoldással hűvösebb a kari, viszont hangos. Van hogy a müangyag keret kicsit berezonál de ki nem ..... le ha egyszer 55ért tudtam oc-s müködö és nem is forró karit venni(még oktoberben). Ami a ref.-ről nem mondható el.
Most látom csak hogy nem 1 oldalnyi hsz van már.
Ha ezt 1x már ledumáltátok sry. Addig olvasok vissza...[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz ez_meg_emaz #116 üzenetére
Itt most mérlegelni kell azt is, hogy a Palit csoport termékei miért olcsóbbak. Lejön a cucc a gyártósorról és már csomagolják is, míg a több vállalat szépen teszteli is az áramköröket egy speciálisan erre a célra tervezett gépen. Ha rossz, akkor nem lesz elcsomagolva.
A humán erőforrások kivonásával sok pénzt lehet spórolni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
tome.jr
addikt
Nagy ívben sz@rok én az ár/értékre. Én nem ezt nézem amikor veszek egy terméket. Én teljesítményt veszek, ha éppen drága akkor drágán.Ez persze nem jelenti, hogy ész nélkül szórom a pénzt, fölösleges dolgokra nem költök, de hiába szuper valaminek az ár/érték aránya ha köszönőviszonyban sincs az általam elvárt szinttel. Nem tudom a drágán szarral mire akarsz utalni.
Leviske: Pár ezer forinttal olcsóbb, de ez már sok embernél számít és inkább megveszi a 4890-et. Az utolsó részét nem értettem a hsz-ednek. Nem vennék 9400 GT-t 5000 Ft-ért sem. Én nem hajtok az olcsóságra.
[ Szerkesztve ]
-
ez_meg_emaz
őstag
Tény hogy már egy ideje nem bujtam a topikokat(én ezt pozitívnak tartom) így nem tudom hogy most per pill melyik márkábol van sok selejt. Így ugye könnyen kampányolok amelett hogy az olcsóbb is jó. Nem mondom hogy erre való a gari mert senkinek nem kívánom hogy 1 honapig gép, rosszabb esetben net nélkül maradjon.
Sok a selejt gainw/palit fronton? Ha igen akkor egyetértek azzal hogy tényleg nem jó választás vagy inkább fogalmazzunk ugy hogy kockázatos, mert ha müködik akkor megéri.
tome.jr: Elsö olvasásra fura az elgondolásod. Biztos lesznek akik nem értik majd mire gondolsz. Én értelek. De mi az amire a 4870 nem elég? Miért kell pl +10-20% teljesítményért másfélszer annyit fizetni? Sokan meg így látják.[ Szerkesztve ]
-
tome.jr
addikt
Ez így van, DE én csak multi GPU-ban tudok gondolni, ott viszont az ATI sehol sincs.
ez_meg_emaz: Hát konkrétan semmire nem elég az én igényszintemen.
_Toka_: Azért nem nézzük egymást hülyének, nem azt írtam, hogy ugyanazat a terméket hajlandó vagyok drágábban megvenni
[ Szerkesztve ]
-
_Toka_
senior tag
Nagy ívben sz@rok én az ár/értékre. Én nem ezt nézem amikor veszek egy terméket.
Ez nekem azt mondja, hogy egyáltalán nem egyértelmű az Általad említett esetben sem, hogy az ATi a jobb megoldás, hisz sz@rik arra a paraméterre, amitől itt jobb lehetne az ATi. Azaz ilyen esetben kb. pénzfeldobás is dönthet.
Sőt, továbbmegyek, de a leírtak alapján ez akkor is áll, ha 100 egység teljesítmény nV-nél 60K, 2 sarokkal odébb meg 120K ugyanaz a 100egység nV-től. Hisz abszolút lényegtelen az ár, szigorúan csak a teljesítmény számít.Legalább is szó szerint ezt írta...
[ Szerkesztve ]
-
tome.jr
addikt
Hozzál nekem Crysis multi GPU eredményt ahol 1920x1200 very high DX10 16xQ beéllítás mellett jobb az ATI multi GPU mint mondjuk egy GTX 280 3 way SLI rendszer. Ha hozol ilyet azonnal váltok ATI-ra.
A noname DX10.1 játék eredmények nem érdekelnek.
Persze ez senkinek sem lesz fontos, kivéve akinek igen: 3D Mark Vantage. Mintha erősen le lenne maradva az ATI multi GPU-ban.
Nem akarok ATI - nv vitát gerjeszteni, de ezek tények.
[ Szerkesztve ]
-
decibel
aktív tag
Ja sorry, meg tudom cáfolni a kijelentésedet, de természetesen nem támaszthatom alá számokkal.
"you are a monkey poo-poo"
-
_Toka_
senior tag
Nyilván nem néztelek hülyének, csak olyan magas lóról fogalmaztál, hogy észre se vetted, mit is mondasz valójában.
Egyébként pedig utóbbi post-jaidból kiderül, hogy igenis foglalkozol az ár/értékkel de nem abban a szegmensben, ahol ez ma kis országunkban jellemző. Ezek szerint /pill. a 3 way SLI körüli teljesítmény érdekel, ami jelenleg valszeg nV-nél elérhető egyáltalán (nem foglalkozom ezzel a szegmenssel, így arra hagyatkozom, amit írtál Abunak...). Viszont, miszerint hajlandó lennél váltani, ha lenne kedvezőbb alternatíva, csak foglalkoztat az ár/érték, annak ellenére, mit írtál az imént... -
Abu85
HÁZIGAZDA
r_MultiGPU = 2
Ezt a parancsot kell beütni a Crysis és a Crysis Warhead esetében. Ugyanis a motor SLI és CrossFire optimalizációt is tartalmaz. Ám alapértelmezetten a r_MultiGPU = 1 algoritmus van érvényben ami SLI optimalizáció.
De itt vannak Beowulf_78 beszámolói, aki egy SLI rendszert cserélt CF-re. [link], [link], [link], [link]Teljesen független a CF a DX10.1-től. Az AMD a múlt évben beindított egy CF támogatás programot, ami azon dolgozik, hogy minden játék renderkódja CF ready legyen, azaz már a játék megjelenésekor is működjön a CrossFire, a megfelelő profil nélkül. Az SLI működése itt teljesen más, a CF-nek nem kell profil a megfelelő skálázódáshoz, míg az SLI-nek igen. Többek közt ezért indította be az EVGA az ALI Enh. Pack programot, mert oda jutott az elmúlt hónapokban a dolog, hogy a játékok megjelenéskor az AMD kártyák esetében képesek CF alapú gyorsulásra, míg az NV-nél meg kell várni a driverben érkező profilt. Nyilván az NV a driverrel nem jöhet ki hetente, így az EVGA csinál profilt az új programokhoz, mert az SLI kit jóval sűrűbben megjelenhet.
A multi GPU stratégia miatt az AMD-nek már sokkal nagyobb az ezirányú tapasztalata, nyilván a rutín az egyetlen dolog, amit pénzért nem lehet megvenni. Az NV nem is igazán mozdul a Multi GPU vonal felé, mert az SLI, mint technika problémásabb, mint a CrossFire.A Futuremark az NV hivatalos partnere, persze a 3Dmark eredményekben, az AMD is hibás, mert magasról leszarja a támogatását, és a játékokra koncentrál.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
tome.jr
addikt
Olvastam a méréseit, de éppen arról győzött meg, hogy a min fps jobban beesik CF-nél mint SLi-nél. És mint tudjuk igazából a min fps a lényeg. Szóval marad az SLI.
_Toka_: Létezik 3 way CF is, de elég karcsú a teljesítménye a 3 way SLI-hez képest. Mint már írtam nem szórom a pénzt tehát valamilyen szinten nálam is szempont hogy a pénzemért azt kapjam amit elvárok. Abu-nak azt írtam, hogy ha tud a 280-asnál jobb teljesítményt igazolható módon felmutatni ATI oldalon akkor váltani fogok. Ha drágább akkor persze kifizetem a többletköltséget.
[ Szerkesztve ]
-
_kovi_
aktív tag
Sztem itt nem a konkurens (AMD) termékek által ellen vezetett kedvezményekre gondolt ABU, hanem szállítási, marketing és még sorolhatnám miféle kedvezmények. Emellett nyilván ár is.
De ha belegondoltok, én mint kisker, megegyeznék pl a Belcommal, hogy ezentúl exkluzívan csak nálam vásárol minden hardvert akkor nyilván kap specárat, spec kedvezményeket.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Valóban, de ez csak az előnyére válik, hiszen a GTX 295 skálázódása jobb, a nem hivatalos EVGA profilokkal, mint a kétkártyás SLI-é. Végleges driveres profillal, már mindkét rendszer ugyanolyan skálázódással dolgozik, ergo megegyezőnek tekinthető.
-
félisten
Nem dolgozik valamelyik cég olyan többkártyás cuccon, ami GPGPU progikban is műxik?
(A Hydra-t leszámítva.)
Előbb-utóbb ezt is meg kell oldaniuk a gyártóknak, ha nem akar mindenki Hydra chipet rakni a lapokra.
Persze, lehet, hogy nem lesz vészes az ára, és inkább megveszik.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
lsc
nagyúr
Nagy ívben sz@rok én az ár/értékre.
Ez persze nem jelenti, hogy ész nélkül szórom a pénzt,
Most akkor szórod vagy nem ? Majd ha kitalálod hogy mit akarsz akkor folytathatjuk, addig felesleges . Flame-nak elég gyenge, de azért pár hsz-t sikerült begyűjteni . 3 way sli ? /Fetrengős szmájli helye ./ Részemről ennyi .Az élet kegyetlen .
-
tome.jr
addikt
-
N-vidi-A
őstag
Ők tudják mi a jó, bár kíváncsi lennék milyen exclusive ajánlatot adott neki az nV
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
leviske
veterán
"de hiába szuper valaminek az ár/érték aránya ha köszönőviszonyban sincs az általam elvárt szinttel."
Most ugyan miről beszélsz? Egy HD4890 mitől is nyújt kevesebbet teljesítményben, mint egy GTX275? És egy HD4870 a GTX260-hoz képest? Esetleg a HD4850 a GTS250-hez képest? Jó teljesítményük van és e mellé jön jön a jó ár. Így lesz jó ár/érték aránya. Ha nem figyeled az ár/érték arányt, akkor igen is "szórod a pénzt"...
És itt nem arról beszélek, hogy vegyél egy HD4770-est, mert most az a bestbuy, hanem azt, hogy azonos áron mondjuk egy HD4890 TCFX-el jobban jársz, mint egy GTX TSLI-vel. Ez is "jobb ár/érték arányt" jelent. Pont azért, mert azonos áron a három darab valószínűleg nagyobb teljesítményt tud nyújtani. Erre akartam utalni a 9400GT-s hasonlatommal.
-
törölt tag
BFG talán el fogja húzni a csíkot, de az EVGA biztos, 100%, hogy nem!
Skizz: Tudom, hogy láma kérdés, de mi rosszat mondott?
[ Szerkesztve ]
-
ez_meg_emaz
őstag
Nem minden ember gondolkodik egyformán. Én az ő gondolatmenetében is látok logikát.
Az már más kérdés hogy a 3 way sli-t. Meg amugy az összes ilyen többkártyás megoldást fölösnek tartom. Persze ha lenne rá keretem vagy annyira fanatikus lennék (nem mintha megvetném a játékokat, sőt. De ennyit soha nem fogok rá költeni) én is kipróbálnám milyen a leheteő legnagyobb felbontásban az abszolut max grafikán akadásmentesen tolni. Ugye ez az amit én szélsőségesnek hivok, de ha lenne rá pénzem lehet én is így vélekednék.
Egyáltalán nem védeni akartam ezzel.Amugy jo vitapartnernek találom. Priviben ezen hetekig eltudnék vitázni mert érdekel. Csak időm most nincs erre. Bővíthetné a látóköröm, független attól hogy megtud e győzni abszolut az igazáról vagy nem.
BR4D: Az hogy nv nem adott semmilyen ajánlatot, hanem rákényszerültek erre a döntésre. Ha én is rosszul értelmeztem akkor szoljatok.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
válasz ez_meg_emaz #144 üzenetére
Én viszont nem értem a logikáját, tehát megköszönném, ha valamelyikőtök felvilágosítana ezzel kapcsolatban. Mi abban a logika, hogy jelenleg az ATi jobb teljesítményű kártyákat árul azonos áron és emiatt csak azért veszik, mert olcsó?
Itt egy teszt. Ez alapján úgy tűnik, hogy a Radeonokat csak azért érdemes venni, mert olcsóbbak?
-
schwartz
addikt
Ha ismernel szemelyesen, nem engedned meg magadnak ezt a lekezelo stilust. 33 eves vagyok, doktoratussal, es nem egy pattanasait nyomogato suhanc. Mikor a diplomamat szereztem még nem arertekkel mertek az ertelmi szintet... Igaz a pocsom hosszat sem az erosebb VGA-val. Megvalami?
If he dies, he dies.
-
lsc
nagyúr
válasz schwartz #148 üzenetére
Akkor még tíz évet öregedned kell hozzám. Ha a doktrorátus ennyit ér amennyit az írásaidból mutatsz akkor talán jobb is ha nekem nincs . Ha megjelenik egy amd-s hír akkor már várom mikor "böfögsz" egy "marha jó" hsz-t, általában nem szoktam csalatkozni . A másik, az ár/értékhez nem kell doktorátus, sőt tapasztalatom szerint a józan ész többet ér . Részemről ennyi.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
rup1u5
nagyúr
Azt a hirt szeretném már olvasni, hogy "Megjelent az első EVGA Ati kártya!"
Vajon van rá reális esély?Fejezzétek már be!
Nem vall túl kifinomult érzékre mikor felnőtt emberek átmennek gyerekbe.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
schwartz
addikt
Mondtam, ne minosits mert nincs meg hozza a kompetenciad.
Kulonben sajat szorakozasomra forumozok nem azert, hogy Neked tetszedjen. Tobbnyire kikapcsol, elvonja a figyelmem. Ha az a fo gondod, hogy a hozzam hasonlo arrogans faszkalapokat kioktasd, hat egesszegedre... Zsak a foltjat mint latom...If he dies, he dies.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nemtom ... jövőre is lesz április elseje.
A viccet félretéve. Ahhoz, hogy az EVGA jöjjön egy nagynak mennie kell.lsc, schwartz: picit lazábban lécci.
D1Rect: Az EVGA kari egy életérzés. Lefogalmazhatatlanul jó birtokolni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Miért ennyire szívügy az EVGA?
Mennyivel nyújt többet mint a többi gyártó? A sok garin kívül miben jobb?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Badman 4ever
őstag
Jól mondod, az ASUS-Sapphire-HIS maradjon is, nagyon király kártyáik vannak (Matrix, IceQ, stb.).
Szerintem valami kishal fog röpülni, nem ilyen ASUS méretű partner.Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Alister71
nagyúr
válasz Badman 4ever #158 üzenetére
Azért nagyot néznék ha akár az nV, akár az Ati-AMD lenne olyan bátor, hogy egy olyan gyártóval mint az Asus, felbontsa a szerződését.
Még annak is több esélyt adok, hogy a Videotont újraépítik hamvaiból és Ati kártyákat fogunk gyártani MO-n.Alister from Hell
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz schwartz #157 üzenetére
A gyári ref. hűtésnél úgyis mindig van lényegesen halkabb megoldás, még a 6600GT/2600XT-re is megvettem annó a VF700/VF900-at, ne vonyítson nekem, nem az a dolga.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
tome.jr
addikt
válasz ez_meg_emaz #144 üzenetére
leviske: Valamit nem értettél, nem mondtam, hogy a 4890 kevesebb lenne mint a 275, azt mondtam hogy olcsóbb mint a 275 és ezért inkább azt veszik. Nem lehet egyikről sem azt mondani hogy jobb mint a másik, mivel játéka válogatja hol melyik a gyorsabb. Akinek X játék fontosabb ahol mondjuk a 275 a jobb az nyilván azt fogja venni hiába jobb ár/érték arányú a 4890. Ha valaki játékspecifikusan vesz VGA-t, mint ahogyan én is azt nem érdekli az ár/érték arány.
Az én példám meg aztán tényleg nem az ár/érték arányról szól. Nekem az kell hogy Crysis fusson fullon, itt pedig már nincs ár/érték tényező mert ezt egyedül a 280/285 3 way SLI tudja. Még a 295 quad SLI is elhasal ilyen beállításokkal.
[ Szerkesztve ]
-
schwartz
addikt
válasz VaniliásRönk #160 üzenetére
HD4870(90)-rol egyszeru lett volna lekapni a hutest de akkor arban kb. ugyanott vagy. Ettol eltekintve, maceras es ha ketbalkezzel allok neki hazavaghatom a kartyat. De a GT2xx-at vagy az X2-est sem piszkalnam szivesen... Masreszt, van egy-ket dolog a PC-ben amire tenyleg nem sajnalom a penzt. Az egyik a VGA. Itt nehezen fogna meg csak az ar/ertek mutato. (lsc meg nyomja le a torkomon) Vethetsz egy pillantast az adatlapomra s lathatod, hogy nem vagyok a penzem ellensege. A masodkezbol vett P5B-E6600 egy DFI LP UT P35-Q9550-et valtott. Rajottem, hogy szamomra folosleges volt. (igazsag szerint kellett a penz buszjegyre )
Nemreg "kukaztam" a GTX285-ot is mivel a Gothic3-hoz kiadott 1.7.-es community patch-el az ujrajatszashoz elegnek bizonyult egy 8800GT. (a huzosabb cimeket ugyis lejatszottam mar a GTX-el) Ettol fuggetlenul, varom a GT300-at s ha piacra dobjak, megveszem. Mert berogzott NV fan vagyok...[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
leviske
veterán
Így már világos, de eddig itt egy szó nem volt arról, hogy a Crysis nálad a kiindulási pont. (Bár tudtam, hogy számodra fontos, hogy abban jó teljesítményt nyújtson az adott kari, de nem tudtam, hogy csak és kizárólag az a mérvadó.)
Akinek azok a játékok a fontosak, amik a GeForce-on futnak jobban, azok nem fognak csak azért Radeont venni, mert olcsóbb. Viszont akinek azok a fontosabbak, amik Radeon-on futnak jobban, arra szerintem nem ér ráfogni, hogy csak azért vesz Radeon-t, mert olcsóbb. És jelenleg -valljuk be- több játék van, ami a Radeon-oknak jobban fekszik.
-
00roli00
aktív tag
Se Gainward, se Palit, se Galaxy ATI kártyák többet.
Érzékeny búcsú. -
Gyuri27
félisten
válasz 00roli00 #164 üzenetére
Galaxy volt egyáltalán?
Nem kár értük. Pusztuljanak.
schwartz: az látszik is. Ilyen vga-t egy atis nem aprópénzt fizetne.
Lord Vader: asus, msi, giga marad szvsz. Hiszen ők lapot is gyártanak (amd chipsettel). Tehát kiemelten fontos partnerek.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
kingabo
őstag
-
zoltanz
nagyúr
Engem nem nagyon zavar úgyis idővel jönnek mennek a gyártók. Igaz Gainward -nak jobb neve volt régen, ami nem feltétlen jelent rosszat mivel a többi gyártó nőt fel inkább a feladathoz.
Palit kártyám egyszer volt, de csak dícsérni tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest