- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
UP
-
syC
addikt
Up!
-
syC
addikt
Uppppsz
-
syC
addikt
UP!
-
syC
addikt
Frissítve!
-
syC
addikt
Üdv! Természetesen van vele tervem. 2 variáció van a fejemben. Az egyik, a favágós módszerrel az eredeti házhoz hasonló lyukak fúrása a radi fölé. Ez ugye eléggé kétesélyes, mert elég egy lyukat félrefúrni. A másik ariáció pedig az hogy szerzek valamilyen perforált lemezt, amit bevágok a ház tetejére és epoxyval odaragasztom, gittel eltüntem a nyomokat. A célom mindkettőnél a csavarmentes rögzítés.
-
syC
addikt
Frissítve!
-
syC
addikt
Új képek a guglis galéráiban. Hamarosan frissítem az írást is.
-
Weareus
addikt
Jó kis elvetemült projekt. Várjuk a folytatást.
-
syC
addikt
Sziasztok. Töltök fel még képeket hamarosan, remélem tudok elég időt szakítani a projektre, hogy ne húzódjon el nagyon. Sajnos szabadidőből van most a legkevesebb
Én nem tudok atx lapot betenni a házba, mert akkor nem maradna hely a víznek. Pedig sokkal egyszerűbb lenne hw-t is szerválni bele. Most úgy fest amúgy hogy 2011v3 konfig lesz bele.
-
pet007
aktív tag
En is kivancsian varom a folytatast, addig tiedrol par kepet esetleg nem osztanal meg? (Ha megvan meg.) Bennem is sokszor megfordult mar, hogy mivel mar nem jatszom a gepen, at kellene valtani mac-re, de meg varat magara egy darabig..
Addig orommel olvasom az osszes ilyen temaju cikket!
-
taaz
tag
Kíváncsian várom a tovabbi képeket.
Én is megcsináltam g5 módot, de próbáltam nagyjából szerkezet eredeti állapotát megtartani. Több kevesebb sikerrel, mert matx-ről atxre kellett váltanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest