- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecsy
tag
válasz
olbaidhun #62 üzenetére
Ahogy a cikkben is írtam:
"...59 euróért lehet beszerezni a gyártótól, ehhez jön még a postaköltség (25 €, ha 3-5 napon belül, 14 € ha 5-15 napon belül akarod megkapni) így körülbelül 20-25 ezer forintból kijön a kis cini
..."
Itt meg lehet rendelni a gyártó hivatalos oldalán.
én így első körben innen ajánlanám beszerezni mert nem tudom, hogy az ebay-esek milyen forrásból vannak...
Pontosságot tekintve szerintem hozza egy átlagos vezeték nélküli egér képességeit, fotót is retusáltam vele már, no meg Prince Of Persia közben sem hagyott cserben
Így 3 ujjal talán sokszor könnyebb és pontosabb is irányítani, hiszen úgy fogod, mint egy tollat -
Fecsy
tag
válasz
blueMerle #44 üzenetére
Közelít az igazsághoz...
Valójában a Hasselblad H3DII-m épp tőttőn vót és ha már így alakult, kivettem a kertben játszadozó fehér tigrisem szájából az iPhone 4-et
Nem vettem magamra egyébként egyáltalán, csak azért reagáltam le mert nem szeretném ha téves kép alakulna ki rólam
Egyáltalán nem vagyok gazdag, én is nyögöm havonta a 100 ezres lakáshitelt (ráadásul nem kertes házra), egyszerűen csak igyekszem kifogni a legjobb alkalmakat és kihasználni az éppen adódó lehetőségeket arra, hogy minden álmomat valóra tudjam váltani...
Több éve építgetem a saját kis "setup"-omat, mostanra már 80%-a megvan annak, amire vágytam. Addig szeretnék ilyen jellegű, úgymond "luxus" dolgokra költeni amíg még nincsen gyerekünk - mert ha lesz, akkor minden érte, miatta és neki lesz
Kedves blueMerle, amúgy a hozzászólásod PWNED
-
Fecsy
tag
válasz
misirulez #37 üzenetére
Nagyon sajnálom, hogy Neked csak ennyi jött le az egész cikkből, egyáltalán nem a rongyrázás volt a célom, hanem az, hogy megismertessek Veletek egy eddig talán soha nem látott kütyüt.
Nekem ilyen telefonom van - sajnálom, ha ez kiverte Nálad a biztosítékot...ellenben ma már nem kell multimilliomosnak lenni (én sem vagyok) ahhoz, hogy az embernek legyen egy ilyen készüléke.
Más elbulizza, elissza vagy elkölti csilivili Louis Vuitton táskákra a pénzét...én ilyenekre költöm. Megdolgoztam érte, magamnak vettem, nem azért, hogy más lássa hogy "bee, nekem ilyenem is van". Én már rég kinőttem ebből a korból
-
Fecsy
tag
Szép napot Mindenkinek!
Nagyon boldog vagyok hogy ennyire tetszik a cikk
, köszönöm Mindenkinek !!!
Amint adódik valami, ígérem jövök még pár írással, nagyon nagy löketet adott a véleményetek, a sok építő kritika
Az ára valóban borsos kissé, ezért is írtam inkább elfogadhatónak mint jónak...feltörekvőben van még a cég és azért biztos rengeteg pénzt öltek azalatt a 8 év alatt a fejlesztésbe, gondolom valahogy szeretnék, hogy ha megtérülne a dolog
Azt nagyon sajnálom, hogy egyelőre csak jobb kezes kialakítás van, nem tudom terveznek-e a jövőben egy másik típust is kihozni...
Ami a játékokat illeti, nőként nem nagyon szoktam CS-zni vagy hasonlók, nem vagyok hardcore gamer
Gépen a PoP : The Forgotten Sands-en próbáltam ki, ott egész jól nyomtaHa adódna bármilyen kérdésetek, nagyon szívesen válaszolok
További kellemes hosszú hétvégét Nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest