Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicze

félisten

válasz oO7 #21 üzenetére

Hát azért nem olyan egyszerű ez, hogy lassan mozog a mamut. 1éves lassan a rendszer ugye az SP1, ami a 8.1 lesz jön mindjárt. A vezetés kiadja hogy jó nézzük meg mi van ha váltunk és tesztelnek, az eredmények meg siralmasak lesznek és jegelés... Hidd el ugyanebbe a problémába a customer is beleütközik, csak épp ő hova meneküljön a frissen vett gépről? Na igen ekkor jön a szép nagy eladás és 0 piaci részesedés... Downgrade...
    2 "elbukott" projektről tudok, ahol a cég váltást tesztelte, és hát annyi probléma és ellenállás volt, hogy jegelve lett. Azért akkora szakadékot nem hiszem hogy bárki szeretne még 1x mint, ami az XP-nél volt. (Jó most mikor 2007-ben az egyik önkormányzatnál egy Win98-elé ültettek hát, majd lefordultam a székből, lehet még most is az fut, na az mamut...)

Win7-re váltás 2éve volt nálunk, rettentő macerásan, 1,5év volt a teljes folyamat. (Én alig vártam és tesztelők között voltam szóval 3éve használom.) Azt már nem írom le, hogy 32bit-et kapott mindenki, mert belső SW-k fele nem kompatibilis a 64bittel, a frissített verziók se...

Új hozzászólás Aktív témák