Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Érted update kell hogy 2 monitort kezeljen??? Mekkora ***** már ez.
Jó de hogy oldod meg azt a dilemmát, hogy működjön érintőn is és több monitoron is jól menjen akár egér billentyűzettel. Mert VS-nél még ok(ott a ModernUI-s vezérlők azért érdekesen hatnak majd), hogy egyik kell csak, de Office-nál a vezérlők teljesen mások kell legyenek, mint a OneNote-nál, ami viszont egérrel lassú. Ribbont 3év volt megszokni, és most már azt mondom, hogy jó, de Modern UI egérrel már most is vicc, jelenleg a win32 a vízválasztó, de ha MS meg akar szabadulni tőle, akkor valamit ki kell találjon, mert bukja így a nagyvállalatokat. (Basszus még én is csak azért találtam csak meg a kikapcsoló gombot, mert elolvastam előre hogy hol van...)
Új hozzászólás Aktív témák
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest