Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
válasz
cairojack #47 üzenetére
En befejezem itt mert ez egy meddő vita, de mégis Szerinted a HW az ingyen van? Vagy mégis mitől kerülne akkor ugyanannyiba egy RT gép jobb felszereltséggel mint egy normális Win8?
Mi lesz ha beindul az üzem? Magasabb lesz az áruk... De ne legyen igazam. Üzemidőnél meg még mindig nem mindegy 8 vs 12 óra, ahogy az sem milyen terheléssel ered el.
De tudod mit? Igazad van. Csak könyörgöm ne legyen minden RT topikban ott ezentul a hozzászólásod, hogy deszarazRT. elég lesz minden masodiknal is Köszi -
Lambach
tag
válasz
cairojack #47 üzenetére
Mondjuk NGA-val ellentétben szerintem nem lehetetlen 7-8 colon kezelni asztali appokat, főleg mondjuk egy bluetooth egérrel.
Splashtoppal próbálgattam távírányítani rendes win 7es gépet, és nekem tökre ment hat colon is, akor 8-n főleg hogy optimalizálva is lesz, szerintem még jobb lesz.
Nem szólom le az RT-t, mert egy Nokia tablet lehet tud adni annyi pluszt többet ehhez a rendszerhez, hogy ne fájjon az, hogy nem megy rajta a neverwinter nights
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech szerviz
- Óra topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest