Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
Ez nem otthoni játékra van, hanem kutatóknak. Szóval akiknél "ronthatná" a játékélményt, azok nem fognak találkozni vele, akit meg érdekel a téma, annak tetszeni fog. Szerintem semmit nem ront ez a kezdeményezés.
Kultusz gyalázás az, amikor azt mondják a kínaiakra, hogy rizsevők, meg kutyát-macskát esznek, a franciákra pedig, hogy csigaevők. Ez nem az. Illetve ennyi erővel kb. mindenre rámondható. -
Khan13
senior tag
Nem értem az első három hozzászóló negatív hozzáállását. Szerintem rendkívül jó bemutatása a mesterséges intelligencia kutatásának és fejlesztésének. Sőt, ilyenekkel lehetne foglalkozni az egyetemeken is a száraz anyagok mellett, mert érdekes. Nem vagyok oda a programozásért, de a távolról hasonló óráinkon ha ilyen lett volna, akkor biztos, hogy nagyobb energiát fektetek bele!
Én is Marion nőttem fel, sőt, nemrég emulátoron párommal újra elővettük őket. Sokkal inkább tartom gyalázásnak, amit a Nintendo művel a figurával. Egyes újabb játékaik borzalmasnak néznek ki
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- UHD filmek lejátszása
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged