Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0C!
Topikgazda
válasz
®abstract® #29676 üzenetére
Ha lenne egy csapat aki 0-24-ben ezt tudná csinálni, 1 év alatt megoldható lenne.
DE!
Mivel itt főként szabadidőben, ingyen ment minden, így elég kevés esélyt látok arra, hogy bárki is nekikezdene kishazánk lemodellezésére.Ahogy írtam, neki lett kezdve, de abba is lett hagyva.
Eltűnt a motiváció + az idő elteltével más is rájön hogy nincs értelme....4 hónap alatt megcsináltuk a ReZt-et, amit hazai viszonylatba igen nívós benzinkút / szervíz / kamionmosó lett összepakolva.
YT Videó: [link]
300 letöltés lett a vége...hivatalos oldalról.
300...úgy hogy FB-n 15k ember van összesen kb...De volt SóherSóder amit alap térképhez készítettem a buricska szerelmeseinek...
De volt még StreetfoodFest, Xmas Fest és még sok más...
Sikerült pár dolgot megtanulni....
A köszönöm és társai nagyon kevés embertől jött...
Így ezért megértem, hogy nem fog több hungary map készülni...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest