Hirdetés
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mancer7151
tag
Amit akarnék az az árnyék távolságának növelése nem maga az árnyék textúra, túl közel vált csipkésre, plusz a forgalomban is elég közel dobja rá mindenre autóktól a kerítésig, parkoló akármik. Amúgy értem pl bethesda enginejében ezt ellehet játszani, 4k shadow
Még nem találtam semmit ami műkszik, extended_shadow_fadeout_start: 10 van soksok helyen, felnyomtam 100ra, semmi változás. Gyanitom hogy időjárásnak lesz köze valahogy merthát éjjel nincs nap. Plusz ugye AO, na az is mehetne feljebb.
A lod modot még megprálom úgy hogy kikapcsolom mindet (csak fő modelt töltsön - szerintem meghal az egész) ha sikerül. Az a baj hogy most 4 modfájlban van az összes változás mert ugyanazokban a fájlokban más is változott és hát ütközés lenne. Meglátjuk és feltöltöm neked valahova. De ez csak ATS ugye tudod?
-
mancer7151
tag
Szép dolgokat csinálsz, gratula!
Sajnos az import-exportot nem tudtam összehozni 3d-ben nekem ez már nem fog menni.
Hát a LOD kód lényegi része meglett, tegnap délutántól reggelig, pár százezer sor, el is rontottam párszor, rengeteget őszültem. A játék szebb, részletesebb, 1 lodot bent hagytam járműveknek, lehet próbából kiveszem azt is. Az árnyékot kéne még megdobni mondjuk dupla távra. És minusz 15-20 fps
-
mancer7151
tag
@ZOC Semmi ez irányban. Most megint megy a játék... Profil visszaállitva az 1.49 mentésből, nem nagy bukta. Újra konfigolva MINDEN negyedszerre is.
Most már minden read only (doksikban a kinti config.cfg és profilban a config.cfg config_local.cfg és controls.sii, fagyjon ki minden kilépéskor nem érdekel.
Ezek ha read-only-k, nem tud a játék elállitani semmit magától, ha állitanod kell betöltesz igy ahogy van, bemész opciókba, leveszed a readonlykat, beállitod ami kell, visszateszed readonlykat. 100 másik játékban ugyanigy csinálom, ez a tuti.Érdekesség, navigációnál a szinek kódja
job_road_color: 0xc82323FF //Job market map undiscovered route
job_road_discovered_color: 0xFF666666 //Job market map discovered routeNamost elsőnél FF az áttetszőség a szinkód végén van (=transparency) másodiknál ez elöl van. Kupleráj. Majdnem kész a korrekció.
Ezt a sémát használom régóta, piros ahol nem voltam, szürke/zöld a bejárt út/épület/fű. Erre bevezetik fájlban a sárgát lilát még egy zöldet.
Mi értelme, szerintem ők se tudják.
-
hunym
csendes újonc
Én most raktam össze ezt a kombót amit leírtál. ami nekem a rusmapban fura, hogy átvette a betöltésnél a promods ikont, és rusmap lett belőle, habár ez annyira nem zavar. viszont ez normális hogy félbe van hagyva néhány részen a pálya?
Én arra tudok gondolni hogy még nem vitték tovább, de lehet hogy valamit nem töltöttem le mellé. -
®abstract®
őstag
Van amikor bíbelődök a hangokkal nekem vagy működik vagy nem a csere vagy a módosítás
mindezt ugye a T.C. ben. A DEF ben-engine-.sii & .sui az a modell meg tipus ha jól tudom..a .bank ban ha meghagyod a modell nevet, ami pedig alatta van hangállomány azt kicseréled a másikra, az úgy nem jó? 🤔
-
tatabike
őstag
Ezeket úgy szoktam kiküszöbölni, hogy a pótnak a teherbírásást feltolom olyan szintre, mintha a gépes is meg lenne rakva. Így legalább megvan az illúzió, hogy nem 10 tonnás fuvarokat ad a játék, hanem 18-at pl., ami már közelebb van a valóshoz.
Az alap játékban hiányolom a tandemeket, a modderekét ismerem.
(Mondjuk az igazi kamionosok nem ismerik el kamionnak ezeket...)
-
-
tatabike
őstag
Tudom, csak most láttam a cikk linkjét az
ncore-on, (ja, nem is ott, vagy nem tudom).
Én is így csinálom, ahogy te.
Nekem a nagy törés a Need For Speed World volt, mikor lelőtték a szervereket... Az utolsó pillanatig nyomtuk, akkor is versenyben voltunk, mikor megtörtént a lekapcsolás valójában. Elment a hang, elkezdett akadozni a kép, egy villanás, aztán a fekete képernyő...
Szerintem pár ezren ott ültünk az üres kijelző előtt, és percekig bámultuk a semmit.
Ritkán érez az ember olyan ürességet. Hasonló volt aztán később, mikor a kedvenc sorozatom ért véget.Haverom szavajárása volt még régebben, hogy "ami átfér egy szál dróton, azért nem fogok fizetni..." Mondjuk Ő még számítógépre se költött, állandóan valami irodákból kiselejtezett, össze-vissza mókolt kacat gépei voltak, az internet kapcsolatot meg úgy "koldulta össze" a környékbeli wifikről...
-
Delerium
senior tag
Nekem az a bajom az előfizetéssel, hogy csak bérled a modot és egy olyan embertől akiről annyit tudsz, hogy Snowymoon a beceneve és a mod neki küld vissza remélhetőleg csak alap adatokat. Persze megadod mindenkinek szinte, Microsoft, Steam, Epic, mittomén, csak ott legalább elhiszem, hogy az más és nem adják ki a kommunista pártnak
. Snowy kb. olyan mint az SCS, monopol helyzetben van, nincs más aki csinált volna akár hasonlót is. Ami még mindig nevetséges, hogy ezt más nem tudta ilyen minőségben megcsinálni, még az SCS sem, se DLSS, se FSR, se XESS, semmi nincs a vanillában.
Apropó ATS-ben már új a rakomány rendszer, azt írták ez kellett az utánfutós szerelvényekhetz, amit a modderek már megoldottak amúgy
-
Delerium
senior tag
Szerintem az egyik legrosszabb rendszert választotta, de állítólag neki nagyon megérte. Persze csak ilyen látomásból hallottam, hogy több ezer talán több 10 ezer dollárt szedett össze amikor elment Patreonra. Rengeteg feliratkozója lett úgy, hogy Kína és Oroszország tiltja Patreon vagy a fizetési lehetőségeit, onnan dőlt volna a pénz hozzá. Akkor is azt mondtam, az most is áll, egyszeri összeget nagyon szívesen átutalok és onnantól a mod az enyém, meg persze a frissítései. Az sem tetszett, hogy benne van a tracker ami a Steam információk mellett állítólag a rendszered adatait is lekérte/kéri. Sajnos a mod szinte kötelező ha nem akarsz vagy nem tudsz 4k 400%-on játszani ahol már nincs aliasing nyomor. Ezt használta ki, beetette a játékosokat, utána jött az adó, mert ő főállású modder akart lenni. Ha még mindig van bőven feliratkozója Patreonon, amit gyanítok, hogy van, jön be szépen onnan.
Megvannak valamelyik driveon a beszélgetései, aki kritizálta a rendszert azt először lepatkányozta aztán törölte a hozzászólást és repült a ban.
-
vlevi
nagyúr
"csomagot"
Nagyon 1xű casual játékos vagyok, nem akarok egy percnyi időt sem azzal foglalkozni, hogy modolgassak.
Este, vagy hétvégén, ha van egy kis elütni való időm, és éppen nincs kedvem megmozdulni se, akkor szoktam elővenni játékot.
Hogy én ilyenkor még azzal mókoljak, hogy a legutóbbi indítás óta melyik frissítés miatt melyik mod lett inkompatibilis????
Hááát, akkor inkább elő se veszem.Sajnos így járt nálam a Flight Simulator is, de ahogy belegondolok az összes többi game (Assetto Corsa, és társai). Tízegynéhány sok éve még egész napokat ment folyamatosan, de most nincs lelkierőm elővenni a joysticot, kormányt, stb, nincs kedvem kivárni azt az 1 órát, amíg a Flight Sim lefrissíti magát.
-
vlevi
nagyúr
"Cummins, a Caterpillar, a DetroitDiesel"
Azon én már régóta fanyalgok, hogy ezek a hangok attól függnek, hogy miben ülsz, nem attól, hogy milyen motor van benne.
pl. van ez a 900i kamion [link] , annak olyan jó öreg fütyülős berregős hangja van, bocs nem tudom máshogy írni, de tökmindegy melyik motorral.
Ugyanígy, a régi Peterbiltbe bármelyik motort rakod, egyformán szól. De ugyanannak a motornak más a hangja, ha a kicsit újabb 579-esbe teszed, vagy megint más, ha a Kenworthban. -
Bunken
tag
Átnéztem, töltöttem le még ez alapján pár fájlt ami szerintem kellett figyelve mindennek a verzió számára.
Most jelenleg ezek vannak ebben a sorrendben:Hybrid1
RoexGreeceDLC
RoexPack1
RoexPack2
RoexPack3
RoexPack4
ROmedia45
Russian Maps RC+FIXv0.7
Russian_open_spaces
RusMap Fix
RusMap_Def
RusMap_Map
RusMap_Models
ProMods FIX
ProMods DLC Support Package
ProMods Definition Package
ProMods Map Package
ProMods Media Package
ProMods Models Package 1
ProMods Models Package 2
ProMods Models Package 3
ProMods Assets PackageDe most Ukrajna és Orosz vagy így van tényleg vagy még nekem hiányzik valami:
És vannak ilyen fehér területek a térképen és ha ráhajtok "felfedezni" akkor is fehér marad. Ez is normális?
Az meg, hogy oda-vissza átmegyek egy részem és nem fedezi fel annyira nem zavar csak kíváncsi vagyok, hogy másnak is van-e ilyen?
-
-
tatabike
őstag
A Home gombot megint nem teszik le alulra. Nem tudom, mi értelme van, hogy minden lent van, az meg fent. Át kell kalimpálni az egész képernyőn az egérrel. Mondjuk van fent egy legördülő menü, de abban meg nincs Start, csak a Home képernyőn. Tehát ha bármelyik random almenüből vissza akarsz térni vezetni, fentre kell kóricálni a Home gombra, majd mehetsz le a Start gombra. Engem idegesít.
-
®abstract®
őstag
Jó ötlet volt 😎 szépen mutatkozik
látom te kedveled a hosszú alvázat én
elég a rövidebb is. Ken K200 a kedvenc ja meg a T2000 az nozis 😎
Ergo_proxy
Értem. Köszi ezeket nem is láttam 🤔 meglesem 😎
Tatabike
Megértelek de itt a játékokban még virtuálisan se tudsz be meg kiszállni úgyhogy nincs jelentősége 🙂 szóval baleset mentes.
Valóban furcsán néznek ki ezek a előre helyezett tengelyes modellek, de hangulatosak full analóg belsővel..meg azt hittem hogy a man F2000 n kívül is van élet! 😎 -
®abstract®
őstag
ja,meg az atmx is.alaska north to the future is fincsi.a legjobb ezekben a gamekben a kirandulas,kikapcsolja az embert.ezek a favoritok-80 evek-pop
reggeli
Bal0924
Hallo!az biztos
ez map combo,ilyet a sicsi tim soha
fog kiadni!
yutubon keresd a verziodhoz, mit hogyan mikor kell bekapcsolni,csak videok alapjan lehetseges,vagyis lehet leirasok szerint,nekem ugy nem volt good.. [link] -
®abstract®
őstag
szoktam en is alkalmankent
vannak ilyesmi tervek,viszont kegyetlen hosszu mind
san francisco-miami az majd 5000 km
san francisco-new york boven 4400 km
a route 66 utvonal- los angeles-chicago-az majd 3300 km
jobb esetben 1000 km lehet menni kb.60 perc alatt ami lehet 1,5 h siman.. ezt leseggelni fantasztikus dolog -
-
®abstract®
őstag
diploma nem
kell hozza,a segedletek szerint barki meg tudja oldani.idobe telik de megeri
ezek alapjan ats & ets2 ben is megoldottam=rovid-kozepes-nagyon hosszu fuvarok vannak- tobb 1000 kms is..
erdemes megtenni mert baromi nagy mapot kapunk,amit lehet soha nem jarunk be,viszont megunni nehez legy igyviszont evekig lekoti a jatekost
ets2 hez van az eaa mapa-ez ad 1 nagy south america mapot 150.000 km utszakasz
17(valos az 12) orszag,tobb mint 900 varos..voltam ott,faxa. [link] ugyanez nincs ats hez,csak a mario map,az meg olyan amilyen.. -
Ablakos
őstag
Ez az egyvonalban haladnak sem lehet teljesen igaz.
pl: Kísérővel vittem nehéz fuvart és az autópályán a belső sávban előző mindegyik jármű egészen bal szélre húzódott. Így haladtak el mellettem. Egészen jobb szélen haladtam.
Tehát képesek a sávban is igazodni, csak ez megint nincs normálisan lekezelve más helyzetekben.
(Valamikor még dicsekedett is az scs, hogy egy forgalmi lámpánál a járművek nem egyvonalban állnak egymás mögött, hanem kicsit ide-oda eltolva.) -
Stewen1967
újonc
régebben volt valami okos scs kibontóm ami a jelszavas cuccokat is kitömörítette. de a mutatott fék hangok miatt tényleg semmi extra sem kell. ott a videó a youtubeon. Online mp3 konvertálod azt kész is van, nekem volt vagy 2 perc. Ami a gond hogy már be is tettem air hangokat cserélve de amikor fékezek nem azokat használja, ez a nagyobb munka, megkeresni miből mit használ melyik legyen felülírva ezekkel.
-
Stewen1967
újonc
Ets 2 fénykorom...
Brutal 1.21
Nos igen, ebben már a hangok minden klappolt több évnyi munka itt is. A lényeg nem csak csőröst tettem az ets2-be hanem a hangok minden sztem jó voltak és olyan szinten átírtam a gémet hogy 100 tonnákat is vontathattál amiket bíztosítottam is hozzá feladatként sok 100 választható küldetésből.
Ez volt a vég kezdete mert a következő SCS javításban már a modellemet se engedte betölteni a motor, majd az azt követőben a hangoat se és a skyboxomat se amibe még északi aurora bolarist is tettem. Szóval a csúcsról a kukába 2 frissítés alatt. mennyi munkaóra hiába, akkor azon gondoloztam ez biztos nem véletlen. Ők árulják a modelljeiket pénzért dlc-be én meg ingyen adtam a módomban és ez bizony ez, nem kívánatos konurencia. -
tatabike
őstag
Ja, azt tudom, mi a warez meg a virágbolti, csak nem szoktak a mod-oldalakra ilyeneket feltenni. Én legalábbis nem nagyon találkoztam ennyire nyíltan ilyesmivel. Egy másik oldalra is valaki felrakta az új Volvo megapackot, de pár óra múlva már 404 oldal jött be, ha ráklikkelt valaki.
Hogy egy barátom szavait idézzem az internet hőskorából, "minek fizessek azért, ami átfér egy szál dróton...?" -
tatabike
őstag
ATS-ben a mod kamionok meg motorok hangja azért fényévekre van az ETS2 gyári hangjaitól.
Tavaly melóztam egy F90 MAN-nel, már sajnálom, hogy nem vettem fel a hangját, 5 hengeres, 10 literes, 30 éves vas volt, majd' 160-as csővel, semmi katalizátor, meg ilyesmi, 1 kilométerről hallották a munkatársaim, hogy húzatom az elkerülőn, mikor vittem a szemetet a lerakóra.... -
Stewen1967
újonc
Én csak ezt nem értem.
ATS Peterbilt 389
5 percnél nézzetek bele....
Peterbilt 389Nos felteszed a játékot kiválasztod a kamiont ugyebár és elindulsz az első fuvarral, minden hangerőt egyebeket a gyári mérnökök általi jónak gondolt alap 50% on hagyva...
Meg se közelíti!!!
Ez nem is az a kamion!!!
Felvettek minden hangot mindenhonnan bemikrofonozva és nem találták meg? vagy mi?
azért én ezt így nem mertem volna ki se adni ez így ahogy van csak egy összegányolt szar. sajnos.és ez szerintem mindegyikre elmondható.
-
Delerium
senior tag
Sanax Volvót próbáltam, de annyira elütött a játék összes többi részétől minőségben, hogy szúrta a szemem és inkább nem is használtam.
A potato PC-ről meg mindig eszembe jut, hogy hányan játszhatják ilyen grafikával a játékot, 15-20FPS-sel? GeForce Now 11 dollár havonta, egy kieg ára és sokkal jobb lenne a játékélmény.
Nyomokban grafikát tartalmaz:
-
TigerDzsó
tag
Köszönöm a linket, ha jól látom ez az új MAN hangja, SCS féle hangokhoz képest egész tűrhető.
Szeretem a motor eredeti hangját hallani, ezért Max2712 és Kapitan Kriechbaum modjait szoktam használni, de az új Volvo-hoz náluk egyelőre nem találtam.
YouTube-on láttam, hogy az EVR is kiadott egy frissítést, velük valakinek van tapasztalata?
Pár eurót megérne nekem, de teljesen ismeretlenek számomra. -
Stewen1967
újonc
Én a másik úton járok de ez se 100% os sajnos. Nem írok sem új scripteket sem nem tervezek új textúrákkat csak a meglévőeket dolgozom vagy írom át, így a modom ugyan azokat a fileokat tartalmazza névileg mint az alap játék csak átdolgozva. Sok minden egyszerűbb ezzel a modszerrel, de vannak veszélyei. a legkisebb hiba is azonnal megtorolja magát. 3d-ztem is de az régi dolog, még a 90 es éveben pl az ürgammák sorozat 3d-s részeit mi csináltuk. mindegy. A lényeg sajnos minél mélyebre mentem a játék átírásában átalakításában annál több munka volt az új verzióba újra ezeket lekövetni. Az a rengeteg script és textúra. láttam azonban milyen fejlesztéseken megy keresztül a játék és hogyan válnak kidobhatóvá a rengeteg energiát és munkát felemésztett saját mod-olások is. a 3d be meg jobb hogy bele se mentem mert agyvérzést kaptam volna az új modellek bevezetésénél a játékba mikor lehetett mindenkinek újra alkotni UV texturákkal is a modelljeiket, különben már nem volt kompatibilis. A Konkurenciákból mit látok? Nos amiket megnéztem nálam a developer mod be van mindig kapcsolva és bizony nem kevés hibákat generált inkább felejtős is lett a legtöbb. amúgy meg nálam tényleg csa az az egy saját mod fut nincs több...
a mási is saját de az a no demage átírása ugyanis azt a brutálba nem tehettem be alapból. A PNG jó formátum hát bizony jobb mint a jpg több benne a színinformáció, és csodálkozom hogy az elejétől nem ezzel dolgoztak.abstract: Köszönöm szépen, majd ránézek.
-
Stewen1967
újonc
Nyílván a közös bennünk az, hogy azért vagyunk itt mert szeretjük ezt a játékot. Az összes gyengeségével együtt amit hála a tervezőknek "engednek" korrigálni. Még a kezdeteknél is amikor pl az egész skyboxot lecseréltem
mert nem tetszett lehet kicsit elvadultam akoriban, de a grafika sztem odavert rendesen. tényleg sok év benne van nekem is de nem bántam meg és nem is unom ezt a játékot. Sajnos csak a gémeket vettem meg dlc-t egyet sem soha semmit se az ets-hez sem az ats-hez és még így sem unalmas 10 év után.
mindegy, anno sok videót is gyártottam vele annyira benne voltam hogy reklámozzam a brutált... -
Stewen1967
újonc
Egyéni sablon. Nekem az jött be az ATS nél és az ETS2 nél is mikor elkezdtem modolni és a modjaimba nem csak a környezetet tuningoltam fel leváltva a vanilia designt ami nem tetszett, hanem elkezdtem a motorokat és váltokat is paraméterezni amolyan gyors száguldozós szállításra és így már tetszett a dolog, hamar meg volt a fuvar és haladós volt a game. sztem 7 rét görnyedve dőlnék a kardomba ha fél órát kéne araszolnom valami kis lejtőn felfele 1 esbe vagy 2 esbe-.
Dehát kinek a pap, kinek a paplan ugyebár...
De a kollegáknak igazuk van ami a hangokat illeti, és láttam az ets videót is amikor a hangtechnikával kivonultak felvenni a motor hangokat, és senkit se bántsak meg de szörnyű és szégyen hogy csak ezt tudták belőle összehozni.
Jó magam is sokat szenvedtem de amit csináltam azzal legalább visszajött az a king of road-os dejavoux motorhangba amit annó annyit játszottam és szép emlékeim vannak róla. pedig a maihoz képest mekkora hurka volt csak a hang is meg a grafika is. -
Delerium
senior tag
Csináltam egy gyors karácsonyi fuvart vele, igen jól néz ki és egész jól testre is lehet szabni. A motorhang viszont a szokásos botrány. Ezt az eresztő lufi turbót és az akkus behajtó hangot egyszer felvették 10+ éve és azóta úgy vannak vele jójjaz' mindenhez. A többi beltéri hang viszont rendben van.
-
-
Ablakos
őstag
Ennek a modnak a hangja meggyőzött. Ilyen jó Iveco hangot még nem találtam. Igaz nem hörög, brummog, de lágyan dieselesen morog. (Csak youtube videok alapján mondom. Valóságban nem hallottam.)
Az scs HiWay hangját felülírja, ha aktív a mod. Nem is kell megvenni a mod kamiont.
Kíváncsi lennék, másnak is tetszik-e.Ilyen modokbol ki szabad venni a hangot?
-
Ablakos
őstag
Köszi a lehetőséget. Megvárom, mit alkotott az scs.
Az említett mod Iveco-nak elég jó hangja van és egyelőre bent hagytam a játékban. Azt vettem észre, hogy a "gyári" scs 2013-as Iveconak is ilyen jó hangja lett. Talán felülirta a mod
Visszaültem a scs Stralis HiWay-be. (2013) Ott jó a váltó, persze néha kicsit belekontárkodom a hint gombbal. A retardere nem túl hatékony, ezért jó előre kell használni.
A szekvenciális váltót használják teherjárművekben? Vagy ez csak olyan játszásdiból van itt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest