- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
ahányszor idelépek mindig suttyóbook-nak olvasom
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
captainm
tag
Ezek még nem nézték meg az amazon Kindle Fire tabletjét? 199 dollárért tegra 2-es grafikus rendszerű androidot kapnak, 200 dollár alatt!
-
Elrood
őstag
Ha a program tisztán Java-ban van írva, akkor teljesen mind1 melyik architektúrán megy, működni fog új fordítás nélkül.
A natív viszont, mivel nem a dalvikon, hanem a linux kernelen fut, ezért kell megfelelő arch-ra fordítás.
A natív nagyon hasznos, mert a Java-s rész nagyon lassú, ha valamilyen számításigényes dolgot csinálsz.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Flash86
tag
Én nem vagyok fejlesztő, de ha már itt tartunk, engem az érdekelne, hogy nagyon leegyszerüsítve az android egy linux kernelből és egy módosított java futtatókörnyezetből áll. Mivel a java egy virtuális környezet minek kell hülyéskedni külön arm-el meg x86-al ha elvileg nem is natív kódot futtat? Vagy ha javában lett írva a program, akkor mindegy?
Bocs a hülye kérdésért..."Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"
-
Elrood
őstag
Ha az app készítője lefordította x86-ra is, akkor semmi akadálya.
(apk-ban lehet arm és x86 lib is egyszerre és az oprendszer kiválasztja, melyik kell, persze ezzel növekszik az apk mérete)
túlél egy 70 cm-es esést is
Bár 70 centiről még nem ejtettük le, de párszor koppant nagyot az asztalon, és mindig megy[ Szerkesztve ]
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Sofian
őstag
válasz bigmasterg #16 üzenetére
Futnak, kivéve azok amelyek natív kódot használnak....
-
bigmasterg
addikt
X86-os architektúrán lehet androidot futtatni ?
szerk.: Nem szóltam.
Csak aztán ezen futnak-e rendesen az arm-es app-ok.[ Szerkesztve ]
-
moli.hu
őstag
525 gramm?!?!?!
-
Angel1981
veterán
válasz macilaci78 #3 üzenetére
-
aram01
nagyúr
válasz macilaci78 #3 üzenetére
az is jó lett volna annyiért
(#8): hát ez nagyon durva
-
Youri
veterán
-
JoeYi
őstag
LabCam igazi magyar siker hogy ennyire tolják
-
wetomi
aktív tag
Akkor már inkább a palatábla, palavessző, tapicskolni azt is lehet, ha zsíros kézzel összefogdossuk az is ugyan olyan ronda lesz, túléli a 70cm-es esést is, folyadékálló és még tölteni sem kell. Na jó, a krétát kell hozzá megvenni.
És az Atomot még abba is bele lehet rakni.Értem én, hogy haladjunk a korral, de tanuljon már meg az ember, gyerek rendesen írni és rajzolni.
-
banhammer
veterán
1 gb RAM + Atom + Windows 7 = FAIL
Akkor inkább csak az Androidot rakták volna rá.
Olcsóbb is lenne és nem unná el az életét az ember mire elindul a rendszer.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kenand
veterán
"GMA600-as fejlesztés tölti be. Utóbbi lényegében egy 400 MHz-es magórajelen üzemelő PowerVR SGX 535-ös IP"
Hihetetlen a GMA szám már a duplájára nőtt, a teljesítmény meg maradt.
Már telefonokba sem tesznek ilyen gagyi grafikus chippet. Vagy csak a gagyi kategóriában....Intel jó CPU-kat készít, de igazán vásárolhatna már valami normális grafikus GPU-t...
-
aram01
nagyúr
ennyiért vajon életképes lesz?
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ez inkabb Sinkbook lesz...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Minden ami hőszivattyú
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla