Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
nekem az írja: színtaktikai elemzés hiba, rendszer: androd 2.3
-
Mondok egyszerűbbet: Dropbox.
-
porse
őstag
Végre valami amivel sikerült létrehoznom a kapcsolatot rendesen, és még magyar is. +++
-
androidmoon
csendes tag
Nálam is hibátlanul megy SE X8-on. El sem hiszem, hogy az adatkábelt nem kell dugdosnom. Sosem adományozok programfejlesztőknek, de nálam kiérdemelte a készítő az ajánlott 30centet.
-
Nekem gond nélkül működik, a telefonnak beállítottam fix IP-t a routerben, így jóval könnyebb az élet. Igaz, 1-1.5 mega/sec a sebesség, de nincs kábel, és megmarad a mobilitás. És nem kell hozzá root jogosultság. Anélkül is látja a teljes fájlrendszer-t, az SD kártyát korlátlanul tudod buherálni, csak a telefon fájlrendszeréhez kellene a root, azt pedig átlagember nem bűvöli.
-
óóóó zsír, szeretem ezt a programot, sokkal egyszerűbb, mint kábellel vacakolni, meg az SD-t leválasztgatni, örülök, hogy mostmár magyarul is tudni fog
ez a fordítás be fog kerülni a marketen lévő "hivatalosba"?
-
natec
tag
Heló Stefi68 ezt a programot én is régóta használom, szerintem tökéletes még egyszer sem fordult elő, hogy ne működött volna. Én a Total Commander Hálózat > FTP kapcsolódás menüből érem el a telefont, mindig tökéletes az adatátvitel.
Ez a magyar nyelvre való fordítás nekem hab a tortára, köszönöm, szép munka. -
Helló!
Ezt én is próbáltam 2 wifi hálózattal is, de nem működött. Felcsatlakozik ugyan a TC, de nem lát egy könyvtárat meg fájlt sem. Root exlporerrel állítottam r/w jogot minden felhasználónak a megadott mappára, akkor se működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós kamerák
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Filmgyűjtés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest