Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Önmagában a Shift szerintem egy egész jó, vállalható játék lett. Mondjuk nekem PC-n nem volt hajlandó kezelni a Momo kormányomat, így eladtam a kormányt és a játékot is, majd megvettem inkább X360-ra... (közrejátszott mondjuk az is, hogy akkoriban álltam át többségében boxra)
-
válasz
bolondember
üzenetére
Attól függ. Ha csak az a lényeg, hogy a meg legyen eredetiben, akkor ezt ajánlom, viszont ha a Steames játékgyűjtögetés a cél... Nos, akkor neked kell eldönteni, mert legalább fél év mire jön egy hasonló 4-5€-s ajánlat ebből a játékból. Az eredeti 20€-s ár pedig már egyenesen nevetséges szvsz....
-
FefeeX
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
xboxra 2ezer körül kapsz használtan, PC-re meg szerintem az új ára lenne akörül a normális... szvsz
-
bolondember
MODERÁTOR
Megér a Shift ennyit?

-
GoldenJ
tag
Vegyetek nídforszpídet gyerekek. Beszt gém evör!!
(Aki nem látja a szarkazmust az magára vessen

-
misx
senior tag
Undercover 75% OFF
Lehet hogy még ez is sok ezért a szutyokért? -
FefeeX
veterán
Senkinek nem tűnt fel, hogy a "legfrissebb rész, a Hot Pursuit" már régóta nem így van?
A legfrissebb rész a Shift 2 Unleashed, és azért mondjuk korrekt lenne a 25 juró, de szerintem a HP-ért sok, főleg hogy ez a "leárazott" ára, zavvin meg boxra hónapok óta max ennyi. (PCre meg olcsóbb - 14 font szállítással) -
Senki ne vegyen Undercovert, ha multizni akar, mert a Steam változat nem patchelt, és nem is lehet rá feltenni, és nem működik benne a multiplayer.
-
KKaresz45
senior tag
Igen, tényleg tegnap volt, de majd a nyári vásárban biztosan lesz megint, kb. másfél hónap múlva. Egyébként ha Dragon Age 2 érdekel valakit, CDG-ben még mindig ott prosodik a sok (valószínűleg előrendelt, de lemondott) bioware signature edition, már 7 rugóért osztogatják.
-
kapeti07
senior tag
A Dragon Age mikor lesz akciós! Én arra várok

Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)