Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze én kicsit troll voltam de a régi Blizz nem ilyen volt

Elég csak belegondolni, hogy a legnagyobb játékaik mint pl. SC1 és Diablo2 után mekkora "semmi" nem történt hosszú évekig. Többször ezt a hibát nem követik el az tuti és a megoldás is megvan mint látható és nyereséges lesz ez 100%.
Tehát ha egyben kijött volna a SC2 (nem darabolva) akkor megint évekig nem lett volna semmi, de ha 2 évenként kijön egy kieg akkor el lehet húzni az alapjáték kiadását követően kb. 4-6 évig is kiegekkel.
Diablo3-hoz is szépen lassan jönnek a kiegészítők majd és nem tűnik olyan elhanyagoltnak.
Nem hülyék de tanultak a hibáikból, ez sok cégről nem mondható el pl. EA (pedig bírom az FPS játékaikat de akkor is birkák).
Annyi a gond, hogy ezek nem kiegek hanem a rendes játék darabkái amik eredetileg is benne lehettek volna ennyi év kimaradás után szvsz.Ami nálam eddig a legjobb az a Bethesda!

Csak nem tudom, hogy mi lesz velük TES online miatt de remélem nem esnek Bioware szintre
-
törölt tag
-
Ilsyde
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Androidos tablet topic
- Arc Raiders
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest