Új hozzászólás Aktív témák
-
electrodoki
aktív tag
válasz
Bjørgersson #26 üzenetére
Ennyi!
-
Bjørgersson
félisten
-
HELLAFLUSH
őstag
már ideje volt ingyenessé tenni, legalább is PC-n...remélem most már nem kell majd félórákat várni a játékosokra a DLC-kben
mondom ezt úgy, hogy én megvettem az ultimatet PC-re és PS4re is már több mint 1 éve.
-
Thusor
őstag
De mit vártál? Ez minden játéknál így megy. Idővel mindegyik olcsóbb lesz és egy idő után akár ingyenessé is válhat. Van ez így. Te azért fizettél hogy játszhass ahogy kijött a játék. Ha a mai napra vártál volna végig akkor most ezidáig nem játszottál volna vele. Ennyi. Ezen nincs mit rágódni.
-
törölt tag
Milyen kárpótlás kéne ? Te már 1 éve játszhatsz ezekkel, aki meg nem akart fizetni az most (1-1.5 évvel később) megkapja mikor már itt a következő rész is... Megkaptad amit vettél ? Meg, ezzel meg még te is jól jársz mert jön pár új játékos a DLC térképekre is. Szvsz. már tavasszal megkellett volna lépni ezt és fokozatosan ingyenessé tenni mindenkinek, főleg PC-n. Mondom ezt úgy, hogy még a megjelenéskor vettem teljes áron a SP-t.
-
Nemo1
tag
Előre bocsátom nem az irigység beszél belőlem...a hírnek örülök, legalább több játékos lesz, és nem tart olyan sokáig amíg egy csatához összeszedi az embereket...
De nincs még egy éve, hogy megvettem a játék "drágábbik" változatát a "Star Wars: Battlefront Ultimate" verziót.
Vehettem volna csak a simát is, csak az alap játékot...
De nem azt vettem, pedig akkor még meg sem jelent az összes DLC hozzá...
Nekem a drágább változat (a teljes...) kellet.Most meg ingyenes???
Az amiért én annak idején keményen fizettem? (Mondom, még egy éves sincs!)Legalább valami kárpótlást, bónuszt (vagy bármit!) fel ajánlhatott volna az EA...
De hogy semmit se...
Nem, nem azon pár ezer forinton kesergek, hanem a hozzá álláson..."Igen, így kell megtartani egy fizető ügyfelet..." (irónia)
-
pomorski
őstag
Köszi!
-
Persie12
aktív tag
válasz
electrodoki #7 üzenetére
Mármint hogy érted hogy semmi extra? Nagyon rég nem játszottam a játékkal, összesen is csak 12 órát. Szerencsére az asszonytól kaptam, amikor meg kérdezte hogy tolom e azt mondtam hogy igen. Szóval ha az én pénzem lett volna benne nagyon megbántam volna, nyilván így is zavaró, de azért na.😈Nemrég töröltem a gépről.Annyira nem fogott meg pedig véresszájú Star Wars vérpistike vagyok. Semmit nem ad hozzá a játékélményhez? Legalább egy picit többen játszanak?
-
funk648
aktív tag
Az alapjáték nélkül nem is lehet hozzáadni az Origin fiókhoz, ugye?
-
Persie12
aktív tag
Szóval ha az alapjáték megvan,akkor az enyém az összes dlc ezzel a season passal 😀
-
Dilikutya
félisten
Nem vágom. Van a sima, amihez ha hozzáadjuk a Season Pass-t, még nem lesz Ultimate? Csak mert az Origin is az Ultimate-hez ajánlja a SP-t. (Nem néztem jobban meg, majd otthon.)
EA Access-el amúgy csak 4,49€ az Ultimate. -
Tomy Yayo
senior tag
Tegyük hozzá (ha valakinek nem lenne meg az alapjáték), hogy az ultimate edition pedig rommá van akciózva (PS Store-ban legalábbis €4.99).
-
Dominó85
addikt
Már be is gyűjtöttem juhuhu!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az évadbérlet beszerzésével minden DLC ingyen letölthető az összes platformon.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest