Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomboy
tag
Én írtam már feljebb, de nem volt időm indokra. Most ez következik. Fiatalabb koromban még azt hiszem a TV3 idejéből kezdtem el nézni a sorozatokat, a tévében leadott filmeket felvettük VHS-re és sokszor megnéztük bátyámmal. Aztán jöttek a többi sorozatok is, szépen sorban. (Megjegyzem emellett más sci-fi-kért is rajongok - Nr.1 a Star Wars, még elég nagy könyvgyűjteményem is van, egyéb dolgok mellett, SG, Farscape, Babylon5, stb. is mindig nézve volt magyarosan kifejezve.)
Szóval magába a sci-fibe vagyok szerelmes és ez az első olyan MMO, ami szerintem megüti a színvonalat - igaz ez csak akkor derülhet ki, ha kapok egy kulcsot hozzá.
Persze filmeket (ST) én is láttam, az újat moziban is, bár az igazi ST függő a munkatársam, legalább jó beszédtéma lenne a C# mellett a játék.És előre is köszönöm a többiek nevében is, hogy gondoltál ránk és nekünk osztod szét a béta-kulcsokat.
Peace
-
thomboy
tag
Én is akarok/szeretnék egy kulcsot...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Aki szívesen kipróbálná a Star Trek Online-t az most ha kellően gyors szert tehet egy béta kulcsra.
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Macbook Air M1 (2020) 16GB RAM 512 SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest