- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
sztem ez egy nagy parasztvakítás. lényegében még semmit nem láttunk, amiket eddig mutattak azt bárki összehozza aki ilyen műfajban utazik. majd ha mutatnak vmit akkor hiszek, addig nem, ne legyünk már olyanok mint a birkák.
félreértés ne essék, én is várom és szeretném ha jó lenne, de ez még nagyon semmi ahhoz hogy 1 év múlva kész játék legyen. ha tényleg még csak ennyi van kész és ennyi mindent akarnak bele, az még min. 2 év... -
Volfram42
senior tag
Mondták a fejlesztők, hogy az elején nem lesz valós felszállás, lesz például a földön néhány pont ahova leszáll egy animáció keretében. Ezek Nagyobb városok lesznek. És a legtöbb bolygón ilyen lesz. Majd a megjelenés után tervbe van véve a valós légköri felszállás, akár harc, de az nagyon távoli és nem akarják túlvállalni magukat ezért nem lesz benne az indulásnál. Több, mint száz bolygóval akarnak kezdeni, én nem is várom el, hogy mindet modellezzék le a saját légkörével, gravitációjával.
-
Malibutomi
nagyúr
Maradjunk annyiban tömören, hogy a két game között van egy egymilliós scale szorzó. A többire azt tudom mondani, hogy úgy egy hét olvasással már felszippanthatsz annyi infot, hogy nagyjából átlásd mi készül.
Addig:
Star Citizen összefoglalóEgy válasz miért költ rá valaki
Egyébként a legalapabb 35$-os plegde-el is megkapod a játékot, alfa-beta hozzáférést, nem kell sokat költeni.
Jó mozizást...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Friss trailer a sokak által várt játékból.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest