Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
kinek a papné, kinek a paplan.
tegyük hozzá, ha nem a levegőbe beszélnél, nem hallaná senki
én csak azt látom, nekem mennyi melóm van a debianos gépeimmel vs. mennyi melóm volt a notebookomon gyárilag kapott w7-tel, a családban másoknak mennyi melója van vele, ebből le tudom vonni a tanulságot, hogy az eddigi irány jó. és ez nem a fizetős szoftver. hogy te nem áldoztál elég energiát a debianodra, arról nem akarok vitatkozni.
az lehet, hogy a linuxod nem támogat minden dzsunka cuccot, de a windows se. a szervereket viszont jól támogatja, a többi meg engem nem érdekel. veszel tisztán inteles pc-t, nvidia vagy intel videokarival és működik. ugyanez a tapasztalat nem áll meg se az xp-vel se a w7-tel kapcsolatban. veszek egy tisztán inteles 7-8 éves forma használt ibm desktopot, xp telepítő lemez után semmit nem ismer a hardverből, még a nyomoronc hálózati kártyát se. és mielőtt beindulna a szokásos flém, megismétlem: nem mostani friss top pc, hanem egy p4-es, ősrégi vas. ja, hogy ezeken is megy a debian csont nélkül, meg a friss notebookomon is megy a debian csont nélkül. hát ez van.
Arról meg, hogy van-e csajom. ne vitatkozzunk annak fényében, hogy a gyerekemről is több személyes blogbejegyzést írtam már. De én is irkálhatnék olyat, hogy fizesd csak a sok mondvacsinált reklám minősítést meg tanfolyamot a mindenféle cégeknek, a te bajod. Legyen egy nagy halom ms*** meg ccna** meg hp*** minősítésed, azt is nyilván úgy szerezted, hogy a csajod egy másodpercig se hiányolt.
"Bocs, én inkább maradok az olyan rendszereknél amit nem fórumhuszároknak kell utólag összetákolnia a szabadság szent zászlaja alatt.": én is.
egyébként az ilyen debianon fanyalgókon jókat szoktam röhögni, hogy nem ütik meg egy gimnazista lány szintjét informatikából
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- DOOM - The Dark Ages
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest