Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tommee

aktív tag

Mi idén elsőben Powerpoint-ban kaptuk az offline feladatokat. Igy ajánlom első körben a diákok számára ingyenes,5 gépre telepíthető Office365 regisztrációját és telepítését.
    Eleinte Krétán próbálták az online órát,majd Google Meet-en ment. Ismerem a Microsoft Teams-t is. Szerintem egyszerűbb a Meet használata. Classroom-ot nem ismerem, nem használtuk.
    A gépünk egy Toshiba Z20t-b 5.gen-es CoreM-es gép, ami tablet és laptop 2 az egyben. Kisgyermeknek megfelelő lehet egy nem lassú tablet is. Olyan online matekos játékokat kaptunk amik érintővel is kezelhetők voltak.
    Volt az osztályban aki telefont használt és panaszkodott hogy nem látja a kivetített tananyagot, igy ajanlott minimum 10 colos, de inkább nagyobb kijelző szerintem!
    Valamint esetleg összefogás, hátha valakinek nincs lehetősége megfelelő eszközt biztosítani gyermeke részére: pl felajánlani kölcsönbe vagy örökre a megfelelő, de már nem használt pc-t, laptopot,tabletet.
    Segítség nyújtás is fontos lehet: eleinte én is segítettem a tanító néninek a Meet funkciók használatában.

Új hozzászólás Aktív témák