- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
Új hozzászólás Aktív témák
-
razorka777
veterán
Így vagyok a GTA5-tel.Nem nézek meg egy perc videót sem, mert ha megveszem már nem lesz semmi meglepetés a játékban.
-
icon
senior tag
Akinek már esetleg kupon formában meg van a játék, és már aktiválta a kódját, előtöltheti már a Steamről...
-
Peterson_
addikt
Azért az Arkham City-ben volt szabadon bejárható terep és nagyrész szabadon felvehető küldetések is
Nyilván túlzás egy GTA-val összehasonlítani,"csőjáték"-nak nevezni is.
Hozzátenném én is örültem volna sokszor ennyi eldugott mellék küldetésnek, vagy sokkal nagyobb bejárható terepnek. -
djculture
félisten
Nekem már az előzőek is csőjátékok voltak, azt várnám egy batman játéktól hogy mintegy gta szerűen bármerre lehessen repülni egy nagyon nagy térképen és felvenni küldetéseket.. Akkor még én is megvenném pedig utálom a képregény hősöket.
-
Peterson_
addikt
Remélem azért PC-re némileg jobb, mert ebben a formában néhol gyengécske.
A mechanizmus változatlansága engem mondjuk nem zavar, de pl a mozgás és az MI, mintha sutább lenne az előző részekhez képest.
Vannak itt még kérdőjelek. -
Bjørgersson
félisten
Már ők is kezdik? Épp elég az Assassin's Creed, lassan már nem éri meg megvenni.
-
Logen88
aktív tag
Szerintem nem érdemes megnézni, főleg így, hogy a nyakunkon a megjelenés. Ki lehet bírni azt a pár napot.
-
Ryder62
őstag
Kb fél óra össz gameplay és eltudom dönteni hogy kell e az adott játék vagy sem.
Nem tudom ki hogy van vele de az ilyen videók megnézése után már szinte nem marad újdonság a játékban. Úgyhogy én skippelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest