Új hozzászólás Aktív témák

• ashtm

csendes tag

Kövezzetek meg, de én élveztem.
    Ez volt az első SC játék, amit végigtoltam, részben azért, mert a korábbiakban nekem túl sok volt a lopakodás és rejtőzködés, részben azért, mert fiatalabb koromban inkább a kissé agyatlan rambózás vonzott.
    Voltak ugyan részek benne, ahol én is úgy éreztem, hogy egy kicsit túlságosan is sokat kell öldökölni, de egyébként rendben volt.
    Grafikai hibákkal csak úgy találkoztam, hogy bitang gyakran lefagyott és kidobott az asztalra (HD4770), de ezt a 10.4-es driver orvosolta, onnantól egyszer sem fagyott és gyorsult is.
    A vallatásnál felhozottakkal egyet értek, némi interaktivitás elfért volna benne azon felül, hogy attól függő az animáció, hogy milyen tárgyhoz viszed közel az ipsét - majd megszakadtam a röhögéstől, amikor az első pályán nekilöktem a budiajtónak, az kinyílt és a bent ülő fickó, aki éppen a dolgát végezte azt hajtogatta: "Én nem láttam semmit." -, de amúgy színesítette a játékmenetet, bár Grimnek lekevertem volna még párat szívesen.
    A történet viszont 5-ös, izgalmas és amennyire tudom, jól beleillik a sorozatba.

Nálam összességében 10/8.

Új hozzászólás Aktív témák