- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanus
senior tag
Sziasztok!
Valaki játszik ezzel?
Elakadtam .....Repülőn vagyok Charlieval kell beszélnem valami sonar szemüveg miatt de nem jutok tovább ....mi a francot kell csinálnom
Meg is van ...találtam vidit.. -
MoRT2195
tag
Valaki tudna segíteni? Ma megvettem a játékot, és a Pre Order Packot szeretném aktiválni. Ezt ugye a splintercell.com/vip oldalon lehet megtenni, de ott azt írja, hogy ez az én régiómban nem lehetséges. Hogy lehetne aktiválni akkor? Ha már Magyarországon is mindenhol adnak ilyen extrát, akkor ne csesszenek már ki így az emberrel, hogy nem lehet aktiválni.
-
-
Gergosz2
veterán
bíromaz iylen lopakodós-gyilkolós játékokat
Jó lesz ez -
Nekem ez nagyon tetszik.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Sam azért eléggé durva gyilkológép lett az első részek óta. Még a Convictiont érteném, hogy a lánya, stb ... de itt már ugye ismét "lelki békében van".
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest