- 3D nyomtatás
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Speeedfire #20 üzenetére
ok, tehát az, hogy fordítás után nem pakolta át az apacs könyvtárába a .so-t, te meg nem tudtál kiadni egy find-et, hogy megkeresd, hol van, az azt jelenti, hogy debian alatt nem lehet külső forrásból fordítani.
és ezt php-val támasztod alá.
a békesség kedvéért erre csak annyit mondok: nem osztom a véleményed.
-
bambano
titán
válasz
Speeedfire #18 üzenetére
mondj már egy konkrét példát, mert enélkül nem fogom megérteni, hogy mit csinálsz rosszul.
-
bambano
titán
válasz
Speeedfire #15 üzenetére
mi az, hogy nem ENGEDI forgatni??? el sem tudok képzelni ilyet, hogy nem engedi.
olyat igen, hogy hozzálát a fordításhoz, de valami miatt nem sikerül, és akkor bogarászni kell egy kicsit. -
bambano
titán
válasz
Speeedfire #13 üzenetére
"Próbálj megy forgatni egy saját csomagot, ami nincs a debian források között.": ez probléma? sosem találkoztam még ilyen problémával.
én anno fordítottam 2.1-es solarison innd-t is, ahhoz képest minden jutalomjáték.
-
bambano
titán
válasz
Speeedfire #10 üzenetére
bocs, nem akarlak megbántani, de ha neked debianon szívás a forrásból telepítés, akkor érteni kellene hozzá.
-
bambano
titán
válasz
Speeedfire #1 üzenetére
miért nem használsz unixos filozófiával összerakott rendes linuxot?
amelyikben a sudot kell mindenre használni, azt kerüld el.én csak ezt tudom mondani: 12. pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest