- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Nagyon röhögnék, ha az első Witcher játék harc mechanikáját kapná meg Geralt.
-
saelin
veterán
Én azért kíváncsi vagyok milyen beszólásai lesznek benne, ha meglátja a csöcsös nőciket....
-
DirtyDave
csendes tag
válasz
ProEvoFan #20 üzenetére
Fujj de túl pörgitek. Olyan vagytok mint valami rossz anyuka. "Én ezekkel a soul caliburos gyerekekkel nem akarom kiengendni játszani Geraltkát". Van aki szereti mind két szériát ez a sorozat ráadásul hatalmas siker ami plusz egy népszerűsítő tényező a witchernek mondjuk az ázsiai piacon. Jó marketing a cd projektnek.
-
hombre[EU]
veterán
Aki úgy véli,hogy exxel megalázzák a karaktert az nem igazán ismeri Ríviai Geralt történeteit. Alázza saját magát rendesen 😀
-
mad1
veterán
Most attol mert egy verekedos jatekban van megallazzak? Milyen effektek vannak mar? Jo a harcrendszer,ezert a karakterert tobben meg fogjak venni sztem. Nem latom a melle nyulast ebben az otletben.
-
ribizly
veterán
Ez elég furcsa. Amikor SW karakterek kerültek bele az is furcsa volt, de ez inkább szánalmas. Kár ezt a karaktert így "megalázni".
-
mike1334
veterán
-
dunc
nagyúr
Geralt celeb lett?
-
törölt tag
Soulcalibur: "Soulcalibur is widely regarded as one of the best Dreamcast titles and is often cited as among the greatest fighting games ever released, as well as one of the best video games of all time."
Soulcalibur II: "The game was a major critical and commercial success."
Soulcalibur III: "The game has generally positive reviews with an aggregate score of 86/100 on Metacritic." Mellé Gamespot, IGN, Game Critics "Best fighting game of the year award".
A IV. és V. résznél szintén a fentiek kombinációja. Szóval... Kinek mi.
-
.LnB
titán
A Witchereknel nincsenek érzései, de szerintem most Geralt zokogna, hogy ilyen gagyi játékban kell cameoznia. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ríviai Geralt is játszható lesz a Bandai Namco idén érkező verekedős játékában.
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest