Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
22 millióból már egy komplett moziszobát felhúzol a nulláról.Normális ez a Sony?Pedig imádom a tévéit.
-
e-newsee
addikt
Felesleges az áron rugózni. Eleve, ha belekerül egy új fejlesztés, annak megkérik az árát. Na persze marketing is, de a fejlesztési költségeket, az egyedi "low volume" gyártósort is valakivel meg kell fizettetni. Biztos lesz pár drogbáró, aki a kriptájába majd ilyet tesz.
-
hefa888
csendes tag
65" és 75" nak reális az ára... Mind a samsungnak mind a többi márkának ennyi az ára.
100" nak persze hogy van ára... már 55" után hatalmasat ugrik az ár bármelyik márkánál. Menjetek be egy műszaki áruházba és meglátjátok hogy 55" után azért elkérik a TV-k árát... OLED szép és jó, de még sok a probléma velük, megbízhatatlanok. -
xmaas
őstag
Hat ahogy tobben is irtak elegge kerdeses mennyire tud verni egy rendes Oled TV-t illetve mennyire eri meg inkabb ezt valasztani, az arazas az kb. csillagaszati annyi penzert vesz az ember egy BMW,Merci,Audit inkabb es meg marad penz is egy ugyan ekkora szuper TV re is
-
krx21
nagyúr
Ha több ezer szegmenses és hibátlan és amennyiben a 65" ára beesik 1M alá, elgondolkoznék rajta...
Egy iszonyatosan jól sikerült lcd-t még bátrabban meg mernék venni (még nem volt ilyen), mint a még igen gyorsan fejlődő oledet... Aztán persze 2 év múlva már lehet nem ezt mondanám... -
Lacok
őstag
Az árazás már pariban van az OLED tv-k árazásával. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy mi valósul meg ebből a hangzatos marketing szövegből, hogy a kép minősége felülmúlja az OLED képminőségét.
-
törölt tag
A tördelés nem az igazi, én először simán úgy olvastam, hogy 470 000 lesz a 65"-os. Már örvendeztem volna a fórumban, mikor megnéztem az eurós árat, illetve észrevettem az 1-est is az előző sor végén.
Ennyit még OLED-re is sajnálok kiadni.
-
Cs1csó
titán
Azért egy 2,5 méter átlójú tévé nem rossz, alakul ez, 10 év és mi is vehetünk ilyet.
-
-
ziku
csendes tag
Pár nappal ezelőtt láttam egy LG 55" 4K OLED TV-t a Media Markt-ban, mellette meg a hiper szuper LCD. Hát mit mondjak, látványra az OLED kenterbe veri az LCD-t, persze a demo film a feketékre ment rá, de akkor is. Nem tudom, hogyan lehet LCD technológiával OLED verő készüléket építeni, szerintem sehogy. Ja, és az most 1.2 milla, szóval a Sony árazását kicsit optimistának érzem.
-
válasz
Mulholland #8 üzenetére
Sohasem volt olcsó a Sony de azért ez az árazás azért tőlük is meredek.Mire esetleg nálunk is kapható lesz a másfél milla fölmegy jóval kettő fölé többiröl ne is beszéljünk.
-
Medocsabi
addikt
22m ftból nem éri meg jobban egy mozit összerakni 3x akkora vászonnal?
-
Mulholland
tag
Hm, Nem lesz egy bestbuy vétel
-
Fr3eWar
őstag
Ha valaki venne egy 100"-ost 22misiért, attól kispénzért megvenném a dobozát (ha nem fog abban lakni) mert nekem jó lenne gyerekjátszóháznak
-
joey04
titán
ennek köszönhetően a kép minősége felülmúlja az OLED televíziókét is.
-
béke
aktív tag
Sony párti vagyok de "Ezért a rajz tábláért 22M...."
-
gianni85
veterán
elég durva felára van a 100"-os készüléknek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest