Hirdetés
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
jancsiii
tag
válasz
-Valinas- #6149 üzenetére
Nekem nincs "általános" menüpont
de máshol sem találom a "speciális újraindítást"
Közben találtam más opciót, nálam csak így megy: shift+ujraindítás ikon (ezt viszont tényleg bele kellene tenni az összefoglalóba)
Viszont nem mentem vele semmire mert nem érzékeli a billentyűzetet ujraindításnál
-
zerdelyi
tag
válasz
-Valinas- #5891 üzenetére
Tehát.
Mindent próbáltam.
Xp, win 7, 8.1
Flashtool driver telepítője ávkorsz.
Companion is.
Usb hibakeresés be, ki.
Amikor a flasheléskor hangerő le gombbal rádugom, error.
Usb hibakeresés aktivitás függvényében vagy driver hiba, vagy valami fájl hiánya.
Több xperiám volt már, sokszor flasheltem már sikerrel. Ezzel a készülékemmel nem megy.
Windows 8.1-hez mutattak valami pachet, annak a telepítése a gépre piros "x" üzenettel el sem indult. -
Wajk
addikt
válasz
-Valinas- #5800 üzenetére
én ezt használom - Google Camera 2.0.002
-
HardRic
addikt
válasz
-Valinas- #5624 üzenetére
Nem használom a gyárit, Swye-ot használok, de ahogy látom a Sony Swype alapot használ. Mindkettőben ki lehet kapcsolni az ékezetes karaktereket. Nyelvválasztásnál a nyelv melletti kis ikonra kattintva válassz másik kiosztást. Nekem bejön amúgy, nagyon hozzászoktam már, főleg azért mert swipe-olva gépelek legtöbbször és nem pötyögve.
-
LouiS22
veterán
válasz
-Valinas- #5124 üzenetére
Már korábban is megírták, hogy a hónap közepe lesz. Most van az MWC, ha kitolták volna előtte, akkor nagyjából minden szoftveres újdonságukról lemondhattak volna - így meg van mivel vetíteni a katalánoknál
Egyébként mi van az LP-ben olyan, ami nélkül most nem teljes az életed (azt leazámítva, hogy a verziószám 5-tel kezdődik?)
-
umfrider
senior tag
válasz
-Valinas- #4595 üzenetére
A HSDPA meglehetősen eszi az akkut. Szvsz jobban, mint a WIFI. Az LTE elvileg nem.
Más
Nekem mai nap jött meg ez az üveg a kijelzőre. érdekes, hogy az 'csak' 0,26 mm vastag, már már nem biztosít kifejezetten üveg hatást, inkább olyan, mintha plexi volna, de mégsem. Szerintem kitűnő darab, hosszú távon majd elválik.
Szintén a mai nap szerzeménye ez a szilikon tok is. Nagyon tetszik, bár bánom, hogy a memkari ajtó ki van vágva, ezzel veszít a bal oladi merevségéből, de eddig ez a legjobban illeszkedő, amit láttamTovábbá, van egy tokom feleslegesen, amiből véletlen kettőt rendeltem, ha érdekel valakit. A fehérről van szó, viszont csak annak ajánlom, akinek nincs a hátlapon Nillkin ( 0,5mm-es ), ugyanis így van annyival vastagabb a készülék, hogy már nem pattan rá 100%-osan, csak 97%-ban.
-
Armahun
addikt
válasz
-Valinas- #3739 üzenetére
Nem a wifi zónát elhagyva kapcsol ki, hanem a mobil adótorony hatásugatóhoz köti a helyet.
A háttéradat az mikor egyes alkalmazások internetet használnak, pl szinkronizál letolt stb.
Ha be van kapcsolva a várólista, akkor ezért nem ébreszti fel a készüléket, hanem várólistára teszi, és amikor összegyűlik bizonyos mennyiség, vagy te feloldod a képernyőzárat csak akkor fog adatot továbbítani, fogadni. -
umfrider
senior tag
válasz
-Valinas- #3496 üzenetére
Nekem szerencsére nem volt rossz tapasztalatom a töltési szokásokból adódóan. Így is - úgy is meg-meg halnak az akkuk 2 év körül szerintem. Kopp kopp
Ha nem olyan erős töltővel töltöd a készüléket
( pl 0,75 Ah ), akkor az akkut is kíméled. Hiába a gyári töltője 1,5 Ah-s, de nem véletlen. Bőven eleget tehetne neki egy 1 Ah-s is. Ezzel viszont hosszabb idő, míg teletolja a 2,6 Ah-s akkumulátort.Más miért van külön lte bekapcsológomb? Alapvetően nem azon vagyok, vagy ez hogy működik? Nekem eddig max H+ t írt ki a mobilnet.
-
umfrider
senior tag
válasz
-Valinas- #3415 üzenetére
Nem nagyon tudom, miért baj, h ennyit tölt. Gyárilag 1,5A-es töltő van hozzá, aminek tudna kellene cca 2 òrát. Ez jó, ha nap közben töltöd, de komolyabban is igénybe veszi az akkut, mintha egy 700-1000-res töltővel töltöd. Este meg úgy is mind egy, hogy 3 vagy 4 óra a töltési idő.
Én spec minden készülékemet állandóan ráteszem este. Miért ne? Így sosem kerülök merülős helyzetbe. -
-
67tuareg
tag
válasz
-Valinas- #3336 üzenetére
Sziasztok!
Nekem Z1 C van és találtam rá egy GOOSPERY márkájú vagy nevű tokot. Én nem szeretem a tokokat, nem is szoktam használni, de ezt csak éppen annyi időre veszem le míg útban van. Mágneses kábel, dokkoló használható felrakott tokkal is. Ízlések nem egyformák, de javaslom nézzétek meg a képgalériát hátha találtok megfelelőt, mert nagyon profi szerintem. -
szabacsik
őstag
válasz
-Valinas- #3102 üzenetére
Én képnézegetőnek a quickpic-et használom azon belül be lehet tenni zárképernyő háttérnek és asztali háttérnek is a képet amit meg is vág. Én mondjuk a vágásnál nem adok meg új pozíciót jó a kép közepe és így nincs különbség a zárképernyőn látható kép között meg a mögötte lévő asztali háttérkép között
-
sisqoboy2
tag
válasz
-Valinas- #3076 üzenetére
Igen, en jol megszivtam ezzel a 4000 ftos "hu de szuper jo minosegu magneses toltovel"
Annyira tapad a magnes h a tolto modult ki is szedte a telobol.
Ma azt mondta a hivatalaos szerviz h garanciaba cserelik de 2het a javitas. 2het mulva en angliaban leszek szoval ott javittatom.
Csak rohadt idegwsito h az unnepwk alatt egy top kategorias telonal ilyennel kell sz@rakodni…
Es ha barmifele rogzites lenne ezen a tapegysegen, akkor az lathato lenne a kijott darabon.
Szoval 1000% hogy ez csak ragasztott darab es siman mondom h ez tervezesi hiba….Egyebkent igazad van. Mindenkinek tanacsos lefejteni a magnest le vagy fel.
Ne jarjatok ugy mint en… -
Lasy
veterán
válasz
-Valinas- #2598 üzenetére
Bocs
Igaz senki nem tudhatja, de napi 50 üzenetre válaszolni nem egy könnyű feladat, és ha valami nem privát, akkor azt a fórumra írom.
Ez nem csak itt van így hanem az összes olyan fórumon ahol vagyok.
Legközelebb így lesz, de lehet megint ki kell írnom az aláírásomba is. -
Lasy
veterán
válasz
-Valinas- #2596 üzenetére
Ebben semmi olyan nincsen ami ne lehetne a fórumra kitenni.
Nem gondolod, hogy mindenkinek külön fogom leírni ugyan azt!
Én a Soroksári úti tescoban voltam, és ott amit kibontott a srác, az független volt.
Ebből indultam ki, de természetesen lehet neked van igazad.
Kérted a véleményem, én leírtam.
Ha nem tetszik nem kell privátban ilyet írni.
Privát mint a nevében is benne van PRIVÁT!
Amit te kérdeztél pont a fórumra való, és nem privát.további szép napot
-
Lasy
veterán
válasz
-Valinas- #2592 üzenetére
én inkább ezt ajánlanám
Bootloader nyitás Magyar nyelven. Ezt a z3 compacton csináltam, de nem nyomtam rá a végén.xtevo
Ha sokan úgy gondoljátok nagyon szívesen beleteszem, de én nem látom értelmét. -
fPApi
őstag
válasz
-Valinas- #1967 üzenetére
A BL nyitás nélküli rootra már elég régóta díjat tűztek ki, de még eddig semmi eredmény. Persze egy idő után meg fogják oldani, csak kérdés, hogy milyen hosszú lesz az idő (elég hosszú idő alatt egy majom véletlenszerű gépeléséből is előállhat a háború és béke). Jelenleg csak BL nyitással van (nagyon kevés) custom ROM.
-
-
Vasy09
őstag
válasz
-Valinas- #982 üzenetére
Nekem is 4S-em van most, de volt előtte 5 is meg sima 4 is. A páromnak Samu S4 minije van. Próbálgattam azt is, és semmivel nem rosszabb, sőt mint a mostani 4S-em. Mondjuk nekem az is tetszett, bár lehet tényleg csak az újdonság varázsa!
És ez csak az én véleményem, de a 4S-hez képest a Z3C tuti biztos előrelépés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest