Hirdetés
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
1, Tudnátok a Z3C-re alternatív, bevált kamera alkalmazást?
A mert mi bajom a gyárival kérdésre: A saját vakujáról a fehéregyensúly legtöbbször nem vesz tudomást(?), sőt, néha arról sem hogy vakuzik, mert kiégeti/túlexponálja 2 méterről is a részleteket, úgy, hogy 1-2 fényértékkel magasabb isot is használ esetleg mellé. Sajnos elég primitív a fáj elnevezést is, szomorú hogy a lossless zoomot nem sikerült megoldani (mégis minek akkor a szürke sáv?), és sajnos nem ritkán sikerül elmosódott képeket csinálni (oké, tarsam ki az 1/8 -at, de 90százalékban ez megy is, a többi esetben érdekesen elmosódott. Fókuszpontot nem enged választani manuál módban(?), változatlan iso és zársebesség mellett random erővel vakuzik, mindegy hogy acra vagy multi ('több') fénymérést használok, és változatlan képet örökítek meg vele. Most még fél órán át próbálgattam és sajna elég hektikusan működik, pedig 1-2 korrekció után bármivel tudok hasonló képeket készíteni mint amit látni szerettem volna, de ezzel hiába korrigálok valamerre, ki tudja következőleg hogy méri a fényt. 5.1.1-es a készülék, nincs (még?) rootolva.
2, Piszok sok szemét jön be operával böngészéskor, most egy ideig mellőzöm tesztelés végett, de nem tudom hogy a böngésző, vagy a rendszer miatt? (facebookon kisorsoltak felugró szar(nem is vagyok fészen); vírusos a telefonom kamu ablak, ha nem sikerül frissítenem az androidot, és egyéb szemetek).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest