- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
AtiSnatch #4421 üzenetére
Majd ma nyomkodom egy keveset, és amikor jól letornáztam, oda teszem tölteni. Ha eléggé "gyorsan" tölt a Tiedhez képest, vagy hasonlatos BaLee eredményéhez, akkor dobom is fel a linket. Igaz, én 850-es töltővel töltom, mert az már van otthon bontottan, így a sajátját ki sem csomagoltam. Lehet, hogy erre a tesztre kibontom, mert úgy lesz értékelhető az eredmény.
-
axioma
veterán
válasz
AtiSnatch #4421 üzenetére
Szerintem csak eleg nagy a szoras a minimumra kiszamolt vastagsaggal; akinek a nagykonyv szerinti minoseg osszejon annak pont jo lesz, de ha barmi van akkor gyengul. Ha tobb anyag van benne, akkor kevesbe idealis esetben, kisebb hibaknal is jol mukodik. (Van epp az asztalomon egy nem micro hanem mini usb tolto, ami vekony kinai, szetjott mar a fejhez csatlakozasnal, es erintkezesi hiba miatt vagy eppenhogy tolti a fulesem, vagy egyaltalan nem.)
De ez vegulis off, csak nagyon feltuno volt - igen meglepodnek, ha a sony ilyet adna ki mint sajatja. (Bar oszinte leszek, az ovet ki se szedtem a dobozbol, hogy mennyire gizda vagy sem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest