- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
oszi666 #28496 üzenetére
Szerintem ki tudod otthon cserélni, ha van egy kis kézügyességed, de... én első körben tennék rá egy fóliát vagy egy üveget, az majdnem mindent, vagy mindent eltakar. Ha még garanciás a telód, nem éri meg ezért eldobni a garit. Ha meg mindenképpen cserélni akarsz, cserélj üvegre. Olyan is van, a Japán belpiacos telók üveg hátlapját is megrendelheted, OEM hátlappal nem fogsz mellé. És tökéletesen olyan, mint a mi vaj-puha hátlapunk, minden illesztése, minden pontja talál, csak éppen üveg, nem gyurma.
Szerk.:
1 és 2, de csak kattintottam kettőt, ez nem ajánlat, csak tájékoztatás. Keress jót jó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest