- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Memóriakártya topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
torpepe #25074 üzenetére
Én januárban vettem a telót, 14.4.A.0.108-al.
Aztán rootoltam, hogy a progik szabadon menthessenek az SD kártyára.
Aztán OTA frissítettem a 14.4.A.0.157-re. (semmi látható változást nem hozott, tudtommal ez a frissítés csak lecseréli a kernelt, arra szolgál, hogy ne lehessen egyszerűen rootolni, de ha már rootolva van, akkor az állapot megmarad).
És azóta is azzal használom.
Még márciusig volt néha gondom a kamera applikációval, de aztán itt kaptam tippet, hogy ki kell kapcsolni az automatikus LED vakut.
Azóta minden szép és jó.
Jó az akku idő és kiszámítható. Voltak több ezer órás uptimeok (2000 óra), és akkor is csak azért kapcsoltam ki, mert kellett a SIM kártya belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest