Hirdetés
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia XZ1 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlaxix
tag
Sziasztok!
Valószínű, hogy erre a telefonra fog esni a választásom, de azért még kérdeznék pár dolgot.
Az összefoglalóban említetteken kívül van-e a telefonnak más ismert problémája?
Más oldalakon olvastam, hogy a kamera torzítást javították az egyik frissítéssel. Más zavaró problémája van még a telefonnak, ami nem került javításra vagy éppen valami félrecsúszott frissítéssel került be?Honnan érdemes megvásárolni a telefont? Vannak ajánlott GSM-k?
Találtam egy GSM-t (XXLGSM), ahol 104900 forintba, kerül a telefon. De más oldalakon átlagosan 120000 körül van az ára, viszont néhol még a 160000-t is eléri.
Nem tudom, hogy érdemesebb lenne-e a legolcsóbb helyről megrendelni, lehet-e valami hátránya?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest