Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Igen, de még mindig nincs annyiféle modell, mint a koreai konkurensnél. Bár már elgondolkodtam, mi lesz a következő név...X1Z1, XZ1, XX, MZ/X... Nagyon hülye névválasztás a mostani XZ.
Ez a flagship mizéria előjött a Z3, Z3+/Z4 nevek esetén. Japánban pl. Z4-ként futott a Z3+, szintén erősebb modell, de semmi plusz a 64biten kívül. Kb. az X Performance vs. XZ is egy hasonló lépésnek tűnik, megfejelve, hogy a lézeres fókusz, és az RGB szenzoron kívül tényleg nincs benne semmi a formán kívül.
Gyakorlatilag X Performance 1.5
Ez az évenkénti/félévenkénti új csúcshardver köszönhető a SoC gyártóknak is, mert meglátásom szerint így komoly nyomást helyezhetneknek a mobil gyártókra, hogy belekényszerítik a modellfrissítésbe az összes gyártót az évenként kiadott új Soc miatt. Nincs idő eléggé tesztelni, nem fut ki az előző csúcs sem. Jelenleg szerintem a két éves csúcs SoC is tökéletesen megfelelne, alig van rá a benchmarkokon kívül bármi is, ami megfektetné pl. a SD801-et is.
Tökéletes példával szolgál a kapkodásra és a tesztek hiányára a Note7 is. Problémás volt szoftveres oldalon is, és valami nagy gubanc lehet HW oldalon is, nem hinném, hogy tisztán akku gond lehet a sok tűz eset, egyrészt a frissen bevezetett USB-C nagy energia leadása, és a hozzá tartozó töltőelektronika is bőven benne lehet az akkuk túlterhelésének.
Kicsit tartok is az USB-C töltéstől ennél a modellnél is. -
válasz
Dr. 444Hertz #246 üzenetére
A lényeget kifelejtettem:
szóval elvileg az X Performance sosem volt flagship. -
Az XP megjelenésekor is a (japán) sajtóban a Sony úgy mutatta be a készüléket, mint egy erősebb felszereltségű Xperia X.
(egy japán link, ha érdekel: [link])
A cikkben olvasható egy idézet a Sony szóvívőjétől, aki a következőt mondta még februárban:
"Úgy gondoljuk, a legtöbb felhasználónak elég a Snapdragon 650. Azok számára, akiknek ez nem elég, előálltunk egy Snapdragon 820-assal felszerelt X Performance-szal is." -
petymeg
addikt
Ez elég logikus következtetés. Viszont egyre nagyobb a káosz a Sonynál az elnevezésben. Nem is olyan rég még az X Performance volt a csúcs, most az XZ, logika nulla.
-
-
vicze
félisten
A telefon teste ovális ugye egy kilapított henger, az új loop design, nem értem műanyagra miért raknék védőüveget rá, nem is nagyon lehet. Bármit is raksz rá, az csak rontani fog a használhatóságon. Két jobban látható karc van rajta meg csomó mikrókarc, ez elkerülhetetlen.Lakk az lakk. Kijelző meg pont annyira karcolódik mint a minden más GG4.
Nem vagyok a "vigyázzunk" rá típus, összetörik összetörik, így jártam.
Z3c-n se szerettem az üveg hátlapot, mivel őrületesen csúszik, fa hátlap volt rajta.Napközben igazából nem esik jobban, akkor se ha használom, elég konstans merülést mutat, ezért is gondolom, hogy ez leginkább SW probléma, ami orvosolható.
(#228) Dr. 444Hertz: Kb. min. 10cm-ről tud éles makrót készíteni, az alá nem tud menni, de nem hinném, hogy bármi tud, legalábbis olyannal még nem találkoztam a 10cm-nél közelebb ment volna.
(#232) BaLee: Megsúgom, hogy azért kaptak "csúcs" HW-t mert nem volt másik SoC ami kezelje, a 20+MP-t, most már van. Z5c-be is teljesen értelmetlen a S810. Egyáltalán nem arról volt szó, hogy a nagy kicsinyítése, csak valamiért a Sony foggal körömmel ragaszkodik a 20+MP-hez.
Most már szerencsére nincs szükség rá.De ezt már levitatkoztam párszor, és továbbra is áll a kérdés, hogy milyen feladatra nem elég jelenleg az S650, úgy hogy 1szálon gyorsabb mint a S810? Értem én, hogy kell az e-penis, de mi a jó édes fenének????
-
pit stop
addikt
Ez elég hibás következtetés, mivel úgy veszed, mint ha mindenki telefon és tech guru lenne.
Az emberek legalább 99%-ának fogalma sincs mi az a csúcshardver pontosan, maximum haveroknak felvágni jó mikor megveszi, de akkor se foglalkozik vele.
A lényeg, hogy folyékonyan, akadásmentesen és jól működjön a rendszer, amit ez a telefon tud.Aki hozzáértő és kis telefont szeretett volna csúcs hardverrel, persze, hogy jó eséllyel választott compactot, de az eladásokban ezek az emberek lehet hogy ki se lehet látható százalékkal mutatni
Jó példa erre a többi gyártó minije, amit szintén vettek mint a cukrot és hát elég nagy ráfizetés volt vevőknek
-
joey04
titán
válasz
->Raizen<- #236 üzenetére
önmagában szerintem is jobb ajánlat, de egy phablet nem alternatívája egy compact készüléknek.
-
no1r
őstag
válasz
->Raizen<- #236 üzenetére
"a képernyő is nagyobb"
lol... a Compact pont azért Compact, mert kisebb a kijelző... te atya úr isten...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Sebhelyes #235 üzenetére
Xiaomi redmi note 3 pro jobb vétel ennél és még infra is van, a képernyő is nagyobb, fém ház, 4100 mah akksi kamera is jobb szoftver is gyorsabb. stb. 69-ért.
(#235) Sebhelyes Az én z1 compactomon már nem tart, az előlapi üveg jobb oldalt kicsit benyomható már és hangosan recseg a cucc.
-
gixxer-tomee
aktív tag
válasz
->Raizen<- #233 üzenetére
Jogos. Nem ok nélkül lett XCompact és nem ZCompact.
Amúgy tényleg elég gagyi kinézete van. Már a képeken is látszik, hogy az anyaghasználat is bénább, mint a Z5C-nél..
-
Tomi_Ohl
veterán
"az Xperia X-ben is dolgozó Snapdragon 650 kiválóan teszi a dolgát"
Itt világosodtam meg. Milyen alapon vártunk ebbe s820-at, ha ez az X-nek a Compact változata? -
sxxorp
őstag
Hello, szintén Z3C. Azóta mennyire karcolódik az elő-/hátlap? Mennyire törésérzékeny? Egy kicsit kompenzálna a minőségi visszalépésért, ha nincs ez az állandó vigyázni kell rá érzés...
Tettél rájuk védőüveget? Úgy nem hozza nyomokban a Z3C -érzést?
Üzemidő: ha 8%-esik éjszaka, akkor az energia napközben még durvábban szivároghat használatkor IS. Wajk ROM-jával többnyire 0-1% egy éjszaka Z3C-n. Ez a ROM nem mérvadó, csak akkor, ha így is marad. -
Ma volt lehetőségem kipróbálni a kicsikét.
Nagyon tetszetős volt a kicsike, de:
makrofotót sehogy sem tudtam vele lőni.
Kb. 15cm távolról sikerült csak neki a fókuszálás.
Az XZ-vel is ez volt a helyzet, úgyhogy itt valami nagyon el lett rontva.Tehát tényleg olyan makrót lehet csak lőni, amilyet a tesztben.
-
Emtra Prime
csendes tag
Kijelzője csalódás, z5c veri de továbbra is kékes 8500K OMG!
Soc gyengébb mint z5c, kamera jobb, mint z5c de a részletek továbbra is kiégnek.Mi ez a asszimetrikus förmedvény hangszórró elrendezés? Dizájn , műanyag hátlap.
Számomra csalódás.
-
-Skylake-
addikt
Utolso oldalon a kep :
"Alul-felül hagytak némi kávát "Ez komoly emberek ? Kis kavat? Majdnem 2szer raferne a netto kijelzoterulet a hazra...bszottnagy lol ez a keszulek, tipik sony.
-
FireFox1996
őstag
Annyira ronda ez a teleofn, főleg a fehér színben. Ránézek, azt hiszem vmelyik noname cég 15-20e ft-os telefonját látom.
A camerára meg nem bírnak egy jó szoftvert megírni a mérnökök. Hasonlsó/ugyanaz a modul más gyártó telefonjában (pl. Samsung) sokkal jobb képeket csinál... -
AzM
újonc
válasz
Fuxosbömis #221 üzenetére
Nálam a Z5C 7 hónapja van, és tökéletes párkapcsolatban élünk azóta is.
http://kepfeltoltes.hu/view/161011/SonyZ5C._www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/161011/antutu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/161011/SonyZ5C_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/161011/SonyZ5C.._www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
davidsone
addikt
Jólárasítva!
-
AzM
újonc
Én még mielőtt megvettem a Z5C-et, elolvastam a mobilarénás írást róla. Akkor elég erőteljesen elgondolkodtam rajta, hogy valóban megéri-e megvennem ezt a telefont...? Azt írták melegszik a Snapdragon 810 chipset miatt. Meg azt is, hogy a 2 giga RAM nem elég, mert egy-egy komolyabb játéknál sokat gondolkodik a telefon. De a kamera miatt úgy döntöttem, hogy kell nekem! Számomra egy pozitív csalódás, ugyanis nem melegszik, SOHA se gondolkodik a kelleténél többet, pörög a rendszer úgy ahogy kell. Kamera téren pedig meggyőző képeket lehet vele lőni. Egy kis elmosódás azért megfigyelhető a képek baloldalán, de ennyi. Nekem bejön, teljesen.
Az X compactról csak annyit, hogy -mint azt előttem is említették- ez a telefon nem akar a Sony jelenlegi zászlóshajójának a compact verziója lenni. Hogy lecserélném-e erre a Z5C-t? Nem, mert a 3GB RAM, annak fényébe egyáltalán nem hívogató, hogy a jelenlegi 2GB RAM-al is tökéletesen megvagyok elégedve. Plusz az IP68 védettség is megvan, ellentétben ezzel a compact készülékkel. -
mantequilla
aktív tag
Koszi a leirast. Nekem igazabol a kamera resze az ami elvette a kedvem. A kulfoldi teszteken is megirtak hogy vannak vele gondok (eros zajszures, szelen homalyosodas) ennek ellenere megis tudtak szep kepeket csinalni es van ahol meg dicsertek is az elodokhoz kepest. Te is dicsered viszont annyira gyenge tesztkepeket sehol se lattam mint itt a mobilarenan. En hajlamos vagyok azt gondolni hogy ide kelet europai piacra valami silanyabb verzio erkezik.
-
Jó a teszt...
Apró észrevétel részemről , hogy az ujjlenyomat olvasó ...
Nekem az i6s,az iSE,nem ért fel az S7-tel. Az S7 100-ból 100-szor , az iPhone-jaim, 100-ból 80-szor érzékeltek rendesen. Több is volt, újak,tehát tapasztalatból mondom. Az iPhone nem a legjobb ebben,az S7 meg igen. A Z5compact-om is tökéletesen működött ebből a szempontból,meg a Nexus 5x-em is...( arról nem is beszélve, hogy "anno " az i6-tom még el is felejtette és 2-3 naponta újra meg kellett adni. Na ez volt a hab a tortán
. )
-
Hát ez kegyetlen ronda lett!
Más: a kamera még mindig olyan szar, amilyen volt. Nem csak este, nappal is.Iphone SE sokkal jobb választás szerintem.
-
troviko
senior tag
Azt nem sikerült megértenie a Sony-nak (és itt a fórumon páraknak), hogy a Compactokat azok az emberek vették, akik CSÚCS hardvert akartak minőségi külsőben, kis méretben. Még egyszer mondom, CSÚCS hardvert, nem csúcs közelit.
Van egy vásárlói réteg (mint én), akinek van igénye erre. Elismerem, hogy nem túl nagy ez a réteg (bér érdekes módon az iPhone SE-t úgy viszik mint a cukrot) de létező réteg, és eleddig csak a Sony szolgálta ki őket
Most már ők sem. Sajnos ennek hála ezt a telefont senkin nem fogja megvenni. Ott hibáztak oltári nagyot, hogy akinek csúcs hardver kell, az nem fogja megvenni, aki meg beéri egy "jól használható" modellel, az vesz fél áron Galaxy A3-at. Aminek bár a belseje gyengébb, külsőre sokkal minőségibb anyagokból van, mint ez a retek, és mint már említettem, fél áron hozzá lehet jutni.Szerintem a Compact eladások most kb. beszakadnak nullára. Csak azt sajnálom, ha a Sony azt a téves következtetést vonja le ebből, hogy nincs igény a kis méretű telefonokra.
Én bevallom utálom az iPhone-t, az oprendszerük (IOS) primitívsége miatt, de megemelem a kalapom előttük, most kb ott tart a piac, hogy ŐK tudnak (hardveresen) normális telefont gyártani, meg néha a Samsungnak is összejön 1-2 korrektebb darab. Mondjuk náluk 100-ból 1 az arány.
-
AeSDé Team
őstag
Ha ugyan azt a hardvert sikerülne csak icipicit drágábban adni mint a konkurencia (pl. Redmi Note 3, jobb spec, ~75k), mondjuk 80-85 körül, még meg is venném.
-
-
vicze
félisten
Akkor leírnám 3hét tapasztalatait a telefonnal kapcsolatban.
Leginkább Z3c-vel szeretném összehasonlítani, mivel arról váltottam.Miért váltottam?
Mindenképp szükségem volt ujjlenyomat olvasóra, kb. ebben kimerül minden feltételem a méreten kívül. Ráadásként mind a hátlapi mind az előlapi ujjlenyomat olvasót használhatatlannak tartom.
Alternatíva kb. nincs Z5-t leginkább a kamera a 2GB RAM és a S810 miatt kiesett. Az X Compact sokkal kiegyensúlyozottabb ajánlat. Még az számított, hogy biztos az Android 7.0 frissítés és még 2év támogatás.Ár: 360GBP = ~120e HUF hivatalos forgalmazói ár. UK-ben szeptember 15. óta elérhető, én 20.-án vettem meg.
Kezdjük a külsővel:
Hát hát itt semmi jót nem tudok elmondani. a fényes műanyag borítás kb. csak a rettenetes írja le megfelelően. Elviselhető, de csak elviselhető, olyasmi amit kényszerből elviselsz, de nem szeretsz. Ez után kézbe venni a Z3c-t borzalmas minőség ugrás. A fényes hátlap kb. dobozból kivétel után mikrókarcos, teljesen értelmetlen ez a borítás. A fekete amúgy valójában egy nagyon nagyon sötét kék, erős fényben jól látható. Gombok is a kevésbé igényes műanyag lakk borítást kapta, ami nem csak borzalmas tapintásra, de kopni is könnyen fog. Változás még, hogy magasabb lett 2mm, így elsőre nem sok, de ezzel együtt a lnti káva növekedett és ráadásként feljebb csúszott a kijelző, így kb. 3 mm-rel magasabbra került a kijelző, így egyértelműen nehezebb elérni. A hangerő gombok elhelyezése olyan amilyen, rossz... Igazából nem kényelmetlen szokható, de nem a legjobb. Ezzel letudtam a telefon legnagyobb negatívumát.
Tényleg semmi pozitívumot nem tudok felhozni, talán annyi, hogy itt nem fog elfordulni semmilyen illesztési probléma ami az egész Z3c sorozatot jellemezte, sokkal masszívabb az összeszerelés, de ezzel már a Z5-nél se voltak problémák.Kijelző:
Hát itt nagyon nagy az erőlelépés, a szabályosan pixeles, fázis torzuló, erőse edge bleed-es, szürke feketét produkáló, fakó kijelző helyett most egy nagyon korrekt a HTC One minim 3éves szintjét megütő kijelző került, ami alapból bár túlszaturált de ez könnyen kikapcsolható. Fényerő nagyon jó napfényben (bár felém erre abból nincs sok) jól olvasható, éles. Összességében nagyon elégedett vagyok vele, erőteljes előrelépés Z3c-hez képest.
HW:
Itt elég vegyesek az érzelmeim, ennek ellenére egy nagyon jól kiegyensúlyozott HW, pont tökéletesen belőve az általános felhasználáshoz.
3GB teszi a dolgát, amíg a Z3c mindent bezárt, addig ez már 3-4 appot és sok sok weblapot nyitva tart gond nélkül, tökéletes, kell is ez manapság. A CPU sebesség nagyon gyors, az A72 teszi a dolgát, egyértelműen az ARM legjobb magja nem véletlen. 1 szálon amit mindenki legtöbbet használ, a Kryo-val vetekszik a sebessége, így semmilyen hátrányát nem találtam sebességileg a S650-nek. Z3c-vél sokkal gyorsabb egyértelműen minden nagyon folyamatos. Háttértár is azonos sebességű, ebben sajnos nem volt előrelépés pedig lehetett volna. Nyilván a Z3c 16GB-je után nagyon sokat jelent a 32GB, még akkor is ha viszonylag kevés használható belőle, a Sony meg továbbra se támogatja a SD-kártya belső storage-ként való használatát. (me minek?)
Kamera:
A kijelző után itt van a legnagyobb változás számomra a kijelző után pozitív irányba. Hiába mondják, hogy a Z1-nek még jó volt a kamerája meg ilyen maszlagok, a valóság az, hogy végignézve akár Phonearena akár GSMArena összehasonlítóját, tisztán látszik, hogy gyakorlatilag a Z1 óta nem változott a kameraminőség semmit, ugyan azt a szar szintet tartotta, ami csak egyre rosszabb és rosszabb lett a konkurenciához képest. És nem, nem kell mondogatni, hogy menjek el fotós tanfolyamra meg hülye vagyok hozzá és így kell állítgatni meg úgy. Akkor miért csinál ugyan olyan körülmények között egy másik telefon drasztikusan jobb képet? Igen azért mert szar a Sony SW meg az egész amit produkál, nincs ezen mit szépíteni.
Csak hogy szemléltessem, HTC One mini (fosnak titulált) kamerájával több ezer képet lőttem, addig a Z3c szépen lassan leszoktatott a fényképezésről és 600-ig se jutottam, mert minden kép újabb és újabb csalódás volt, fél óra állítgatásba került az értelmes kép kicsiholása, pillant megörökítés meg kb. esélytelen.
Xc viszont azt hiszem visszaszoktat a fényképezésre újra.Gyors, éles képet készít gyorsan mozgó tárgyakról, megfelelő fehéregyensúllyal, végre hihetetlen módon a fókusz pontra méri a fehéregyensúlyt nem a kép egészére és tudok csak így böködések egyszerűen képen belül fehéregyensúlyt állítani, ez dobja a legtöbbet a képeken. Nagyon jó makró készíthető, szép mélységhatással.
A tesztben szereplő képekhez annyit, hogy hiába nézitek full méretben pixelenként soha senki nem fogja úgy nézni, a képek egészét nézve pedig semmi szégyenkezni valója nincs a készüléknek, 13MP-re konvertálva pont azt a szintet nyújtja mint a legtöbb jónak mondott telefon, ennél többet felesleges is fecsérelni rá.
A kamera SW pont ugyanaz mint a többi Sony-ban semmi különösebb extrát nem tapasztaltam Z3c 6.0-ás kamera SW-jéhez képest.Audio:
Itt csak egy dologba mennék bele, hogy vére sokkal egyenletesebbre sikerült hangolni (most minden EQ és egyéb baromságok nélküli hangról beszélek), nincs azt a magas közép kiemelés ami eddig hallott készülékeket jellemezte. Ezen kívül minden Sony SW izét tud, a BT LDAC-on át a 5pines ANC fülesek támogatásáig. 50ohm-os fülessel se volt gondja, ahogy a Z3c-nek se.
Esetlegesen külső USB-s DAC-ok használókat figyelmeztetném, hogy egyenlőre még nem találtam kábelt hozzá, csak normál USB-A-sat mikrót nem.(aki éri érti, aki nem annak nem inge) Egy úton van, majd kiderül működik-e vele.Üzemidő:
Sajnos ez a másik fekete leves.
Z3c-eben nem igazán verhető még a valós Stamina kikerülése után a 6.0-val is hozta a 3-4napot az én használatommal. Karácsonyfa mód, azaz minden bekapcsolva. LTE minden szar frissül, 1óra kijelző 1óra beszélgetés, nem simogató spórolós szerintem sose foglalkozok ezzel.
Ugyan ezzel a használattal már csak 2-3napot hoz a Xc, de inkább 2 felé húz, ez leginkább a GSMArena aksi tesztjében jön ki, mert ott van a hosszútávú használat megfelelően tesztelve, a többi estben pont úgy merül mint a többi. A videónézős aksi tesztek továbbra is a vicc kategóriába tartoznak.
Éjszaka Z3c merül 2%-ot, Xc 8%-ot, itt látszik, hogy nincs minden rendben az SW-vel még.
Itt említeném meg a Stamina módot, ami jelen állapotában konkréten használhatatlan.
Amit bekapcsolom, egy lagtenger lesz a telóból, a feloltás a 0,1s helyett lesz vagy 2s nevetséges, mikor először bekapcsolt automatán, azt hitem kifagyott és csak pár perc után esett le, hogy ez bizony a Stamina, kikapcsolva újra minden gyorsan és pillanat alatt működött.
Szóval üzemidő szempontjából az SW még erősen problémás.SW:
Itt térnék ki először az ujjlenyomat olvasóra amit öröm használni, gyors pontos, tökéletes helyen van. 0 problémám volt vele, ugyan azon a szinten van mint az i6S érzékelője és személy szerint jobbank tartom mint az S7-é. Már csak azt kéne megértsem, hogy az Android miért korlátoz 5db ujj megjegyzésére, semmi értelme.
SW a szokásos Sony Android eddigiekhez képest még tovább butítva több kikapcsolható és kikapcsolhatatlan bloatware-rel, de ez régió függő. Számomra a Swiftkey használata a legnagyobb negatívum, mikor a Sony sajátja számomra sokkal jobb, legalább opcionális lehetett volna, így szépen ott csücsül kapcsolattalanul, anélkül hogy használnám. De ez egyéni soc probléma.
Tényleg nincs nagyon mit elmondani az SW-ről aki látott 1 Sony-t látta mind.Vannak hiányosságok, mint pl. nincs már a remote share vagy még pár hasznos apróság eltűnt, és egyre puritánabbá válik sajnos a Sony ROM-ja.
7.0 jelenleg decemberre van ígérve, remélem tartják, és főleg a Stamina problémáit orvosolják.
Remélem ezzel tudok pár embernek segíteni a vásárlás előtt, akár ellen, akár mellette.
Ha valakinek van bármi kérdése van a készülékkel kapcsolatban szívesen válaszolok. -
Petya88
tag
Hehe, még hogy nincs igény kicsi telefonra. Minden harmadik negyedik megszólalás az Iphone SE-t emlegeti, röhej egy SONY kapcsán...
(sok év droidozás után én is váltottam SE-re, mert nincs elfogadható méretű és tudású droid. Nem a rendszerrel volt bajom, hanem a mérettel.)
-
debrecenikri
tag
Szeretem a Sony-t de ez miez? A Compact széria nem arról szólt, hogy egy erős hardver van benne, hanem hogy A LEGERŐSEBB! Könyörgöm, miért kell itt a középkategóriás 650-el szórakozni, amikor a Compactba az a hardver kéne , ami a csúcsban van. Bohóckodnak itt ezzel a nem gyenge, de nem csúcs hardverrel, ami pont azt öli meg a compact szériában, ami a lényege volt. A Samsung-nál is ott volt a Mini, de istenem, hol volt az S5 mini egy Z1 compacthoz? A fasorban sem. Ez a telefon pedig egy erős közepes, nincs benne meg az a felszereltség, ami eddig a vásárlókat a compact eszközhöz vonzotta. Rendben SONY, i know, legends never die, but i'll come back, when u reborn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Örülhetünk annak, hogy nem tűnik el a valóban kompakt méretű, jól felszerelt okostelefon a piacról, viszont a tavalyi elődhöz képest nem sok előrelépést tapasztalhatunk.
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest