- OLED TV topic
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
latyika1994
tag
Bagyusz új ROM-jához sikerült valakinek mobilnetet varázsolni xda-n
1. tárcsázóba írjátok be ezt : *#*#4636#*#*
2. telefon adatai ->WCDMA preferred -> GSM auto
3. szkript futtatásaNekem működik
Köszönjük bagyusz és trioset.
-
latyika1994
tag
Sziasztok!
Valaki tudna küldeni nekem Inbox meghívót
?
Előre is köszönöm.
-
latyika1994
tag
Sziasztok. A hétvégén lehet számítani az új lollipop buildre? Csak mert jelenleg a gyári van fent és kezd az idegeimre menni
És ha jönne hétvégén a lollipop akkor megvárnám. De ha nem akkor megpróbálnék egy slimkatot.
-
latyika1994
tag
Sziasztok. Szeretnék kérni egy kis segítséget. Hogyan tudom megváltoztatni a gyári rendszer (4.3) fényerejének legalacsonyabb értéket megváltoztatni. Sötétben elég magas a legalacsonyabb is számomra. Előre is köszönöm.
-
latyika1994
tag
Sziasztok. Próbáltam felteni a cm11 weeklies build 3ra a viper4android fx et philz touch bol. De instalation aborted hibát kaptam. Twrp es cwm ben is ez volt. Valaki tud rá valami megoldást hogy hogyan tudnám fel rakni? Előre is Köszönöm.
-
latyika1994
tag
Ezt próbáltam már valaki:
[ROM][JB][LB]MasterRom V4 WHITE & BLACK[207][Rooted/Deodexed/Zipaligned/Recovery]Ha igen, valaki írna róla 1-2 tapasztalatot
Köszi
-
latyika1994
tag
válasz
PAINfájdalom #40087 üzenetére
Igen használok. Köszönöm a tippet. Ki fogom próbálni.
-
latyika1994
tag
Imádom az építő jellegű hozzászólásaidat ...
Nem fogom ezért 3. VH-t kirobbantani. Csak eléggé bosszantó hogy Sp és Sp között is van ekkora különbség hogy egyik 6 másik 2 óra kijelző időt képes ki*******olni magából. És nem hinném hogy ezt nem lehet valami úton módon kijavítani. Csak ha már veszek 85e Ft-ért egy telefont ( Igen ennyiért vettem ), akkor elvárnám hogy ne legyen selejt ... -
latyika1994
tag
És készenléti állapotban miért fogyasztana 10x annyit az SP mint a Mini2, fele akkora aksival.
Amúgy meg van egy LG optimus F6 is a családban, ami valamivel közelebb áll az SP-hez és az sem fogyaszt 2%-kal többet egy este , és lazán benne van az 5 óra kijelző idő.Norbert: lehet hogy megpróbálok egy kipucolt stock based romot is. Hátha valamivel jobb lesz. Bár imádom az új Cm11 -et
-
latyika1994
tag
De az a probléma hogy minden ROM-mal ezt műveli/művelte, legyen szó gyáriról, stock based vagy Customról, nagyon sokaknak kibír 4-6 órát is a kijelző ( szerintem a tulajok 70%-nak ). Én meg épp hogy kipréselek belőle 2 órát ? Meg az hogy másnak este 0-3%-ot merül, nekem 8-20 ... Hol ebben a logika.
Most csináltam meg egy Samsung Galaxy Mini 2-t Cm 10.1 -re amiben 1300 mAh aksi van. 60 %-on van vasárnap este vettem le töltőről. 2,5 óra kijelző idő van már benne, telefonálás, wifi, mobilnet, néhány kép is van benne, és este szinte nem is merül.
Most akkor hogy van ez ?
-
latyika1994
tag
Sziasztok. Csatolnék pár képet az akkumulátor időmről. Az új CM11 weeklies-t használom.
Múlthét pénteken kaptam vissza a szervizből, azért adtam be mert 20 %-ot merült egy este 9 óra alatt készenlétben ( Nem volt repülőben, wifivel ). És elvileg "megcsinálták", papíron alkatrész csere van feltüntetve.Cm11 -en most úgy merül 8 %-ot 8 óra alatt este, hogy repülőgépes üzemmód, wifi/mobilnet/szinkronizálás/gps/minden amit csak lehet kikapcs + greenify hibernálás.
És szerintem bőven átlag alatti értékeket produkál a telefonom ...
Véleményetek ? Küldjem vissza megint vagy mi legyen ? Vagy követeljem vissza az árát ha még 2-3 x beviszem
? Mert igazából nagyon megkedveltem a kis-nagy japán csodát.
Képek:
-
latyika1994
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami xposed modult- vagy applikációt amivel a status bar-on lévő ikonokat tudom színezni ? ( Wifi , aksi óra stb.)
Át akarom színezni kékre mint a JB-be.Előre is köszi
-
latyika1994
tag
Amúgy mióta vissza kaptam ( gyors merülési problémával küldtem be, elvileg valamilyen alkatrészt cseréltek papír szerint ) ha töltőre rakom nagyon felmelegszik a telefon, ennyire még használatközben sem volt meleg.
Töltsem fel 1-2x még vagy inkább vigyem is vissza o.O ? -
latyika1994
tag
Sziasztok. Kb egy hete nem jártam itt, ma kaptam vissza szervizből SP-t
.
Főzött Rom téren van valami változás amit érdemes kipróbálni vagy maradjak PA 12-nél ?Köszi
-
latyika1994
tag
Ezt a Cm11 et próbálta már valaki ? A v4 már LBL/ UBL-t is támogatja.
FORCEware CM11
Sajnos én nem tudom most kipróbálni, szervizben van a telefonraziel01: megelőztél
-
latyika1994
tag
Ha vissza akkor vinni a telefont szervizbe, és most PA van rajta elég ha recoveryből csinálok egy teljes wipe-ot és felrakok egy gyári zip-et Philz-ből ? Vagy legyen a flashtool ?
-
latyika1994
tag
Megérkezett PA 12-es számú kiadása
Build # 12
- CM Device Tree updates
- Removed Apps2SD
- Sony HDR Camera mode fix
- Use CM qcom(common) tree
- Source Update -
latyika1994
tag
válasz
Superhun #39304 üzenetére
Nekem anno a Media Center nélküli Win 8.1 volt a probléma, rádugtam a gépre és semmi, csak valami ismeretlen eszközt jelzett, miután felraktam egy MC-t tartalmazó Win8.1-et, amely kezeli az Media Transfer Protocol ( MTP ) már nem volt semmi baj, mindenféle driver nélkül egyből felismerte és már töltötte is.
Lehet hogy van más mód is hogy elérd hogy töltse, de nekem ez vált be, és nekem is úgy ajánlották itt a fórumon
-
latyika1994
tag
Jött még egy frissítés a CM hez
[link] -
latyika1994
tag
Sziasztok, szerintetek megérné egy ilyen kártyát rendelni?
Videózáshoz is használnám
Toshiba 32Gb 30mb/sElőre is köszönöm!
-
latyika1994
tag
Sziasztok , valaki tudna küldeni egy 207 es Telekom - HU romot. Be szeretném küldeni szervizbe, és meg kell válnom a PA - tól. Előre is köszönöm .
-
latyika1994
tag
PA Build 10 vagy PAC build 1 alatt valaki kipróbálta már a .207 es kernelt ?
Be bootol vele a rendszer vagy bootlop ?Előre is köszi.
-
latyika1994
tag
Valaki tudna ajánlani nekem egy jó kamera alkalmazást ? Paranoid Android Build #1 és CM11 4.4.3-ban nem igazán teljesít jól a kamera, lehet xda-ról és play áruházból is akármi, ami jobb nálla
Előre is köszönöm.
-
latyika1994
tag
válasz
winerGy #34716 üzenetére
Nemrég tettem fel a Paranoid Android 1-es buildét
Eddig tetszik, főleg a felület, bár volt 2-3x olyan pillanat hogy beakadt a rendszer 2-3secre és nem reagált semmire, de mindig kiolvasztotta magát, volt párszor telepítés közben hogy az animációk darabosak voltak.
Multitasking teljesen rendben van.
400 Mb szabad ram Messenger + Chrome mellett.
Még van benne egy pár funkció ami elvileg nem működik ( Hot-Spot, de én ezt nem használom sűrűn )
Egyenlőre többet nem tudok mondani. -
latyika1994
tag
válasz
Xlipton #34651 üzenetére
Ha jól tudom az official-t a cm csapata készíti és foltozgatja, fejlesztgeti folyamatosan.
Míg az unofficial egy harmadik fél által kiadott cm rom, amelyet kicsit alakít, úgy hogy például fel lehessen rakni egy zárt BL-es telefonra, mint esetünkben ezt bagyusz és nexus Prime csinálta. Mivel az official-t nyitott bootloaderhez csinálják.Hát jobb az official szerintem ha nyitott a bootloader, de ha zárt akkor csak az unofficial jöhet szóba
Javítsatok ki ha tévedtem.
-
latyika1994
tag
Vicc az egész. Egész este repülőgépes üzemmódban volt és 10 %-ot merült közel 10 óra alatt.
Ez már nem lesz jobb ügye :S ?
Lehet hogy szervizhez kellene fordulnom ?
-
latyika1994
tag
válasz
Elekes22 #34552 üzenetére
Én így telepítettem a 4.4.3 as CM11-et
1, CWM-be belépsz
2, Factory reset / format data
3, Format Cache
4, Format Dalvik Cache ( advanced menü )
5, Format /system
6, .zip telepítése
7, telefon kikapcsol !
8, flashtoolba betöltöd a topikban linkelt 205-ös kernelt
9, telefon rádug, hangerő le gomb
10, Ha végzett USB-ki és mehet az indítás
11, Első boot után újra be CWM-be gapps telepítése
12, Telefon újra indít.Én így csináltam, szerintem nem lehet elrontani.
-
latyika1994
tag
Felkerült a CM11 4.4.3 #4-es buildje
Elsőre beleszerettem, főleg a Trebuchet Launcherben, egyszerű, gyors letisztul, és tetszik ez az " intelligens" home képernyők kezelése
Bővebb vélemény az elkövetkezendő napokban
Remélem itt jobban fog szerepelni az aksim(#34439) Jeffi
Telenornál ez "bevett szokás"
, akár gyári ROM újra húzásánál is előfordul hogy be kell állítani az APN-t.
Nekem Telekomos hálózatban még egyszer sem kellett beállítani, mindig automatikusan ment ( Slimkat, CM11 beleértve) -
latyika1994
tag
-
-
latyika1994
tag
válasz
bogil99 #34332 üzenetére
Szerintem teljesen mindegy milyen rendszer van fent előtte, mert a format systen teljesen letörlni a telefon rendszerét.
Hát meglehet hogy az volt a baj. Én első boot után raktam fel a gapps-ot. És így teljesen jól működik közel 2 órája
Amúgy a .205 ös kernel ott van XDA-n a ROM első kommentjében.
-
latyika1994
tag
válasz
ChineElectro #34329 üzenetére
Akkor megoldódott ?
-
latyika1994
tag
válasz
ChineElectro #34326 üzenetére
Hátul amire oda van írva hogy off
(#34327) blakey válasza latyika1994 (#34317) üzenetére:
Tök jó hogy 20 perccel előtte tettem fel a V3-at hogy tudtam volna a V4 érkezéséről
-
latyika1994
tag
válasz
bogil99 #34320 üzenetére
Factory reset, format data, cache, dalvik cache, system,
Cm11 zip felrakás, telefon kikapcs.
Flashtoolból .205 ös kernel fel.
Telefon bekapcs, megvártam az első bootot.
Telefon újra indít CWM-ben ( lefele hangerő gomb nyomogatása)
Gapps zip feltelepítés.
Telefon újraindít.Ilyen sorrendben.
-
latyika1994
tag
Felmászott az új CM11 4.4.3.
Elsőre elég gyorsnak tűnik, remélem nem lesz vele bajAmúgy nektek is gyengébb a WiFi, mint a gyári .201 és .205 FW-ben ? ( Persze aki ezt használja jelenleg )
Routertől körülbelül 1 méterre lehetek és 4 ből 2-3 as a jel
Üdv. -
latyika1994
tag
Csináltam egy kis szkriptet ami töröl "néhány" felesleges alkalmazást friss telepítés után.
Én .205-ős FW-en futtattam. Ott tökéletesen lefutott.ROOT és CWM szükséges hozzá!
Ez és ez alapján csináltam a szkriptet.
A menüben látható alkalmazások listája ami nekem megmaradt:
Album,Chrom,Filmek,Gmail,Intelligens csatlakozás, Movie Studio, Play áruház, TrackID, Update Center, Walkman.Itt letölthető: remove_final.zip
Telepítés menete:
Fájl másolása SD-re vagy telefon memóriájára
CWM indít
.zip telepítése, mint eddig
RebootAz újraindítás követően a 2-3 percig elszöszöl a telefon, az alkalmazás frissítésekkel.
Törölt alkalmazások listája:
ListaBármi kérdésetek lenne keressetek meg nyugodtan
-
latyika1994
tag
Sziasztok!
Vége a 12 órás tesztelésnek, ha ebből valaki kiszedi miért merül ennyit az aksim, ennyi idő alatt vendégem egy sörre!
Képek(8). Előre is köszi. -
latyika1994
tag
válasz
oliwire #33732 üzenetére
Szia!
Igen tudom hogy jóval több applikáció van a láthatón kívül. Egy részét ki is pucoltam, amik feleslegesek számomra, és a rendszernek sem kell feltétlen.
A Wakelock detector advanced módjáról még nem is hallatom, megtaláltam a beállításokban este kis is próbálom hátha rájövök valamire
Amúgy a greenify csak az általam telepített alkalmazásokat tudja hibernálni ?
Üdv. Laci
(#33733) sgeza
Ezeket én is ismerem, és használom is, de rajtam ez nem segít :S De azért hátha használ majd valakinek. -
latyika1994
tag
válasz
latyika1994 #33719 üzenetére
Kicsit megcsonkítottam
, ez az egy oldal alkalmazás maradt mindössze
Jöhet az 1 napos teszt.
-
latyika1994
tag
A "többi szemét" gondolom a play játékok, és társai google+, sociallife.. stb. Nekem ezek mind le vannak törölve. Szóval még az sincs hogy néha néha futnának. Amiket meg előbb felsoroltam nem hinném hogy annyira aksi zabálók lennének ? Főleg ha nem is futnak. Megpróbálom hogy este letörlöm a Greenify-t és hogy úgy milyen lesz a helyzet.
-
latyika1994
tag
Készítettem reggel pár képet hogyan merül az aksim, ilyen beállítások mellett:
.205 ős prerootolotat használok
Auto fényerő ki. 0%-on
Hálózat: GSM
Mobilnet: Ki
Wifi: Ki
GPS: Ki
Auto szinkron: Ki
Stamina mód: Be
Helyalapú Wifi: Ki
Telepített programok listája: Chrome, ES File Explorer, Gmail, Greenify, Shazam, Térkép, Uninstaller Pro -
latyika1994
tag
Nekem is ugyan ilyen "pocsék" az aksi idő és nem értem hogy miért.
Volt már fent 4.1, 4.3 ( .201 ), slimkat, rootolt 4.3 ( .201), rootolt .205 ös , és deodexelt + rootolt .205-ös, és mindegyik Romon egy éjszaka alatt elmegy 15-20%, emellett a kijelzőidőm sem több 2-2,5 fél óránál.Lehet hogy szervizeltetni kellene ?
Wakelock detector statisztikában sincs semmi furcsa.
-
latyika1994
tag
válasz
bogil99 #33523 üzenetére
Igen elvileg használatban ugyan olyan gyors, amúgy a lassulást nem úgy kell érteni hogy akad, meg nem reagál egy jó ideig, csak gondolom az első alkalmazás indítás kb 1-2 seccel tart tovább maximum. Mivel nem túl nagy fájlokról van szó, és a belső meghajtón elég gyorsan tudnak lezajlani az ilyen dolgok.
-
latyika1994
tag
válasz
bogil99 #33520 üzenetére
Röviden az deodexelés annyit jelent, hogy a rendszerben található .apk fájlok mellől kivan törölve a .odex fájlok.
Ez a fájl akkor jön létre a deodexelt romban amikor megnyitod elsőnek az aplikációt ( lényegében a .apk kitömörítése egy .odex fájlba )
Míg az odexelt romban ezek a fájlok állandóan jelen vannak ( ha jól tudom ).Ezáltal a deodexelt Rom csöppet lassabb, mivel első indításkor minden boot után létre kell hoznia ezt a fájlt.
Viszont a deodexelt romot könnyebben lehet modolni.Remélem nem írtam sok hülyeséget
Javítsatok ki ha tévedtem.
-
latyika1994
tag
válasz
Májkülnájt #33433 üzenetére
Örülök hogy örömet okozhattam
-
latyika1994
tag
válasz
norbert1998 #33356 üzenetére
Teljesen jól működik
Köszönjük szépen.
-
latyika1994
tag
válasz
blakey #33324 üzenetére
Hát persze hogy nem lehet ebből következtetni
, de gondolom ez nem csak egy ilyen "szemfény vesztés" a részükről.
Amúgy nem hiszem hogy ha eddig 2 óra alatt nem merült ( csak nagyon kicsit ), akkor ez később drasztikusan romlana, vagyis hogy 2 óra alatt merüljön 4 %-ot úgy hogy hozzá sem érek, mint ahogy eddig.Optimista vagyok és remélem helyreáll az aksi problémám
-
latyika1994
tag
Bár csak kb 2 órája van fent az új Fw , ami 1 óra 50 perc alatt egy %-ot sem merült, eddig még nem volt ilyen egy rommal sem, hogy ne merült volna ennyi idő alatt 3-4 %-ot ( 4.1, 4.3, slimkat 4.8, slimkat 5.4- et beleértve ).
Remélem ezzel a Rommal végre helyre áll az aksi és nem merül 15-20% ot egy este folyamán(8-10 óra) amikor nem használom a telefont
-
latyika1994
tag
válasz
counterbill #33315 üzenetére
én prerooted 4.3 alól tettem fel, a .201 es kernelesre, és nem volt semmi gond másodjára
-
latyika1994
tag
Nem tudtam hogy újra indításkor is újat csinál.
Igen tudom hogy csak statisztikákat töröl, nem is várok tőle 15 napos aksi időt
De legalább az is tisztalappal kezdi a .205-ős fw pályáját -
latyika1994
tag
Szerintetek mennyi idő után érdemes nyomni a rootolt .205-re egy batterycalibration-t ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest