Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabi
aktív tag
válasz
AeSDé Team #12069 üzenetére
Nem lehet oda telepiteni, ha oda ár is rakod telepítés után akkor a játék nem fogja észlelni és ujra le akarja szedni a fájlokat a belső tárhelyre, egyszer fifa14 el megpróbáltam.
-
jety91
őstag
válasz
AeSDé Team #12069 üzenetére
Engem az FB húz fel agyilag... Mi a francnak kell neki 50MB?! Messengerrel együtt magukban kitesznek majdnem 100MB-ot a ramból, vicc...
Nekem is sikerült reprodukálni a zene+böngésző kombó általi kilövést, de szerintem a FB lesz a ludas a dologban, mert ez a kettő együtt sem eszik 50MB-ot, de mivel ugye gyárilat integrálva van és még nincs rootolva a telefon egyelőre esélytelen az uninstall...
Régi Defymen volt egy olyan fejlesztői opció (CM), hogy, ha hosszan nyomtam az alkalmazásban a vissza gombot, akkor bezárta a programot. Miért nem lehet minden telefonba ezt gyárilag beleépíteni?
Ha kirootoltad a telefont így tudod átmozgatni az appokat: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- általános iskolai rendszergazda
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest