Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
darvinya #48366 üzenetére
Ma jött az sms hogy a telefonért mehetek, mert kész van. Holnap meló után repülök is, nagyon kíváncsi vagyok mit csináltak vele... Ha az akksit nem is, de remélem a porosodást és a repedést javították (bár így egy teljesen új házat kellene kapjon + kijelzőt vagy az üveget)
Amint kezemben, megírom mi a helyzet
Steve, nekem is SlimKat 8.9 volt rajta, nálam hozta azt amit a gyári nem. (.9-el a teló új erőre kapott, 10-15 app ment a multitask szerint, nem roggyant bele. Chrome-ban 3-5 lap megnyitva, az is akadásmentesen ment. Igaz az oldalakat újratöltötte mindig, de azt a 2mp-et kbírtam.
Asphalt 8 Airbone minimálisan, néha akadt csak be, de gyönyörűen és élvezhetően játszható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest