Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Mondjak egy teljesen nem idevaló dolgot.
Most raktam össze 1 Z3c, mert hazavágták a kijelzőjét.
Mind szép is jó, de csak Op.-ig, mert utána szét esik a kép, inverz, érintésre alig reagál, és a végén besárgul.Ez sajnos belakot rendszeren, fw-t újrahúzni nem nem tudom, mert nem mentet a tulaj.
-
Aryon87
félisten
válasz
norbert1998 #49496 üzenetére
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Június elején kiírta az SP-m, h kevés hely van a tárhelyen, és felajánlotta, hogy a képeket helyezzem át az SD kártyára. Ezt meg is tettem, és most vettem észre, hogy az összes korábbi képem eltűnt, csak azok vannak meg, amiket azóta csináltam.
Van ötletetek, hogy azok hová tűnhettek? Se az SD-n, se az eredeti tárhelyen nem találom őket.
Előre is köszi!
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Aryon87 #49495 üzenetére
Nekem azt tanácsolták, míg az sp el nem megy, ne vegyem meg a nexus-t.
nem kaptam lóf@CCt se, még sim átalakítót se! Szereztem xperia u-t, de az annyira szar, hogy egy gyári órajeles gingerdx-es x8 komolyan gyrsabb volt náa, minden, ismétlem MINDEN téren!
Állítom rendszeralkalmaásokban az SP-hez is nagyon közel van!
-
Aryon87
félisten
válasz
norbert1998 #49490 üzenetére
Na, akkor még hátlapot is kaptál, eh hogy dugnák fel maguknak az én részemet
Mondjuk decemberben még beesek hozzájuk gariztatni, mert a bekapcs gomb rosszabb állapotban van mint volt, szervíz elött érzékelt rendesen, most meg a nyomáspontja fos lett. Kijelző porosodik ismét.
Még jó hogy megvan a gyári .ftf cuccos a gépen valaholRemélhetőleg akkorra már nem a SE LwW telócskával kell helyettesítsem a gari idejét, hanem addigra már a LG G4 fogja
-
valaki99
tag
válasz
norbert1998 #49492 üzenetére
Még a végén valami mondvacsinált hibával beviszem újra hátha kapok egyet
-
valaki99
tag
válasz
norbert1998 #49490 üzenetére
Hátlapot nemrég rendeltem, nem voltak már olyan jólelkűek hogy azt is cserélik ..
-
valaki99
tag
válasz
norbert1998 #49488 üzenetére
Hát nem igazán értek a részletekhez, de a lényeg hogy volt karcos kijelző nincs karcos kijelző
-
norbert1998
nagyúr
válasz
valaki99 #49487 üzenetére
igazából a keret, az üveg és talán még a kijelző is, egyben vannak. legalábbis, ők egyben cserélik, mert a gyártósorra is úgy megy fel. az egyéb dolgok utángyártottak csak
nekem ez a telefon egy nagyobb rammal/jobb kernellel mégteljesen megfelelne, így viszont, elmegy és egyből nexus 4, muivel szinte ua. csak nagyobb rammal.
-
valaki99
tag
Sziasztok!
Nagyon pozitív élménnyel gazdagodtam a Cordon Electronics szervízben: azzal vittem be a telefont, hogy az első kamerája nagyon, az egész kijelző már kevésbé poros. Minden rendben ment, bevették, napokkal később jött is az SMS, hogy átvehető a készülék. Be is mentem, odaadták, mondták próbáljam ki, hogy okés-e. Rögtön szembetűnt, hogy mintha az egész előlapot kicserélték volna (mármint a 'kijelzőt' is-nagyon karcos volt, most meg full sima). Nagyon örültem a fejemnek, hogy teljesen ingyen cserélték az egészet, úgy hogy nem is kértempedig megtehették volna, hogy tényleg csak kitörlik vagy mi
(egyébként most rákerestem, egy ilyen előlap érintőpanellel 9000 ft körül .. de biztos van olcsóbb is!
)
Még annyi fűznék hozzá, hogy érezni is a cserét, mert mintha sokszor "nem tappolna rendesen" a telefon.. De én már nem fogom szervízbe járatni, már lassan úgyis csere lesz -
törölt tag
Nekem is ma jött meg a lumnya 735
A kártyát majd holnap cseréltetem ki, későn hozták a telót. Én is nagyon szívesen segítek ha látom , hogy kell. Egy öröm volt itt lenni és ez az a telefon ami így össze tud hozni egy ilyen gárdát minden szépségével, hibájával, tudásával , le a kalappal előtte.
-
air
nagyúr
Átálltam Z1C-re.
Azért ezt a topikot is olvasom, ha tudok, még próbálok segíteni.
A tükör még egy ideig marad, de lassan aktualitását veszti, úgyhogy a nyár végén szerintem törlöm. -
törölt tag
válasz
norbert1998 #49482 üzenetére
Összefoglaló
-
norbert1998
nagyúr
towelroot->sárga haláladj neki netet, marha
-
norbert1998
nagyúr
Jahajj, visszakapva a szervízből pucolatlan gyári ROM.
A futó alkalmazások bezárása közepette systemui FCHova is tettem a backup SD-t?
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, lehet bolond a kérdés.
Deodexelt romot tegyek fel vagy a gyári 4.3-at lehet deodex-ni?
Azért kérdezem mert igen sok alkalmazás van az xda-n ami csak deodex..romra megy fel. -
dave0825
őstag
válasz
pruzsi #49476 üzenetére
Nekem nem akad a gyári 4.3, meglepően gyors, gyorsabb, mint a PAC volt. Akksi is elég jól bírja. Szerintem tegyél még egy próbát, meg ami nem kell, azt pucold ki belőle (pl. Root Uninstaller-rel), meg formázd a micro sd kártyát is, az sem árt. Ja, és mint írtam, 1x nem indult még újra magától.
-
pruzsi
őstag
Sziasztok!
Van olyan app ami lementi a telóról a progikat és azoknak a beállításait akár a rendszerét is állandóan szarakodik a teló újraindulgat.kipróbáltam a slimkat-et rajta lassú mint a fene akad gyári 4.3 is de nem annyira a cm11 száguld csak újraindul pedig sokáig jó volt,más rom van ami használható? -
Szmoki
senior tag
felraktam a legújabb PAC-et, napi újraindítással nincs meg a mindjárt kidobom érzés.
nem akartam már vele foglalkozni, de egy ébresztés alkalmával CM megfagyott és így reggel dühömben repült egyet, kicsit meghajlott de nincs más gondja. -
HD5570
aktív tag
Ha van a telóra még garancia,de megszűnt a GSM ahol vettem,akkor b@szhatom?
-
törölt tag
válasz
BBandigyerek #49470 üzenetére
-
BBandigyerek
tag
Urak!
Ismét elszállt a rezgése a telefonnak, most viszont már service test-be se rezeg, nem tért magához, mint a legutóbb. Mi okozhatja a hibát, ha hardveres, mit kell cserélni?
-
H_András
tag
Egy szerencsétlen manőver miatt megsérült a töltőcsatlakozó, konkrétan reccsent egy kicsit, és nem tölt (be volt dugva, félrenyúltam az asztal szélén (sííp ugrándozó macska) és rosszul markoltam rá, ahogy néztem az érintkezők is elhajlottak meg mintha el is tört volna egy-kettő..
van esély arra, hogy ezt tudják cserélni? Sose volt még ilyen gondom, csak ki tudnak cserélni egy szabvány csatlakozót - vagy ez nem ilyen egyszerű? Mibe kerülhet egy ilyen? (és persze most várhatok hétfőig)...
-
pruzsi
őstag
Sziasztok!
Valamiért nem tudom mms-t külddeni azt írja ki hogy akkor lesz elküldve ha a szolgáltatás újra aktív -
jety91
őstag
válasz
callmeakos #49459 üzenetére
Pedig azzal jó kell hogy legyen. Indítsd el a windows driver aláírás ellenőrzése nélkül és úgy rakd fel ([link])
-
callmeakos
veterán
Kellene egy kis segítség.
Adott egy Windows 8.1-el megáldott laptop amire rászeretném csatlakoztatni a telefont, de addig se jutok el hogy usb meghajtóként kezelje a gép a telefont mert amint rákötöm a gépre folyamatosan újracsatlakoztatja a telefont. Próbáltam XDA-ról leszedett driverpakkot is leszedni, de az se jött be. Erre van megoldás? -
dave0825
őstag
válasz
pruzsi #49455 üzenetére
Én ezt tettem föl, 4.3-as, jobb, mint a 4.1: C5303_12.1.A.1.207_Telekom HU_Sony.ftf
-
dave0825
őstag
válasz
pruzsi #49453 üzenetére
Nekem kb. 3 hónapot ment a PAC, mikor megadta magát, a PA 1 héten belül csinálta már. Gondolom a Play szolgáltatások frissült, vagy nem tudom, és az okozhatja talán.
Ha ez kérdés akart lenni, akkor itt találod darvinya leírását, eléggé érthető. -
törölt tag
Elhiszem mindkettőtöknek, csak szeretnék kipróbálni egy win-t futtató telefont is. Így legalább lehetőségem adódik rá ingyen.Most nem akarok telefont venni inkább a PC-t akarom bővíteni.
-
-
törölt tag
Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton értesítjük, hogy telefonkészüléke meghibásodásának mértékéből adódóan nem javítható, vagy javítása nem gazdaságos.
Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy típus azonos készülék beszerzésére már nincs lehetőségünk.
Az alábbi cseretípusokat tudjuk felajánlani Önnek:
Sony Xperia M2, Black, White -
Samsung Galaxy Grand Prime G530FZ, Grey, White -
Nokia Lumia 735, Dark Grey, White -
NEM 4G/LTE képes:Samsung Galaxy S3 Neo I9301I, Onyx Black, Ceramic White -
Na most melyik legyen? -
dave0825
őstag
válasz
pruzsi #49441 üzenetére
Nekem ugyanezt csinálta a PAC kb. 1 hónapja, közben a Play szolgáltatások az élen járt az akksihasználatban, aztán föltettem a PA-t, ott ugyanúgy az elején volt, és az is újraindulgatott. Most a gyári van fönt, kb. 3-4 hete, ez nem indulgat újra, és ezzel együtt nem is a Play szolgáltatások használta a legtöbbet az akksit, sőt, van, amikor bent sincs a listában. Nem tudom biztosra, hogy amiatt van-e, de túl sok a véletlen.
Szerintem tegyél egy próbát a gyárival. Amúgy én is kivettem a pin-kódot először, de aztán játék közben is újraindult (egyébként olyankor először lefagyott, 2-3 mp. után besárgult, majd SONY logó...), úgyhogy föltettem a gyárit.
-
dave0825
őstag
válasz
takacsbotond #49435 üzenetére
Nem a tájképesre gondolsz? Én lementettem minden gyári képet-zenét-videót, de ezt találtam csak, meg egy másikat több nyelven, de az mindent bemutat, nem csak a képernyőt (kamerát, ledvillogást, stb.).
-
gmark86
tag
válasz
takacsbotond #49435 üzenetére
A videó alkalmazásban találod meg, ha rajta van a készüléken. Én valamikor sajnos letöröltem, nem találom, de tudom melyik videóra gondolsz.
-
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!Az Spn van egy videó gyárilag, ami a kijelző képességeit hivatott demonstrálni.Ezt hol tudnám megtekinteni?
-
lsc
nagyúr
Melyik a legújabb verzió? Nálam 4.3 207 véggel van most.
-
dave0825
őstag
Itt találsz leírást, nem bonyolult, és biztos, hogy mindent töröl a telefonról, nem hagy semmit. Legtöbben ezt szokták itt a fórumon használni.
-
no more
veterán
Milyen vicces olvasni ezt a topicot a mai napig... minden komment valami hibáról szól.
-
törölt tag
válasz
Sebhelyes #49411 üzenetére
Na tessék most elijesztetted ! Lehet válni akar és azért kell neki a telefon
A viccet félretéve van akinek jól működik a telefon van akinek meg nem és azok amiket használni akarnátok rajta sajnos mind olyan ami eszi a memóriát. Azért szoktuk ajánlani például, hogy FB-t böngészőből használja az ember..Van akinél sárgul és villog a kijelző illetve egy darabig nem válaszol .Nagyobb memóriaigényű appokat egyszerűen nem szereti. Gondolom azért sokan vannak olyanok is akik megelégedéssel használják nap mint nap a készüléket. -
kew
senior tag
Sziasztok,
Asszonynak néznék valami telót, mert a mostanija már kezd nagyon használhatatlanná válni.
Gyors körbenézés után ezen akadt meg a szemem.Gyári rommal használnánk, semmi mókolás nem kell rá.
Amire kell: telefon, fb, messenger, viber, instagram, fényképezés, web, maps, egyéb apróságok.Egyetlen elvárás, hogy mókolás nélkül működjön, ne fagyjon, bírjon ki egy napot az akksi.
Szerintetek érdemes venni egyet neki, vagy sok a hibája?
Esetleg valaki egy jó állapotú készüléket nem akarj eladni mostanában?Független vagy telekomos kellene.
köszi!
-
Szmoki
senior tag
válasz
norbert1998 #49386 üzenetére
Sokszor volt fent már, mindig csinálta.. Volt, hogy teszteltem és semmit se raktam rá, akkor is csinálta. Egyébként érdekes, mert amikor a többi rom-ot ti vígan használtátok, én mindig ezzel szívtam, egyedül gyárin nem.
Biztos valami hw gyíkja van, de már mondjuk, hogy megszoktam. -
pruzsi
őstag
-
pruzsi
őstag
Sziasztok!
A CM12 életképes már az SP-re? Mostanában random újraindul minden nap valamit tennem kéne vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Pici telefon, óriás akksival?
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest