Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #48492 üzenetére
Múltkor még te is írtad, hogy 2-3 hónap után hogy belassult, már arra is írtam, hogy nekem is.
Mondjuk most nem találom, csak ezt, de én valami másra emlékszek. -
air
nagyúr
-
szaszaboy0
tag
válasz
norbert1998 #48494 üzenetére
Lehet valamit nem jól csinálok. Pedig mindent a leírás alapján csináltam a fixek is rajta vannak. Az existenzt fel tudom pakolni a lollipopra nem kell vissza flashelnem a gyarit és mindent elölről?
-
aszti75
senior tag
válasz
norbert1998 #48487 üzenetére
Latom nem volt meg "normalis" telefon a kezedben.
Alap bongeszo(ie) tokeletes,amire kell megfelelo.Jatekok:Most telefon kell vagy pc.Ami jatek van droidra,az majd mind van wp-re is. Meg ha nem is az a neve,mint a droidosnak.Youtube: Nekem az elso dolgom torolni droidon a youtube-ot.Mire jo?Egermozi?Nem ertelek,miert fontos ez es ez vegett miert rosszabb a wp.
Hidd el,volt par telefonom es tudok viszonyitani.Szinte 3 havonta cserelem a telefonokat.Tudom mit beszelek.
De kinek a pap,kinek a papne...Abbol a szempontbol jobb a droid,hogy nyilt rendszer,rengeteg fozott rom-al.Mig a wp zart,bar arra is van fozott rom.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #48493 üzenetére
Soha nem volt ilyen, pedig hidd, el szinte az összes rom járt már rajta
-
szaszaboy0
tag
válasz
norbert1998 #48492 üzenetére
Nem tudom mi van lehet már a telom nem bírja a megpróbáltatást. Minden nap másik rom azért lehet sok főleg nekem. Pl nem indul a kamera. Óra alk leáll stb.
-
szaszaboy0
tag
Most tettem fel a lollipopot de egyszer ilyen egyszer olyan. Úgy be tud lassulni hogy szörnyű pedig már mindent leszedtem róla meg letiltottam. A chrome úgy megfogja hogy ha más is van közbe a telobol kijön egy kis fehér zászló de az is lassan...
-
dave0825
őstag
válasz
Én is valószínűleg fölteszem az eXistenZ 4.0-át, ha már lesz időm szakdoga beadás után, mert a PAC teljesen kiidegel már... Akad, fagy, lassul, főleg ha wifit vagy mobilnetet kapcsolok be, pedig semmi adatforgalmat nem generál közben, tehát nem frissít, nem jön e-mail, semmi...
Multitasking hulladék már (először még valamivel jobb volt), egy 60 megás játékból való kilépés után újratölti a Novát, nem igaz, hogy nem tudja már a RAM-ban tartani ezt a 2-t sem...
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szaszaboy0 #48488 üzenetére
Igen, néha rámjön
-
szaszaboy0
tag
válasz
Latom te is pakolgatod rendesen a romokat.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Sebhelyes #48464 üzenetére
Most mé szidod? Multitask hiányát leszámítva teljesen jó. Amúgy most ExistenZ 4-et használok
(#48472) bogil99 Nem az enyém, csórtam a képet egy másik topicból
(#48480) mbalint987 Köszönjük, Emese. A lónak a f...fütykösét nem érdekli, milyen stabil, ha semmire nem jó!
(#48483) Steve198310 Tanusíthatom, 1500 óránál nyitottam BL-t és pakoltam új rendszert a húgomnak, addig teljesen jól ment neki, csak me mé ne, +50% tuning kernel
(#48485) aszti75 Na azért ez túlzás. De nincs egy értelmes játék, nincs jutub, nincs egy normális böngésző, az alap alkalmazásokat Shift-delete-tel törölném, ha lehetne, miről beszélünk?
-
szaszaboy0
tag
Hogy ez a lollipop milyen egy vacak egyszerűen nem bírom működésre bírni
-
aszti75
senior tag
válasz
Steve198310 #48483 üzenetére
Nekem Lumia 920-am volt az SP elott.Hidd el,hogy a 920-ra nem ervenyes az amit allitasz a wp-rol.
Alkalmazasra terve.Droidra sem toltod le az osszes appot.Akkor miert is jo,hogy kismillio egyforma app van droidra? -
darvinya
titán
válasz
Steve198310 #48483 üzenetére
Több 100 órát elmegy fagyás, akadás, kidobálás, leállás nélkül.
SP is elmegy lazán ennyit.
-
Steve198310
őstag
válasz
mbalint987 #48480 üzenetére
Ezt így nem mondanám ,hogy többet bír meg stabil. El tudom képzelni. Unoka öcsém 2 után úgy vágta ki a Lumiát (635 & 640 )csak úgy csattant.
Szinte nincs rá semmi alkalmazás
Lassú.
Folyamatosan alkalmazás leállás (még a kevés is ami van)
Akku pár hónap alatt ki is készült
Nincs bennük erő.A kinézettel még ki is békülnék de ,hogy jobban cseszekedik az androidnál.... de nem az android a ludas hanem a kernel
Alapul veheted az Xperia M készüléket. Annál stabilabb a kernellel megírt Xperiat nem láttam. Több 100 órát elmegy fagyás, akadás, kidobálás, leállás nélkül. -
aszti75
senior tag
válasz
+1
-
air
nagyúr
válasz
-
mbalint987
aktív tag
válasz
norbert1998 #48458 üzenetére
Nem értek veled egyet. A WP-t max. a kinézete miatt lehet szidni, de stabilitásban bármely Androidos telónak odaver.
-
szaszaboy0
tag
Én most egy existenz romot nyuzok eddig minden oké. Van fent z3 ui meg minden jóság idaig nem olyan rossz csak a hangerőt hianyolom. A slimkat sokkal jobban szól zeneileg.
-
Aryon87
félisten
Én meg visszatértem a Slimkat 8.9-re. Elég volt a gyáriból
-
darvinya
titán
válasz
szaszaboy0 #48475 üzenetére
Nagyon…
Egyszerűen root-oltam és számüztem mindenféle gyári közösségi cuccot.
Ennyi, semmi több nem tettem.Azért van fent Viber, Skype, Hangouts és mégsem csinálja amit írtam.
-
aszti75
senior tag
Nos holgyek 's urak!Visszatertem stock romra.Ez van.Meg mindig jobb,mint az altalam kiprobaltak.
-
darvinya
titán
válasz
szaszaboy0 #48473 üzenetére
Én tudok nyitni, de semmi késztetésem nincs rá, mert teszik a dolgát.
Nem fagy, nem lassul be, stb. -
bogil99
aktív tag
válasz
norbert1998 #48309 üzenetére
Mi az ördög van fenn neked?
És mivel ápoltad hogy ennyit bír? -
Becksman
őstag
válasz
szaszaboy0 #48470 üzenetére
Ott a pont. Akkor lenne jó, ha nyitor a bootloadert és raksz custom kernelt.
Kicsit offba:
A honor 6-ot 83900ftba eléggé megéri a T-nél. Ráadásul azt is függetlenül adják -
szaszaboy0
tag
Én azt mondom teljesen mindegy mit rakunk a telora ugysem lesz az igazi, meg kell válni tőle sajnos.
-
Becksman
őstag
Na megjött a Honor 6-om
Innen búcsúzok. További sok sikert a készülékhez mindenkinek!.
-
air
nagyúr
-
Sebhelyes
senior tag
válasz
norbert1998 #48458 üzenetére
SONY Androidnál az is csak jobb lehet
-
Aryon87
félisten
válasz
norbert1998 #48454 üzenetére
tyűha, remélem nekem nem lesz baj a kijelzővel, így szervíz után, lévén hogy új kijelzőt kaptam (azaz az üveg)
-
Deck
titán
válasz
norbert1998 #48454 üzenetére
Még az ellenségemnek sem kívánnék wp-s teló
-
norbert1998
nagyúr
Lassan megint mehet vissza gariba a teló. Keret és képernyő válik, por az üveg alatt, ráadásul kissé erősebb nyomásra már hullámzik a kép is ott a porszem alatt
RemélemmegintWPtkapok -
Aryon87
félisten
válasz
22balu #48447 üzenetére
Nekem a 8.9-es slimkat valt be, azt majdnem fel evig nyuztam, ha 3 alkalommal lassult csak be, de a reboot segitett neki. Talaltam egy jobb kamera appot, villamgyors, es pontosan fokuszal, reklamoktol mentes. Camera360 a neve. Ingyenes. Videot nemtom tud-e csinalni azt nem neztem még meg.. Gyari rendszer megyeget, de nem az igazi. Disco fenyek miatt tartom
meg szugeralom magam h maradjon ez s ne tegyem fel a slimkatot (pedig hej de fel akarom tenni
)
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy ilyen telóm, olyan hibája van hogy a kijelző felső része egy 1cm-es sávban nem érzékel.
Az lenne a kérdésem hogy csak digiizer cserével orvosolható vagy esetleg meglehet próbálni valami mást is? -
-
22balu
aktív tag
-
-
aszti75
senior tag
válasz
darvinya #48441 üzenetére
Megvolt.Hangero gomb le+radug?Ez a flash mod,nem?A telot meg ra sem dugtam,de mar pirossal irta a cuccot.Arra ertettem,hogy az mi.
Egyebkent meg magatol ujraindult es azert irta mar a vegen,hogy csatlakoztassam flash modban.A piros reszre nem ertem,hogy mit akar a telorol szinkronizalni!?Vagy mi van?Mert azt irja,ha jol ertem. -
Aryon87
félisten
Tippeket szeretnek kerni hogy milyen kamera appot szedjek le ami jo is, nem reklamoz. A gyari az fortelem. 3-4 kepet kell csinaljak hogy abbol legalabb 1 jo legyen...
Mar most idegesit a 4.3, pedig 1 napja hasznalom csak, chrome es walkman nem fer meg egymas mellett, fooldalon az inditoikonokat ujratolti...
Hetvegen sztem megy fel a Slimkat. Vagy lehet ma. Meg jo hogy rajta az sd kartyan -
darvinya
titán
válasz
andy83 #48437 üzenetére
Root-hoz nem kell nagy felkészülés.
Le kell tölteni a TowelRoot app-ot és a SuperSU app-ot.
Mind2-t telepíteni és net kapcsolat kell lenni.
TowelRoot indít, ha kész SuperSU app-ba belépni és frissíteni ami kér.
Kész a root.
(A TowelRoot app-ot le is lehet törölni, ha művelet kész) -
Aryon87
félisten
Amúgy a gyári rendszeren nektek is homályosan videóz a viber? mert nekem full homály. Slimen gyönyörű
-
tomp
félisten
Én tavaly vettem a telót és ilyen a kamera lencse kerete. Fekete(fekete teló) szélén fényes csík. Maga a keret az sűrűn barázdás.
-
Aryon87
félisten
válasz
22balu #48431 üzenetére
remélhetőleg strapabíróbb variáns. Halványan dereng hogy a régi keret az ilyen barázdált volt. de ez még jól is néz ki (persze fekete telóval
)
Gyári rendszernek max két hetet adok hogy bírni fogom vele. Ramkezelése borzalom, most pl 130-140mb közt ugrál a szabad ram.. Slimkaten ez kb 300-400mb volt..
De a villogás bejövő híváskor az tetszős (nekem) -
Aryon87
félisten
Nem
Fekete és gyönyörűen csillog -
-
Aryon87
félisten
válasz
darvinya #48422 üzenetére
Akksit teszteltek elmondasuk szerint. Nekem a gyari rendszer mindig is forrosodott. Ma csinalok otthon egy gyari resetet es belakom. Utana kiderul h mi lesz. Ha szarakodik, slimkat megy fel. Fel evet mar kibirok ezzel, aztan elkoszonok a Sonytol.. Vagy LG G4 vagy Huawei mate 7 lesz az utod...
-
Aryon87
félisten
Voltam a szervizben a telefont. Jól jártam, akku és hátlap kivételével mindent kicserélték. Új előlap, új vaku, új kameralencse, új váz, meg Led is valszeg cserélve lett, mert az is fóliázva volt
papiron tobb mint 10 kodszam van, ami a javitas. Majdhogynem uj telefonom van. Most egyelore marad a gyari rendszer, ha szarakodik, slimkat megy vissza.
Forrosodni mar most forrosodik a telo, mig ezt irtam...
Hibakert bocs, nemreg kapcsoltam be -
andy83
aktív tag
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Nekem a gyári ROM (12.1.A.1.205) van még mindig az SP-n. Eddig nem volt semmi gondom vele, de most kezd egyre jobban belassulni. Ahogy az app-okat frissítgetem, egyre lassabb...
Tudtok esetleg ajánlani vmi jó takarító progit?
(mint pl. PC-re a CCleaner)Előre is köszi!
-
n@p@lm
őstag
válasz
szaszaboy0 #48400 üzenetére
milyen szolgáltató?
a t-mobile telefonos azonosítás után megmondja a puk kódot. -
dave0825
őstag
válasz
norbert1998 #48404 üzenetére
Nekem is úgy van, mint darvinya-nak, hogy van rajt külön anya microusb, így a gyári töltőkábellel lehet tölteni gépről, töltőről, vagy bármiről (neked gondolom annyi, hogy "bele van szerelve" ez a kábel, tehát sima usb lóg ki belőle). Amúgy én vezetem a "Na, ki vett drágábban MHL-kábelt?!" versenyt, én 3k-ért vettem még tavaly februárban.
-
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48404 üzenetére
MicroUSB anya a tápnak, így egyszerűen a gyári töltő és kábellel elintézhető.
(#48406) Salex1
MTP(Média átviteli) módban van,,akkor írja ezeket.
Indítsd újra Adattárolási módban a telot. -
Salex1
őstag
Hétvégén resetletem a telefont, mert már eléggé belassult.
Most valamiért nem tudom elérni, hogy megjelenjen a gépen meghajtóként (bekapcsoltam a beállítások-xperia menüben az adattárolóként való kezelést).
Annyit csinál, hogy a saját gépen megjelenik az XPERIA SP, amibe belépve látom a belső tárhelyet és az SD kártyát is, de nincs meghajtóhoz rendelve, illetve nem lehet leválasztani. Hiába kattintok rá a telefonon nem csinál semmit, a gépen meg nem jelenik meg az USB listában.
Valami ötlet? -
aszti75
senior tag
Udv!
A telo kamera gombja nem mukodik igy,ha pl cwm- be akarok lepni,nem tudok. Van valami mas megoldas ra,hogy belepjek,mert pl,ha slimkat-et flashelnek ahhoz a cwm- et ajanlottak. -
darvinya
titán
válasz
norbert1998 #48399 üzenetére
Milyen USB?
1 apa/1 anya microUSB és 1 anya HDMI van rajta.
Most is van annyiért amennyiért te vetted(átlagban annyiért adják, de én találtam olcsóbbat.)
-
Sordoran
addikt
válasz
szaszaboy0 #48400 üzenetére
A SIM kártyát az se oldja fel, szóval be kell menni szolgáltatóhoz új SIM-ért, és a cserének lesz költsége természetesen.
Flash-eléshez meg tudtommal nem kell SIM a telefonba, tehát az lényegtelen van-e benne, lezárt-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Le Mans Ultimate
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest