- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Tegnap én is frissítettem a 205-ös romra, nekem a 201-es semmilyen formában nem működött rendesen, na de ez, ez száguld. Talán még a 4.1-es droidnál is gyorsabb. Pöpec lett, jól meg is pakoltam lássuk, hogy bírja, de semmi gond, úgy működik, ahogy kell.
Viszont a Telekomos rom megint gyártja a friendsDBLog fájlokat. Az internetre csatlakozások alkalmával szüli valami. Ahogy első alkalommal felcsatlakozott rá, máris gyártott egyet, ezt onnan tudom, hogy a telepítés után a dátum 1970, és ezzel gyártotta le, majd minden egyes újraindításnál újracsatlakozott a wifire, és akkor potyogtatja őket. Nem találtam rá megoldást, illetve talán opció, hogy a facebook gyártja, de ha még nem is fut, akkor hogy gyártaná (telefon első indítása -> wifi beállítása -> a fájl máris létrejön, de a facebook még nem fut), mindenesetre kipróbálom, leszedem és meglátjuk mi lesz.
Megkeresem a Trémobilt is mivel, én úgy gondolom a meglévő infóim alapján, hogy ez csak a magyar Telekomot érinti, azaz az ő romjukkal van valami kaka. A korábbi (201-es) CE1-es rom se gyártotta, de a Telekomos igen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest