Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Két hét múlva Samsung Galaxy Unpacked

    ma A dátum július 10. A nagyszabású bemutatón hét terméket várunk, köztük az új hajlítható modelleket és a Galaxy Ring okosgyűrűt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    válasz mrlujoak #31062 üzenetére

    No akkor megint felültünk fordítva a lóra.
    Ez a frissítés azért késett annyit, mert nem megfelelő mennyiségű esetleg minőségű erőforrásokat fordítottak erre a projektre. A temérdek hiba és egyéb miatt nem tudták időben kiadni. És akkor erre föl kiderül, hogy nem is egyforma hardvert építettek bele... De most komolyan, mi a büdös répáért kell nekik hű de egyedi androidot kreálni, letiltani mindenről a usert, és akkor tákolmányokkal traktálni, ígérgetni olyat amit be se tudnak tartani, és akkor hogy saját magukat felültessék a szopórollerre, még eltérő hardvert is építenek... totally bullshit. :W

    Most komolyan mit változtatott ezen a nyavalygás?
    Szerintem pont semmit, de ha egyszer megveszek én egy árut és hozzá egy szolgáltatást, amit x időben teljesítenie kellene a szerződő félnek, akkor mit pattogok, hogy az ígért időpontra még nincs kész? Mit érdekel, hogy más ügyfelek miért kapták meg már azt amit én nem? Bakker, talán mert ezért fizettem? Egy hardver bekerülési áron 25 ezres termékért 100 ezret? Igen, pont ezért.

    Nos, ha ennyi idő nem volt elég, akkor nem kell kiadni amíg nem tökéletes, legalábbis rendszerszinten, nem kell olyan dolgokba belemenni amiből nem tudnak kimászni, nem kell olyan projektekbe tömni több száz millió dollárt, aminek amúgy semmi értelme. Kinek fájna ha a Sony telefonokon az eredeti droid futna, és minden második hónapban lehetne frissíteni? Skineket a VérPistike is tud telepíteni rá. Jelentene ez problémát? Igen a Sonynak presztízsveszteség, no de sebaj így is elszenvedik többszörösen.

    És igen, én vagyok a megmondóember. :DDD

    no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák