Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GEPESZ66

veterán

válasz Siriusb #14411 üzenetére

Szia!
    Szerintem is igazad van!
    Bár a Sony ügyfélszolgálat azt mondta, hogy csak azt mondták, hogy nem lesz 4.3, javításokat a 4.2-re adhatnak ki.
    Amúgy elégedett vagyok a telefonnal, csak ezek a bug-ok idegesítők,ill. hogy ennyire tojnak a felhasználókra ennél a típusnál.
    Gondolkodtam, hogy váltok egy másik középkategóriás telefonra.
    De nem akarok még egyszer abba a hibába esni, hogy hitegetnek, hogy majd kiadják az adott telefonra az 5.0-ád androidot.Mindjárt olyat vennék, ami ezzel jön.
    Sony küzül a M2-őt nézegettem, csak egy kicsit még magas az ára, kijelzője nem előrelépés az L-hez képest, ill. szerintem marad 4.4.4-es droidon.Ill. kicsit nagy a kb.140mm-es méret.
    Érdekes, hogy a jövőre megjelenő XPERIA E4-is állítólag 4.4.4-el jön, s csak ezután lesz frissíthető 5.0-ra.
    Tetszik még a Samsung A3-is, amit szintén első negyedévben adnak ki, fémházzal.
    Nézegettem még a Lumia 735-öt, ill. a januárban megjelenő 535-öt.
    A 735-egy kicsit drága, az 535-nek viszont szintén nagy a mérete.
    A 140mm-körüli méret szerintem egy kicsit kellemetlen zsebben hordva, de lehet, hogy megszoknám.
    Neked mi a véleményed, melyik telefonban lenne érdemes gondolkodni, kb.70000 Ft-ig?Nem akarom elkapkodni, egyenlőre elvagyok az L-el.

Új hozzászólás Aktív témák