- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentic18
aktív tag
Én most megtettem mindezt egy Xperia SL telefonon, ebből ki lehet szedni az akksit, nem tudok semmi féle akkucsatlakozót levenni, se resetelni. Kiszedtem az akksit, és most reménykedek. Bevittem már szervizbe, de onnan visszaküldték mondván nem lehet mit csinálni vele. Próbálkozzak azért?
-
mentic18
aktív tag
Én szinte biztos hogy samsungra fogok átmenni. Nem a rendszertámogatás miatt, mert az szemétség amit az s2-vel vagy a note-tal csináltak. De sokkal stabilabb rendszert tudtak rá rakni. Nem tudom miért van az, hogy a jövőre építkező Japán miért nem tud csinálni olyan telefonokat, mint Koreában a Samsung vagy mondjuk az LG..
-
mentic18
aktív tag
A cm10.2 (4.3) nagyon jó kis rendszer, azt leszámítva, hogy nem működik rajta az adatforgalom, szóval se net, se telefonálás; a kamera se igyekszik működni és ha nyitott a bootloader akkor a hozzácsapott kernel se a legjobb, mert nem lehet belépni a recovery-be. A honami style v3 meg abszolút zsírkirály
Állati gyors, benne vannak az új sony alkalmazások a sony selectet kivéve, z1 launcher, és pár kényelmi funkció. A z1 kamerájának a progiját most már átültethetnék rá hibamentesen, de ez csak az én véleményem
-
mentic18
aktív tag
válasz
laszlolczka #6647 üzenetére
Nyitott a bootloadered? Mert nekem az alap 211.-es rendszer van fent egy gyárihoz hasonlitó kernellel.
-
mentic18
aktív tag
válasz
laszlolczka #6638 üzenetére
Én bármelyik Ion romot letöltöm ezek közül- Honami Style, Trinity, eXinstenZ - egyiken se működik a mobilnet, hiába tölteném le, hibát ír ki. Viszont ha wifi segitséggel töltöm le akkor annyit ír ki, hogy letöltötte viszont ilyen esetben se történik változás. Most feltelepítem a Honami V3-at, remélem ezen már működik minden.
-
mentic18
aktív tag
válasz
laszlolczka #6160 üzenetére
Nekem a full hd videó felvétel még mindig akadozik.. hiába raktam fel a portolt változatot
Amúgy minden más tuti, azt hiszem volt még valami hiba.. Ja a netkapcsolat. Folyton leállitotta, nincs bekapcsolva az energiagazdálkodási üzemmód, és hiába irja ki, hogy a netbeállitások letöltve, ledob a mobilnetről. Bezárom a bootloadert és várok a frissitésre. -
mentic18
aktív tag
Milyen jó lenne már ha az s frissítését hiba mentesen futtatná az ion
Tudom hogy lesz ionra is. Az xperia p-t beveszik a javitásokhoz? A V meg sehol sincs.. -
mentic18
aktív tag
-
mentic18
aktív tag
válasz
matthews #6090 üzenetére
Ott van erre az Xperia P. Viszont egy baj lehet majd vele. Most 4.1.2-es rendszer fut rajta, de nem biztos (kb 70%) hogy nem kapja meg a 4.3-as frissitést. De még itt az ION is
A HTC jó, de neked drága lenne akkor és még támogatásba se valami király (nem mintha a Sony az lenne).
Ilyen álom telefon szerintem nem létezik. :/ -
mentic18
aktív tag
Tegnap olvastam olyat, hogy kernel hibánál nem szabad hard resetet csinálni, meg töltőre dugni 1-2 napig és ha utána tölt akkor csak flashtoollal vissza kell rakni az eredetit. Most tölt, megvan a piros világitás
-
mentic18
aktív tag
válasz
laszlolczka #6073 üzenetére
Sajnos nem sikerült, hiába próbáltam, nem rezgett 3 perc múlva sem. Pedig pont olyat töltöttem le ami jelly beanhez van.. és az LT28h-hoz volt. Most rakhatom el pingpong ütőnek mi?
-
mentic18
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap felraktam az Ion-ra egy Sony stock kernelt, ami Jelly Bean alá megy, Jelly Bean rendszer volt rajta(gyári .211) és most nem indul el, nem ad jelet töltésnél sem, nincs piros fény. Gondolom tégla lett, csak az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e menteni és ha igen akkor hogyan?
Nem érdkel a gari vesztés -
mentic18
aktív tag
Sziasztok! Az ionon felül van egy rész ahová rakjuk a simet, memóriakártyát. Viszont alul is van valamilyen réteg, az lenne a kérdésem hogy le lehet e szedni ezt a lapot?
-
mentic18
aktív tag
Igen GB-vel adták ki, csak van vagy négy féle ION típus, és kicsit féltem, hogy tégla lesz belőle, ha mondjuk I verziót rakok a H-sra
Viszont, GB-n is mutatja az LTE üzemmódot, amit ki is használ majdhogynem. 60 megabites netsebességet értem el vele Hotspotként. Viszont igy már i-s verziós marad, úgyhogy a PCC azt irja, naprakész a telefon -
mentic18
aktív tag
Szerintetek a h-s ion-ra fel lehet rakni az i-s gingerbreadet?
-
mentic18
aktív tag
Na úgy látszik elfeledkeznek a korábbi sony csúcsmodellekről.. Nem tudom, hogy aki anno egy éve vette 120 ezer forint körül az iont vagy az s-t vagy bármi ilyen sonyt az most mit mondhat? Én amikor a solat megvettem gondoltam lehet frissíteni majd jelly beanre.. Nem azt mondom hogy nem tudok frissités nélkül élni de ne úgy legyen 1 vagy 2 év a támogatottság hogy évente adnak ki már elavult frissitéseket.. Komolyan mondom ha milliárdos leszek csinálok egy saját márkáju telefont és addig rakok rá frissitést amig az ténylegesen bírja.. Ennyit megint a sonyrol..
-
mentic18
aktív tag
Én bekapcsolva hagyom az energia takarékos módot. Érdekes h stamina modként írja egy bekapcsolásnál..
nálam nagyjabol kibírja az egy napot. De ha tudok felrakok egy cm10et, abban sokat lehet buherálni.
-
mentic18
aktív tag
válasz
Crafter32 #5799 üzenetére
A j arra jó, hogy a gyerek aki még nem tudja mi az okostelefon, megtanulja használni azt. Elég drága telefon de ennyit tud. Ahhoz hogy a filmek szépen menjenek rajta, arra egy másik telefon kell: Xperia s, sola, p. Esteleg ha frissíthető kell akkor Xperia L. Viszont nem kell hogy sony legyen ugye?
-
mentic18
aktív tag
Nem tudom mi bajotok van a full hd video felvétellel. Nekem nem akadozik, és ne mondja senki h ez nem tényleges fHD.. Akkora botrány lett volna ebből anno, most is emlegetni való lenne. Kicsit jobban merül mint az ics alatt de root után levittem az órajelet s most már jobban bírja szuflával. Nekem is tiszta homály a kamera de látom van rá megoldás. Emlékszem nemrégen rimánkodtam a solával h nincs rá jb,(de ott nagyobb probléma is volt jb nélkül is). Kivárom szépen a 4.2es frissitést. Aki ilyen telefont vett az örüljön neki
-
mentic18
aktív tag
Sziasztok!
Én nemrég váltottam Xperia Sola-ról Xperia Ionra. Hát meg ne mondjam..sokkalta jobb a kezelhetőség, nem akadozik mindezt pedig hd felbontásban teszi nekem most 2x1 ghz-en. A sola-nak jóval kevesebbet kellett meghajtania igaz 512es rammal. Ha jól tudom erre már jött ki jelly bean, de mivel egyből kinyitottam a bootloadert igy nem nagyon izgat, ráadásul már nem is tehetem fel Sony programmal mert ahhoz vissza kéne zárnom a bl-t. Viszont a telefon maga egész gyorsan merül. Este hatkor már enni kér, és nem LTE hanem EDGE hálózaton netezek vele. Lehet hogy érdemes Jelly Beanre váltani a STAMINA mod miatt?
Végre el tudom mondani, hogy nem akadozik a telefonkész megváltás.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- Politika
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest